گفتگو با جوان موفق گرگانی؛
هنرنمایی دستهای یگانه بهادران که درآمدزایی میکند/ از گِلبازی تا سفالسازی
27 بهار از عمر زندگیاش را گذرانده و اکنون دارای کولهباری از تجربه است با هنرنمایی دستان خود بر تلی خاک و گل علاوه بر اینکه خودش مشغول به کار شده زمینه اشتغالزایی افراد زیادی را مهیا کرده است.
شاید دوران کودکی با خاکبازی و گلبازی خاطرات شیرینی برای جوانان امروز و دیروز تداعی کند اما برای برخی معنا و مفهوم دیگری پیدا کرده و راه درآمدزایی و اشتغال شده است.
به گزارش گلستان24، یگانه بهادران جوان 27 سالهای که در شهرستان گرگان زندگی میکند و تحصیلات دانشگاهی دارد در حال حاضر دانشجوی رشته صنایع دستی گرایش سفال است که تجربیات این جوان فعال و موفق را از بیان خودش پیگیری خواهیم کرد.
بهادران به علت علاقه زیادی که به سفالگری داشت با پشتکار جدی امروز در حال تحصیل در رشته صنایع دستی(سفالگری) است.
وی در گفتوگو با خبرنگار فارس در گرگان در خصوص دوران کودکیاش گفت: چون از کودکی این حرفه سفالگری را شروع کردم به این حرفه علاقمند شدم و به صورت تخصصی از سن 15 سالگی به این حرفه ورود کردم و در کنار اساتید متعددی سفالگری را آموزش دیدم و سالهای بسیاری است که سفالگری را دنبال میکنم.
این جوان موفق گرگانی اظهار کرد: با توجه به اینکه بازی روزهای بچگی خیلی از افراد خالهبازی بود ولی سرگرمی من در دوران کودکی خالهبازی نبود من از کودکی گِلبازی میکردم و به آن عشق میورزیدم تا کمکم به این کار علاقمند شدم و چون یکی از عناصر وجودی انسانها از خاک است علاقه من نسبت به سفال بیش از پیش شد.
یگانه بهادری از پدر و مادرش تشکر میکند و از اینکه زمینه مناسب را برای او مهیا کردند تا بتواند در این رشته موفق باشد قدردان آنها است.
این جوان موفق در ادامه تصریح کرد: با پشتکار جدی این رشته را دنبال میکنم که به لطف خداوند متعال توانستم وارد مرکز آموزش فنی و حرفهای شوم و آنچیزی که یادگرفتم را به کارآموزانم آموزش دهم.
وی افزود: من از سن 15 سالگی تا به امروز کار سفالگری را به صورت تخصصی آغاز کردم و هر کاری را که توانستم با حمایت پدرم انجام دادم و به استانهای مختلفی از جمله همدان و اصفهان سفر کردم و برای آموزش دیدن این حرفه به اساتید مختلفی مراجعه کردم.
بهادران خاطرنشان کرد: امروز هم به نقطهای رسیدم که رشته دانشگاهی من سفالگری است و این حرفه را سفت و سخت ادامه میدهم چون معتقدم که ما به هر درجهای که دست پیدا کنیم بازهم هنر چیزی است که انتها ندارد و همیشه باید دنبال این باشیم که هنرهای جدیدتری را کسب کنیم.
برای رسیدن به این جایگاه بسیار تلاش و پیگیری کردم
وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که شما جزو مربیان برتر کشور هستید، آیا دورههای خاصی را برای رسیدن به مربی برتر گذراندهاید،گفت: قطعا یک شب نمیتوان تمام پلههای ترقی را طی کرد من برای رسیدن به این جایگاه بسیار تلاش کردم و خیلی پیگیر این رشته بودم و با توجه به اینکه سفال یک هنر قدیمی و کهنهای در کشور ما محسوب میشد و در گذشته نیز نقش کاربردی داشت من تلاش کردم که این کاربردی بودن آن را به نمادین بودن تبدیل کنم.
این جوان گرگان یادآور شد: کارهای متعدد و جدیدی را در زمینه سفالگری انجام دادم و تلاش من در راستای خلق چیزهای نو و جدیدتری بود که شاید این موضوع باعث شد تا من به این درجه دست پیدا کنم.
وی در پاسخ به اینکه تاکنون نمایشگاهی از اثرات خود برگزار کردهاید و فروش آثارتان چگونه است، افزود: خدا را شکر فروش آثارمان خوب است و من بسیار راضی هستم و در خصوص نمایشگاه باید بگویم من نمایشگاههای متعددی از آثار خودم را برگزار کردم و همچنین نمایشگاههایی را با کمک کارآموزانم نیز برگزار کردیم و به لطف خدا کارآموزانم در این کار بسیار موفق بودند و هستند.
بهادران خاطرنشان کرد: میدانید که امروزه سفال به عنوان دکوراسیون منازل، نمای ساختمان و اِلِمانهای شهری که ما کار کردیم کاربرد دارد و امسال خوشبختانه پنج سال است که اِلِمانهای شهری به صورت سفالی را انجام میدهیم که خداراشکر بازارِ کار خوبی دارد.
* فنی و حرفهای بستر مناسبی برای من و کارآموزانم فراهم کرد
وی ادامه داد: خیلی دلم میخواهد از پدر و مادرم تشکر کنم چون در تمامی مراحل زندگی حامی من بودند و به من بها دادند و با وجود سن کمی که داشتم همراه من به خیلی از استانها و شهرستانها سفر کردند تا من به این درجه برسم.
همچنین در فنی و حرفهای نیز بستر مناسب برای من و کارآموزانم فراهم شد که جا دارد از مدیرکل فنی و حرفهای گلستان آقای تیرانداز تشکر کنم که یک نگاه ویژه و مثبتی به کارگاه سفال ما داشتند و کارآموزانم با شور و شوق فراوان آموزش میدیدند و در کنار آن وارد بازار کار میشدند و همیشه من و کارآموزانم از حمایتهای ایشان برخوردار بودیم.
گزارش از سمیرا رجبی
انتهای پیام/
ارسال نظر