مدیرکل اوقاف گلستان:
وقف مشارکتی بهترین راهکار برای تدوام سنت حسنه وقف است/ 80 درصد موقوفات در استان گلستان برای تعزیهداری و عزاداری سیدالشهدا(ع) است
حجت الاسلام سهرابی گفت : وقف مشارکتی نمونه ای از وقف است که تعدادی از افراد با همکاری هم اقدام به تهیه موقوفه ای نموده و از محل درآمد آن به نیازمندان کمک و یا فعالیت های فرهنگی، علمی و درمانی انجام می دهند .
به گزارش گلستان24، حجت الاسلام سهرابی در نشست تخصصی وقف و قضا که با حضور رئیس کل دادگستری گلستان ، دادستان ، معاونین دستگاههای قضایی استان و روسای ستادی اوقاف برگزار شد با تاکید بر اینکه وقف در اسلام مسألهای مترقی و پراهمیت است، اظهار کرد: مردم باید بهرهوری، ارزش افزوده و رفع رکود را در در وقف احساس کنند و از این جهت باید مسئله وقف برای آنان جاذبههای لازم را داشته باشد.
وی افزود : با توجه به اینکه بنیانگذاری وقف در اسلام صورت گرفته و این مسأله بیش از 14 قرن تاریخچه دارد، باید توجه داشت که موضوعی اساسی است و هرگز به این حوزه از زاویه یک مسأله درجه چندم نگاه نشود
وی با اشاره به وجود وقفیات از صدر اسلام و در زمان پیامبر اسلام (ص) و ائمه اطهار (ع) گفت: وقف پاسخی به عطش جاودانه انسان است که از این راه، خودش را ابدی کند.
وی مردم را به نوعی متولی مسائل امام حسین (ع) و یکی از پایههای اساسی زنده نگه داشتن مکتب ایشان قلمداد کرد و گفت: باید توجه داشت که در طبقهبندی وقف حق دیگر امامان معصوم (ع) نیز ادا شود.
وی ادامه داد: وقف جامعه و آینده را میسازد و واقف انسان ارزشمندی است و افرادی که ثروتمند هستند در راه احیاء فقرا و کمک به نیازمندان وقف میکنند که این اقدام عدالت اجتماعی را در پی دارد
سهرابی با بیان اینکه فرهنگ وقف در جامعه کمرنگ شده است، اظهار امیدواری کرد: با توجهی که مسئولان، اصحاب رسانه و همه مسلمانان به این مسئله مهم دارند این برنامه دینی و اسلامی در جامعه پررنگ شود و بیشتر از گذشته شاهد فرهنگ وقف در استان باشیم.
با بیان اینکه یک قسمت موقوفات اجرای نیات امینانه است که باید بیش از پیش محقق شود، اظهار داشت: قسمت دوم نیز تشویق مردم به ایجاد وقفهای جدید است.
انتهای پیام/
ارسال نظر