کانال تلگرامی مشوق خودکشی دختران نوجوان تهرانی بود + تصاویر
در این پرونده شاهد آن هستیم که این دو دختر از دوستان خود نیز برای پیوستن به این کانال شبکه اجتماعی دعوت کرده بودند اما مادر یکی از دوستان آنها بعد از اطلاع از پیوستن دخترش به این کانال وی را منع کرده و با اقدامات پیشگیرانه مانع آن شده است که فرزند وی دچار آسیب و حادثهای مشابه شود و این نظارت بر فعالیت سایبری باعث شد تا فرزند آنها آسیب نبیند.
به گزارش گلستان24،سرهنگ دوم علی نیکنفس، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا با اشاره به خودکشی دو دختر نوجوان تهرانی که در پی تأثیر از یک کانال تلگرامی اتفاق افتاده بود، اظهار داشت: این موضوع زنگ خطری است که نواخته شده و والدین باید بیش از پیش مراقب فعالیت سایبری فرزندان خود باشند.
وی ادامه داد: افزایش دانش رایانهای یکی از ضروریاتی است که والدین باید برای آن زمان بگذارند تا بتواند شکاف میاننسلی در این خصوص را به حداقل برسانند.
نیکنفس با اشاره به اینکه این شکاف نسلی در خصوص فناوریهای روز باعث شده تا برخی والدین نظارت لازم را بر فعالیت سایبری فرزندان خود نداشته باشند، تصریح کرد: فرزندان در این فضا در مواجه با خطرات و تهدیدات بیشتر و متنوعتری هستند و در صورت نداشتن دانش و سواد رسانهای لازم نه تنها نمیتوانیم به فرزندان خود کمک کنیم بلکه حتی نمیتوانیم متوجه شویم که ریشه مشکلات آنها در کجاست.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا با اشاره به موضوع خودکشی این دو دختر افزود: در این پرونده شاهد آن هستیم که این دو دختر از دوستان خود نیز برای پیوستن به این کانال شبکه اجتماعی دعوت کرده بودند اما مادر یکی از دوستان آنها بعد از اطلاع از پیوستن دخترش به این کانال وی را منع کرده و با اقدامات پیشگیرانه مانع آن شده است که فرزند وی دچار آسیب و حادثهای مشابه شود و این نظارت بر فعالیت سایبری باعث شد تا فرزند آنها آسیب نبیند.
نیکنفس با بیان اینکه والدین در کنار نظارت بر فعالیت سایبری فرزندان خود میتوانند از طریق نصب نرمافزارهای خاص (نظارت والدین Parental Control) این کار را انجام دهند، تأکید کرد: در کنار این نظارت والدین با مشاهده موارد مجرمانه در این فضا میتوانند از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی، لینک ثبت گزارشهای مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.
وی افزود: هرچند اینترنت گنجینهای گرانبهاء از اطلاعات است اما در کنار این گنجینه شاهد کوهی از زبالهها هستیم که توسط برخی افراد متقلب و سودجو ایجادشده است زبالههایی که میتواند سلامت فرزندان ما را به خطر اندازد.
نیکنفس در پایان گفت: از خانوادهها و تکتک هموطنان عزیز تقاضا داریم برای پاک کردن فضای سایبر و ایجاد اینترنت پاک در سطح ملی با خدمتگزاران خود در پلیس فتا همکاری کنند زیرا در حال حاضر زمان زیادی از فرزندان ما در این فضا صرف میشود و برای جلوگیری از آسیبهای احتمالی مانند خودکشی دو دختر نوجوان باید شاهد یک عزم ملی باشیم.
گفتنی است بعد از خودکشی دو دختر نوجوان در پایتخت، در بررسی علت و چرایی این ماجرا، خبرنگار تسنیم موفق به کشف سرنخی از کانال تلگرامی با محتوای مجرمانه که این دختران نوجوان در آن عضو بودند، شد؛ با توجه به احتمال تاثیرپذیری این دو دختر از محتوای تشویقکننده به خودکشی در کانال مذکور، مستندات این اتفاق و لینک کانال تلگرامی در اختیار بازپرس محترم پرونده قرار گرفت که پس از اطلاع کارآگاهان پلیس فتا از وجود این کانال مخرب و بررسی آن، این خبر توسط پلیس فتا تأیید شد.
منبع:رجانیوز
ارسال نظر