حاج آقا مهدی انتصاری
نگاه لذت جویانه به زندگی باعث رواج هوس رانی میشود
اگر پدر و مادرها بدانند که با زیر پا گذاشتن تمایلات خود ونگاه نکردن به ماهواره فرزندان خود را از یک اسیب جدی محافظت میکنند حتما این کار را خواهند کرد
حاج آقا مهدی انتصاری، فعال فرهنگی شهرستان گرگان، در مصاحبه اختصاصی با گلستان 24، نقش ماهواره را درفرهنگ خانواده ها بسیار پر رنگ و اساسی دانست و افزود: کاری که ماهواره می کند این است که زشت ها را زیبا و زیبایی ها را زشت نشان می دهد. هدفی که شبکه های ماهواره ای با نشان دادن فیلم ها، سریال ها و مستند ها، دنبال می کند، نشان دادن سبک زندگی تجمل گرایی و کم کردن قناعت در خانواده هاست.
توقع خانواده هایی که با ماهواره سر و کار دارند، در زندگی بیشتر است و هزینه های آن ها چندین برابر می شود. هدف از زندگی القا شده در ماهواره، جز لذت جویی و کامروایی از دنیا نیست.نگاه لذت جویانه به زندگی باعث رواج هوس رانی میشود که اولین آسیب ان دین گریزی و فاصله گرفتن از انسانیت است که کمترین آن رعایت نکردن حقوق دیگران ، احترام نگذاشتن به حریم های هم و پیروی از امیال و خواسته های شخصی است. این یک زندگی لذت جویانه است که برای خانواده ها دیکته می شود و کسی که نگاهش لذت جویانه و هوس رانانه باشد، فقط و فقط به فکر خود است.
وی در ادامه گفت: در زندگی اجتماعی نیز، ماهواره به زنان و مردان ما یاد می دهد، که حتی بعد از ازدواج، این اختیار و آزادی را دارند که با مردان و زنان نامحرم ارتباط داشته باشند و فقط به فکر کامروایی و لذت جویی خودشان باشند.
رژیم صهیونیستی برای آن که بتواند کودکان ما را در مقابل والدینشان قرار دهد، طرحی به اسم حمایت از کودکان معرفی کرده که مثلا یک شماره تلفنی باشه که هر وقت کودکان از والدین خودشان شکایت داشتن بتوانن براحتی از انان شکایت کنند و بجای اینکه احترام بین پدرو مادر و فرزند باشه و رابطه بین انها یک رابطه با محبت باشه میخواهد طوری فرهنگ سازی کند که کودکان حقوقشان پایمال میشود خوب سوال من این است دشمن که اینقدر بفکر حقوق کودکان ماست ایا با ورود ماهواره به خانها و استفاده نامربوط از ان حق کودکان ضایع نمیشود؟
در خانه ای که ماهواره باعث لذت جویی و هوس رانی شده یک کودک چگونه میتواند یک رشد ایده ال داشته باشد؟
مهدی انتصاری یکی از مهارت های ماهواره را این دانست که می خواهد انسان را به کج بینی و اشتباه وادار کند. زیبایی های زندگی را زشت نشان می دهد. ماهواره زیبایی که در حجاب وجود دارد زشت نشان داده و زشتی در بی حجابی را زیبا جلوه می دهد.
انتصاری برای جلوگیری از ورود ماهواره به خانه ها، دو راهکار را پیشنهاد داد گفت: روی من به رسانه ها و صدا و سیما است. گاهی دیده می شود که همین صدا و سیمای خود ما نیز رنگ و بوی ماهواره ای پیدا کرده است. معضل ماهواره در نویسنده ها، کارگردان ها و مسئولین سیمای ما هم رخنه کرده است. آن ها فیلم های اجتماعی خوب با محتوای دینی تولید کنند و در تقویت کیفیت دین کار کنند.
باید به سراغ نخبگان دین بروند تا بتوانند در سینمای دینی قلم بزنند و فیلم های خوب بسازند. مخاطب دوم خانواده ها هستند. دین ما برای یک کودک، از اولین لحظات زندگی تا زمان ازدواجش برنامه داده است. باید ها و نباید ها را از چه زمانی باید به کودک یاد داد و یا این که وجوب احترام را از چه زمان باید یاد بگیرد.
امام علی (ع) می فرمایند: کودکان ما طوری که ما میخواهیم تربیت نمی شوند. آن طوری که ما هستیم تربیت می شوند.خانواده ها با زیر پا گذاشتن لذت های خود و نگاه نکردن ماهواره، این را به کودک خود آموزش دهند. وقتی که پدر و مادری ماهواره نگاه می کنند به تبع کودک هم اهل ماهواره می شود و محبت را در خیابان ها جست و جو می کند.
وی افزود اگر پدر و مادرها بدانند که با زیر پا گذاشتن تمایلات خود ونگاه نکردن به ماهواره فرزندان خود را از یک اسیب جدی محافظت میکنند حتما این کار را خواهند کرد
در اخر خواهش من از تمام پدر و مادر ها اینست که همانطور که شما همه ی سختیها رو بجان میخرید تا اینده فرزندانتان را تامین کنید و خوشبختی انان را در اینده ببینید نگذارید که ماهواره راه نادرست را بجای راه درست به فرزندانتان یاد بدهد.
پدر
|
پدر و مادر
|
حقوق
|
خانواده
|
رسانه
|
شبکه های ماهواره ای
|
ماهواره
|
مردان
|
مردان و زنان
|
نخبگان
|
ارسال نظر