از شایعه تا واقعیت

شایعه مرگ نوزاد صومعه سرایی که بدلیل بیماری زردی در دستگاه بخش نوزادان بیمارستان صومعه سرا در فضای مجازی این روزها دست به دست می شود.

همه ماجرای سوختگی نوزاد صومعه سرایی+ مصاحبه با پدر نوزاد
به گزارش گلستان24، شایعه مرگ نوزاد صومعه سرایی که بدلیل بیماری زردی در دستگاه بخش نوزادان بیمارستان صومعه سرا در فضای مجازی این روزها دست به دست می شود.

 

متن شایعه
 
" امروز تو بیمارستان صومعه سرا یک پرستار یک بچه ۳روز رو میسوزونه.بچه به خاطر زردی تو دستگاه بود.پرستاره درجه دستگاه رو زیاد میکنه بچه ۸۰ درصد میسوزه بعد که بچه رو سوزوندن گفتن بیماری پوستی داشته. بچه رو بردن بیمارستان ۱۷شهریور اونجا جوابش کردن.داشتن میبرن بیمارستان قایم که تو راه تموم کرد. پدر بچه تمام شیشه های بیمارستان رو شکوند بعد ۹سال بچه دار شده بودن.رییس بیمارستان اصلا نیومد. معاونم پرونده رو نمیده.پرستارا هم پرونده رو عوض کردن.پرستاره هم بیمارستان رو ول کرد و رفت.مادر بچه میگه من به پرستار گفتم دستگاه داغه پرستاره توپید به من گفت تو میدونی یا من؟تو بلدی یا من؟
سوختگی نوزاد صومعه سرایی
 "
واقعیت ماجرا
 

دکتر محسن حسین‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در صومعه سرا، اظهار داشت: نوزاد 7 روزه که پس از 9 سال نازایی والدین متولد شده بود به‌دلیل زردی شماره 14 در بیمارستان امام خمینی(ره) صومعه‌سرا بستری شد و بعد از 2 روز به‌دلیل داشتن بیماری پوستی عفونی استیون جانسون لایه‌های پوستی نوزاد دچار پوست اندازی شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان صومعه سرا، گفت: نوزاد هنوز زنده است و با رضایت خانواده از بیمارستان ترخیص شد و هم اکنون در بیمارستان 17 شهریور رشت بستری است.

وی اظهار کرد: دستگاه بیماری زردی نوزاد هیچ‌گونه حرارتی ندارد و فقط با اشعه و نورلامپ به درمان می‌پردازد و در این راستا هیچ قصور یا خطایی از سوی بیمارستان امام خمینی(ره) صومعه‌سرا صورت نگرفت و پزشک اطفال بیمارستان بیماری پوستی نوزاد را به موقع تشخیص داد.

حسین زاده تصریح کرد: خانواده نوزاد گمان می‌کردند که قصور از سوی بیمارستان بود و بلافاصله نوزاد را با رضایت کامل به بیمارستان 17 شهریور رشت انتقال دادند.

پیش از این گفته شده بود در بیمارستانی در صومعه سرا یک پرستار با زیاد کردن درجه دستگاه باعث سوختگی ۸۰ درصدی نوزادی سه روزه شده است.

 بیماری اپیدرمولیز بولوسا (ای بی) یک بیماری ژنتیکی و مادرزادی است و افراد مبتلا به اشکال خفیف ای بی ممکن است.

علایم بیماری اپیدرمولیز بولوسا (EB)
• خرخر کردن صدا، سرفه یا مشکلات تنفسی دیگر
• ریزش مو
• تاول زدن نزدیک چشم و بینی
• تاول زدن نزدیک دهان و گلو و ایجاد مشکل در خوردن و بلعیدن
• تاول زدن پوست بعداز آسیب‌های جزیی یا تغییر دما
• وجود تاول در بدو تولد
• مشکلات دندانی مثل پوسیدگی
• وجود میلیا (جوش های سفید کوچک)
• از دست دادن یا تعییر شکل ناخن

درمان بیماری اپیدرمولیز بولوس:
تحقیقات اخیر برای درمان این بیماری برروی تغییر کراتین حاصل در پوست متمرکز شده است تا کنون 54 ژن شناخته شده است .

افراد مبتلا به اشکال خفیف ای بی ممکن است درمان گسترده‌ای نیاز نداشته باشند. در هر صورت، آن‌ها باید برای بازداشتن تاول‌ها از شکل‌گیری و پیشگیری از عفونت زمانی که تاول‌ها رخ می‌دهند، کوشش کنند.

افراد مبتلا به اشکال نمایان (غالب) و نهفته (مغلوب) ممکن است عارضه‌های بسیاری داشته باشند و به حمایت روانی همراه با توجه به مراقبت و محافظت از پوست و بافت های نرم نیاز داشته باشند.

لینک مستقیم دانلود/ماجرای نوزاد پرحاشیه بیمارستان صومعه سرا از زبان پدر 

 

 

منبع: تسنیم

 

ارسال نظر

آخرین اخبار