معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش : سیاستگذاری کلی برای پیکهای نوروزی
جزئیات تکالیف نوروزی دانشآموزان
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: به دنبال اجرای یک سیاستگذاری کلی برای پیکهای نوروزی هستیم که این پیکها، فرصتی برای رشد و تقویت مهارتهای اساسی دانشآموزان باشد.
به گزارش گلستان24، رضوان حکیمزاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در سالهای گذشته چالشهای بسیاری در خصوص پیکهای نوروزی داشتهایم، اظهار داشت: جلسات مختلفی برگزار شده است تا بررسی شود که بهترین شیوه برای استفاده از این فرصت تعطیلات به منظور تقویت مهارتها و نکات یادگیری و نیز رفع چالشهای خانوادهها در این ایام چگونه باید باشد.
وی افزود: علاقهمند هستیم که به سمتی حرکت کنیم که تعیین تکالیف یادگیری بر عهده معلمان باشد که البته اگر به صورت واقع بینانه نگاه کنیم ممکن است در تمام نقاط کشور این امکان وجود نداشته باشد. به عنوان مثال معلمی که در یک روستا، کلاس چند پایه را اداره می کند شاید امکانات و فرصت اینکه خودش تکالیف یادگیری را طراحی کند، نداشته باشد و نیز برخی از معلمان تصور میکنند از این فرصت تعطیلات باید برای تقویت برخی از نقاط ضعف دانشآموزان در یادگیری استفاده کنند که به عنوان مثال معلمی تکالیف زیادی از درس ریاضی به دانش آموزانش ارائه میدهد.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: به دنبال اجرای یک سیاست گذاری کلی برای پیکهای نوروزی هستیم که این پیکها یک فرصتی برای رشد و تقویت مهارتهای اساسی دانشآموزان به عنوان مثال در زمینههای مهارتهای زندگی، توجه دادن به اصول اقتصادی، حفظ محیط زیست و توجه به قانون شود.
وی با بیان اینکه این طرحها در قالب پروژههایی اجرا میشود که با برخورداری از تنوع، حق اختیار به دانشآموزان میدهد و آنها را مشتاق به پیگیری و تلاش میکند، تصریح کرد: امیدواریم این سیاست کلی را جلو ببریم و چارچوبی به استانها ابلاغ میشود که با توجه به شرایط و اقتضائات خودشان تصمیم بگیرند که چگونه عمل کنند.
حکیمزاده تصریح کرد: در خصوص پیکهای نوروزی بحث اساسی این است که باید از این فرصت مطلوب برای تقویت مهارتهای اساسی زندگی دانشآموزان بهره گرفت و نباید فرصتی برای عذاب آنها و درگیری با خانواده برای تکمیل پیک، در طول تعطیلات شود.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «برخی کارشناسان آموزش و پرورش معتقد هستند که وزیر آموزش و پرورش، معاونانش را خارج از بدنه این وزارتخانه انتخاب کرده است که آشنایی با محیط مدرسه ندارند، نظر شما چیست؟» اظهار داشت: بنده معلم ابتدایی بودهام، در تمام مقاطع تحصیلی تدریس داشتهام؛ در مدارس داخل کشور و مدارس ایرانی خارج از کشور حضور داشته ام و رشته تحصیلیام ،تعلیم و تربیت است.
وی ادامه داد: تمام کارهای علمی و پژوهشی بنده، رسالههای علمی و پایاننامههایی که هدایت کردهام، در خصوص تعلیم و تربیت بوده است و در بسیاری از پروژهها از جمله تدوین اهداف برنامه صلح بر اساس سیره پیامبر(ص) و تحلیل محتوای کتابهای درسی براساس میزان توجه به افکار و اندیشههای امام خمینی(ره) با این وزارتخانه همکاری داشته ام و نیز مقالاتی در خصوص نقد مبانی برنامه آموزش جهانی و مقایسهاش با فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی داشتهام.
حکیم زاده با بیان اینکه اگر منتقدان قدری رزومه بنده را جستجو می کردند دیگر نیازی به بیان این پرسش نبود، تصریح کرد: به تعلیم و تربیت احساس تعلق میکنم و خرسندم که بیش از هر زمان دیگر در جایی قرار گرفتهام که با بیشترین دغدغهای که همیشه در طول زندگی داشتهام، امکان تماس پیدا شده است و امیدوارم خدا عنایت کند که به سمت منابع اصلی تعلیم و تربیت که به نظرم کتاب خداوند است، حرکت نماییم و قرآن کریم، پایهریزی چنین تعلیم و تربیتی شود.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در زندگی نگاه نباید این باشد که فرصت خدمت رسانی 6 ماه است یا یک روز؛ انسان اولین و مهمترین تکلیفش در قبال خداوند است و در قبال خدا مسئولیت داریم و اگر این چنین نگاهی داشته باشیم آن چیزی که از وقتمان را اختصاص میدهیم، ثروت و سرمایه بزرگی است که غیر از آن خسران و زیان است.
وی تصریح کرد: اعتقاد دارم اگر یک لحظه در اختیار داشته باشم، در یک جلسه، با صدای بلند اعلام می کنم که ما باید به سمت عدالت در فرصتهای یادگیری، به سمت تقویت مدارس دولتی و به سمتی حرکت کنیم که دانشآموزان در اقصی نقاط کشور نه فقط دسترسی به آموزش، بلکه امکانات آموزشی مطلوب نیز برخوردار باشند و با این نگرش یک لحظه نیز ارزشمند است و اگر با این حسابگریها نبود، باید با پذیرش این مسئولیت به طور دیگری برخورد می کردم.
انتهای پیام/
منبع : فارس
ارسال نظر