سریال درگیری در بیمارستان علی آباد کتول

سریال درگیری ها و ضرب و جرح در اورژانس بیمارستان بقیه الله الاعظم علی آباد کتول ظاهرا پایان ندارد که سومین درگیری، یک ماه اخیرروزگذشته در این بیمارستان رخ داد است.

قسمت سوم؛ چاقوکشی در اورژانس !!

به گزارش گلستان 24، از شواهد و قرائن چنین بر می آید که ظاهراً به دلیل قرار گرفتن بیمارستان در خارج از شهر مسئولین شهر از ماجراها و اتفاقات بیمارستان به موقع مطلع نمی شوند چرا که در یک ماه اخیر برای سومین دفعه اورژانس بیمارستان شاهد درگیری و نزاع توسط همراهان بیمار بود ولی عکس العمل قاطع و کاربردی به منظور جلوگیری از بروز حوادث اخیر از سوی مسئولین دیده نشد. 

 درگیری در بیمارستان علی آباد کتول

شنیده ها حاکی از آن است که در درگیری روز سه شنبه طرفین نزاع ادامه درگیری را در بیمارستان پیگیری کردند که منجر به چاقو کشی و ضرب و جرح عده ای در محوطه بیمارستان و اورژانس شد.

م ح یکی از شاهدان عینی حادثه در تماس با خبرنگار ما گفت: مادر بنده به علت ناراحتی قلبی در بیمارستان بستری بود که با دیدن صحنه نزاع و سر و صدای ناشی از درگیری فشارش بالا رفت و حالش بد شد. اگر اتفاقی برای ایشان می افتاد، چه کسی مسئول بود؟ چرا مسئولین بیمارستان فکری برای جلوگیری از این درگیری ها در محیط بیمارستان نمی کنند. بیمارستان باید امن باشد تا مردم بتوانند به آن اطمینان کنند. اگر قرار باشد هر کس با دیگری مشکل دارد در بیمارستان تسویه حساب کرده و با چاقو یکدیگر را در محیط بیمارستان دنبال کنند، دیگر کسی برای مداوا به این بیمارستان مراجعه نمی کند. لابد پاسخ مسئولان در قبال این جمله هم این است که خوب مراجعه نکنند! در صورتیکه این بیمارستان متعلق به مردم شهر است و مسئولین باید برای حفظ آرامش در ان تلاش کنند.

یکی دیگر از شهروندان نیز عنوان نمود جهت درمان پدرم که مشکل قلبی داشت به اورژانس بیمارستان علی اباد مراجعه کردیم در لحظه ورود با صحنه وحشتناکی مواجه شدیم و عده ای در حال زد و خورد و آقایی چاقو به دست دیگران را تهدید می کرد. از ترس ترجیح دادیم بیمارمان را به گرگان ببریم . سوال من این است اگر در راه بیمارستان برای پدر بنده اتفاق ناگواری رخ می داد چه کسی پاسخگو خواهد بود؟ یا اگر در این شرایط چند نفر بد حال به بیمارستان مراجعه کنند، چگونه به آنها خدمات ارائه می کنند؟ آیا به آنها می گویند چرا الان تصادف کردید یا سکته کردید؟ چرا باید به خاطر دعوای دیگران جان بیماران ما به خطر بیفتد؟!

موضوع مهم دیگری که در این جا مطرح است این که پرسنل اورژانس چگونه می توانند با حفظ آرامش و خونسردی به بیماران خدمت رسانی کنند. اینها که اکثرا خانم هستند با دیدن صحنه هایی این چنین آیا توانایی جسمی و روحی برایشان می ماند .چگونه می توان در محیطی نا امن خدمات مطلوب ارائه داد آن هم با دهان روزه !!!!!!!

یکی از نگهبانان بیمارستان که نخواست نامش فاش شود در این خصوص گفت: وظیفه کنترل و حفاظت از محیط بیمارستان بر عهده نگهبان است ولی وقتی ورود و خروج افراد به محوطه اورژانس آزاد است و به نوعی اورژانس ورودی بیمارستان محسوب می شود از دست نگهبان کاری ساخته نیست. در ضمن وقتی 10 الی 15 نفر با یکدیگر درگیر می شوند یک نگهبان تنها نمی تواند محیط را کنترل کند. متاسفانه در اکثر موارد هم نگهبانان مقصر شناخته می شوند و مسئولین بیمارستان می گویند باید خویشتنداری می کردید!

سخنی با مسئولان شهر

بیمارستان مکانی برای برخورداری مردم از خدمات مطلوب به منظور حفظ سلامت می باشد که مهمترین رکن آن آرامش و امنیت است. در واقع تنها امکانات و پزشک نیستند که در بهبود شرایط بیماران تاثیر دارند بلکه امنیت روانی و جسمی نیز مهم است. دولت آقای روحانی در طرح تحول در نظام سلامت هزاران میلیارد تومان هزینه کرد تا مردم در درمان بیماران دغدغه ای نداشته باشند نه اینکه زحمات و خدمات عده ای با بی تدبیری و سوئ مدیریت از بین برود. به هر حال مردم این شهر و پرسنل بیمارستان اعم از پزشکان و پرستاران و نگهبابنان انتظار دارند که مسئولان نگاه ویژه ای به این مقوله داشته باشند تا جلوی حوادث ناگوار گرفته شود. چند بار دیگر باید حوادثی از این قبیل در بیمارستان به وقوع بپیوندد تا مسئولان به فکر بیفتند؟ حتماً باید حادثه ای در حد پخش در 20:30 اتفاق بیفتد تا مسئولان به فکر بیفتند؟ آیا بروز "سه بار نا امنی و درگیری در طول یک ماه "از نظر آقایان بی اهیمت است که تدبیری جدی نمی اندیشند؟ چرا از پرسنل نیروی انتظامی در برقراری امنیت در اورژانس استفاده نمی شود؟ مسئولان بیمارستان که ظاهراً این موضوعات برایشان عادی است، از فرماندار و نماینده محترم شهر درخواست داریم نسبت به پیگیری اوضاع امنیتی در بیمارستان و حفظ جان بیماران تمام تلاش خود را به کار ببندند. 

انتهای پیام/

منبع: زرین نامه

 

ارسال نظر

آخرین اخبار