چرا «جمشید مشایخی درگذشت؟!»
«جمشید مشایخی درگذشت» شایعه ای که این چند وقت بارها و بارها از طریق شبکه های مجازی و گروه ها و کانال های تلگرامی و... دست به دست چرخیده است و موجب نگرانی خانواده، نزدیکان و دوستداران این هنرمند شده است.
به گزارش گلستان 24، آیا تا به حال فکر کرده ایم شایعه پراکنی پیرامون مرگ هنرمندان چرا تا این حد در چند وقت اخیر رواج پیدا کرده است؟
مهمترین دلیل این دست خبرهای دروغ را باید اول در جدی نگرفتن قدرت رسانه های نوین دانست، در واقع امروزه هر فرد با داشتن دستگاه تلفن همراه هوشمند و عضویت در شبکه های اجتماعی می تواند یک رسانه شود و به جریان اطلاع رسانی و ارسال پیام اقدام کند اما متاسفانه درباره پیش نیازهای انتشار پیام و تاثیرگذاری و پیامدهای آن نه چیزی آموخته و نه فرصتی برای این یادگیری برایش فراهم شده است.
وقتی صحبت از سواد رسانه ای در میان توده مردم به میان می آید و کارشناسان بر آن تاکید دارند دقیقا یکی از مسائل مهم جلوگیری از گسترش شایعه است، شایعه ای که گاه فاجعه می شود.
اخلاق رسانه ای و احترام به مخاطب و جامعه هدف هم از دیگر مواردی است که باید در این زمینه به آن اشاره کرد.
همین امروز باز هم خبر درگذشت هنرمند پیشکسوت کشورمان جمشید مشایخی در برخی شبکه های اجتماعی دست به دست شد تا آنجا که خانواده این هنرمند واکنش نشان دادند.
سام مشایخی فرزند این هنرمند گفت:حال پدرم خوب است؛ متاسفانه این شایعات هر چند وقت یکبار در فضای مجازی انتشار پیدا میکند.
او ادامه داد: در نوبت قبل قرار بود پدرم شکایت کند که منصرف شدند؛ اما دوباره شایعات ادامه پیدا کرد و باید از طریق قانون آن را پیگیری کنیم.
مشایخی عنوان کرد: با این خبر همه دوستان حتی دختر خودم (نوه استاد مشایخی) که خارج از ایران زندگی میکند نگران شده بود؛ چرا که این شایعه در نیمه شب منتشر شد و ما قادر به پاسخگویی و تکذیب خبر نبودیم.
ارسال نظر