توزیع یک هزار تن میوه شب عیدی در استان گلستان
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی گلستان گفت: یک هزار تن میوه برای توزیع در شب عید در گلستان پیشبینی کردهایم.
به گزارش گلستان 24، حسین کاویانی پیش از امروز در گفتوگو با خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: مدیریت منابع یکی از اولویتهای کار سازمانی ما در جهاد کشاورزی است.
وی با بیان اینکه مهمترین اولویت ما در جهاد کشاورزی آب است، تصریح کرد: به دنبال آن هستیم که محصولات و ارقام را در گلستان کشت کنیم که کمترین نیاز آبی را با بهرهوری مناسب ایجاد کند.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی گلستان خاطرنشان کرد: کمبود آب و کاهش آن در سالهای گذشته انکارناپذیر است و اگرچه در کوتاهمدت با کشت محصول برنج کشاورزان گلستانی به سود خوبی میرسند، اما در درازمدت قحطی را به دنبال دارد.
کاویانی با بیان اینکه امسال بهترین شرایط سطح سبز زراعی را برای غلات در گلستان داریم، اضافه کرد: 90 درصد گندم کشت شده در این استان در تاریخ کاشت خود صورت گرفته است که کاهش افت محصول را به همراه دارد.
وی، استفاده از کود شیمیایی را ضروری دانست و متذکر شد: کود «پتاس» موجب افزایش مقاومت گیاه به خشکی میشود که ما را به سمت توسعه تولید پایدار هدایت میکند.
این مسئول با بیان اینکه یک هزار تُن میوه برای توزیع در شب عید در استان گلستان پیشبینی کردهایم، یادآور شد: در ارزیابی ابتدایی بیش از 600 تُن پرتغال و 400 تُن سیب درختی را برای شب عید تدارک دیدهایم.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی گلستان بیان داشت: یکی از وظایفی که براساس مصوب قانون مجلس در اواخر سال 1391 بر عهده جهاد کشاورزی قرار گرفته، تنظیم بازار است که در ابتدای سال 1393 در گلستان اجرایی شد.
کاویانی عنوان داشت: طرح «ضیافت» در ماه مبارک رمضان و توزیع میوه شب عید از مباحثی است که در تنظیم بازار جهاد کشاورزی صورت میگیرد.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی از پرداخت سه سال سود بانکی و استمهال باغداران که دچار سرمازدگی شدهاند خبر داد و چنین توضیح داد: کشاورزان و باغدارانی که تسهیلات بانکی دریافت کردهاند میتوانند با مراجعه به بانکها از این طرح بهرهمند شوند.
کاویانی با بیان اینکه برای خسارت خشکسالی هنوز مبلغی ابلاغ نشده، تشریح کرد: در حال پیگیری خسارت خشکسالی کشاورزان گلستانی هستیم.
وی در پایان با بیان اینکه خسارت ناشی از سیل و خشکسالی در گلستان حدود یک هزار و 150 میلیارد تومان برآورد شده است، افزود: کشاورزان خسارتدیده میتوانند به مرور و با مراجعه به بانکها از تسهیلات استفاده کنند.
انتهای پیام/کاسب امین
ارسال نظر