راه اندازی چهار کارخانه شاید چهار ماه دیگر
هنوز چرخ صنعت در شهرک صنعتی رامیان نمی چرخد
زمین شهرک صنعتی رامیان از سال 85 خریداری شده بود اما بعد از گذشت 9 سال و نزدیک به یک دهه، همچنان در بلاتکلیفی و رکود به سر می برد.
به گزارش گلستان 24، نزدیک به یک دهه از خریداری شدن زمین شهرک صنعتی رامیان می گذرد. این در حالی است که شهرک صنعتی رامیان با هدف تقویت تولید و اقتصاد مقاومتی و نیز کمک به اشتغال و اقتصاد منطقه و توانمندی آن راه اندازی شد، ولی همچنان بلاتکلیف و راکد است و باید فکری برای بدنه بیمار آن کرد تا از این بیماری رها و کمک رسان بخش تولید شود.
با توجه به شعار سالهای گذشته و تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی و اینکه قرار بود بر بحث تولید داخل اهتمام جدی شود ولی همچنان بسیاری از شهرک های صنعتی و از جمله رامیان خبری از تولید نیست درحالیکه سونامی واردات کالا و کالاهای خارجی همچنان در بازار داخلی جولان می دهند .
سرمایه گذاران داخلی در اوضاع رکود اقتصادی با مشکلات دریافت تسهیلات بانکی روبرو هستند و همه سرمایه خود را در احداث کارخانه در شهرک صنعتی هزینه کرده و بی بهره از وام های بانکی همچنان در سایه تهدید ورشکستگی به سر می برند و معلوم نیست پاسخگوی آنان کیست؟
"جواد صادقلو" فرماندار شهرستان رامیان در پاسخ به سوالات خبرنگار ما راجع به وضعیت کنونی شهرک صنعتی رامیان گفت: در حال حاضر بیش از 80 درصد سند مالکیت شهرک صنعتی رامیان رفع شده است و این در حالی است که تاکنون آنجا بدون سند بوده است و هر یک از زمین داران آنجا مدعی بوده اند.
وی افزود: زیرساخت های آب و برق در این شهرک به اتمام رسیده است و مشکل گاز هم به زودی در آنجا رفع می شود.
صادقلو با اشاره به اینکه برای زیرساخت های شهرک صنعتی رامیان 900 میلیون تومان اختصاص داده شده است، گفت: از افرادی که در آنجا زمین خریداری کرده ولی تاکنون هیچ اقدامی انجام ندادند زمین هایشان را پس گرفته و در اختیار دیگر سرمایه گذاران قرار می دهیم .
فرماندار شهرستان رامیان خاطرنشان کرد: چهار واحد کارخانه تولیدی پلی اتیلن، فولاد، پروفیل و پنجره دوجداره و تولید خوراک دام و طیور در حال احداث هستند و به زودی به بهره برداری می رسند.
بر اساس این گزارش، سرمایه گذارانی که به گفته فرماندار، پروژه هایشان به مرحله شروع و بهره برداری می رسد و در آخرین بازدیدمدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان از شهرک صنعتی رامیان، گفت:با توجه به اینکه زیرساختهای لازم آماده شده امید است تا در هفته دولت 4 واحد تولیدی پلی اتیلن، کارخانه فولاد، کارخانه پروفیل و پنجره دوجداره و کارخانه تولید خوراک دام و طیور به طور همزمان مورد بهره برداری قرار گیرد.
در این میان برخی از سرمایه گذارن هم در این شهرک صنعتی حضور دارند که ضمن سرمایه گذاری، اما به علت نداشتن اعتبارات لازم، در انتظار حمایت بانکی و دولتی به سر می برند.
در این میان افرادی و خریدارانی نیز هستند که سالها پیش زمین را دریافت کردند و به صورت قانونی زمین هایشان را دیوار کشی کرده اند و تقریبا مصداق زمین خواری در آنجا مشهود بوده و هیچ کاری انجام نمی دهند.
در این میان کسانی هم هستند که از ابتدای کار در شهرک صنعتی زمین خریده اند و تا کنون هیچ اقدامی انجام نداده و هدفشان از نگه داشتن زمین تا به امروز، افزایش قیمت زمین ها و فروش با قیمت چندین برابر در آینده بوده که بنا به پیگیری های فرماندار قرار است که این زمین ها از آنها پس گرفته شود و در اختیار سرمایه گذاران جدید و پروژه های جدید قرار داده شود.
به طور کلی در سال 85، 32 هکتار زمین برای شهرک صنعتی خریداری شده است که این 32 هکتار در 62 قطعه تقسیم شده است و 26 هکتار آن صنعتی می باشد و بقیه آن خدماتی بوده و عملیات اجرایی آن هم از سال 90 شروع شده است که امیدواریم بزودی مشکل سرمایه گذاران قبلی و وام آنها درست شود و درصدد جذب سرمایه گذاران جدید نیز هستیم.
انتهای پیام/گل رامیان
ارسال نظر