اجرای طرح ساماندهی معتادان در گلستان
استاندار گلستان گفت: در گلستان معتادان را در هیچ حالتی به حال خود واگذار نمیکنیم و اجرای طرح ساماندهی معتادان توجهی عالمانه به موضوع دارد که امیدواریم با دقت نظر لازم اجرا شود.
به گزارش گلستان24، حسن صادقلو در جلسه ستاد مبارزه با موادمخدر استان اظهار کرد: در تمام شئون تاریخی مبارزه، علما حرفهای زیادی برای گفتن دارند و باید از ظرفیت روحانیت و منابر در جهت پیشگیری از موادمخدر استفاده کرد.
وی با بیان اینکه ساماندهی علما و نقش تبلیغی آنها میتواند بالاترین تاثیر را در پیشگیری از گرایش به موادمخدر داشته باشد، خاطرنشان کرد: از آنجا که مردم به سخنان علما در منابر اعتماد و اطمینان دارند باید نسبت به تقبیح موادمخدر از این تریبون استفاده شود.
صادقلو با تاکید بر تشکیل کمیته خیرین پیشگیری از اعتیاد، خاطرنشان کرد: باید فراخوانی نسبت به حضور خیرینی که میتوانند در راه پیشگیری از اعتیاد موثر باشند صورت گیرد و در این راه نباید تنها به ظرفیتهای دولتی نگاه شود و استفاده از تمام ظرفیتها خصوصا ظرفیتهای خصوصی از اهمیت بسزایی برخوردار است.
استاندار گلستان با اشاره به اقدامات اولیه برای تدوین سند جامع مبارزه با موادمخدر استان، یادآور شد: یقینا تدوین چنین سندی از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که وظیفه این ستاد سیاستگذاری در سطح کلان استان در رابطه با مبارزه با موادمخدر است.
صادقلو طرح ساماندهی معتادانی که در غربالگری ماده 16 قابلیت پذیرش را ندارند، طرحی با افق مدیریتی دانست و افزود: اینکه ما در گلستان معتادان را در هیچ حالتی به حال خود واگذار نمیکنیم و چنین طرحی برای مدیریت آنها آماده شده نشان از توجهی عالمانه به موضوع دارد که امیدواریم با دقت نظر لازم اجرا شود.
لازم به ذکر است در این جلسه مدیرکل گمرکات استان از خرید و نصب «ایکسری» چمدانی در مرز اینچهبرون خبر داد و افزود: با هماهنگیهای صورت گرفته مرز اینچهبرون اولویت اول گمرکات کشور برای خرید و نصب ایکسری کامیونی در کشور در سال 1394 است که در کنترل ورود و خروج موادمخدر از کشور تاثیر ویژهای دارد.
2229 مسجد شیعه و سنی در گلستان وجود دارد
همچنین فرمانده انتظامی استان گزارشی از فعالیتهای کمیته مقابله با موادمخدر ارائه کرد و افزود: ضربهزنی به شبکههای اصلی قاچاق، جلوگیری از فعالیت شبکههای توزیع و جمعآوری خردهفروشان از اصلیترین محورهای فعالیت کمیته مقابله بوده که توانسته با این روند، در شش ماه گذشته 76 درصد بیش از مشابه سال گذشته کشفیات موادمخدر داشته باشد.
گفتنی است در این جلسه حجتالاسلام نورالله ولینژاد مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان به ارائه دو طرح در زمینه استفاده از توانمندی روحانیون در جهت پیشگیری از گرایش به موادمخدر پرداخت و افزود: 2229 مسجد شیعه و سنی در استان وجود دارد که با توجه به طرحهای ارائه شده میتوان از این ظرفیت در جهت آگاهسازی و پیشگیری از ابتلا به موادمخدر استفاده کرد.
شایان ذکر است در این جلسه دیگر اعضای ستاد مبارزه با موادمخدر به ارائه دیدگاههای خود پیرامون موضوعات مطرح شده، پرداختند.
ارسال نظر