Face to Faith: اهداف خیرخواهانه و یا سودجویانه؟
در دنیای مجازی، دهها میلیون سایت و شبکه در موضوعات و زمینههای مختلفی وجود دارد و هرکسی برحسب علایق و نیاز خود از آن بهره میجوید.
در دنیای مجازی، دهها میلیون سایت و شبکه در موضوعات و زمینههای مختلفی وجود دارد و هرکسی برحسب علایق و نیاز خود از آن بهره میجوید. شرکتها و موسسههای بسیاری از فضای مجازی برای ارائهی اطلاعات در مورد زمینههای فعالیت خود استفاده میکنند؛ با اهداف مختلف.
یکی از این شبکهها، انجمن مجازی Face to Faith نام دارد.این فضا یکنهاد آموزشی مجازی باهدف کمک به جلوگیری از چالشهای بین مذاهب است. 'ما امیدواریم که بتوانیم بستری بسازیم تا جوانان در ساختن آیندهای سرشار از پذیرش، همدلی و صلح در راستای فعالیتهای فرهنگی و مذهبی به یکدیگر کمک کنند.'
به نکتهی جالبی که میتوان در این خصوص اشاره کرد، بانیان این امر نیکو است. بنیانگذار این موسسه، نخستوزیر سابق انگلستان، آقای تونی بلر هست. او کسی است که به اعتقاد بیش از یکپنجم انگلیسیها یک جنایتکار جنگی و عامل تفرقهاندازیهای بسیار است و باید در دادگاههای نظامی محاکمه گردد؛و حال این شخص در یک حرکت نمادین و خداپسندانه و برای کاهش چالشهای بین مذاهب و جلوگیری از افراطیگریها و در جهت برقراری صلح و آرامش بین مذاهب و فرقههای مختلف انجمن faith foundation پایهگذاری نموده است.
وی اذعان میدارد: در سرتاسر جهان ما با افزایش تهدیدات و خشونتهای افراطگرایانه مواجه هستیم که بیشتر آنها باانگیزههای مذهبی صورت میگیرد. ما برای انتشار دیدگاههای افراطگرایانهی آنها از شبکههای اطلاعرسانی مجازی استفاده میکنیم تا به جوانان آگاهی داده و در رابطه با مذاهب آنها را آموزش دهیم.
او هرگز به تجهیز سلاحهای القاعده و عوامل تکفیری برای ایجاد تفرقهاندازی در بین مسلمانان و همچنین برای ایجاد اسلام هراسی در دنیا توسط غرب اشارهای نکرده و در عوض، او نگران چالشهای کوچک در بین افراد با مذاهب مختلف است تنها به دلیل ناآگاهی به وجود میآید.
شایانذکر است که بخشی از برنامههای آموزشی این نهاد، رقابتهایی است که بهصورت سالیانه برگزار میگردد و عنوان آن ' دوست من از یک دین دیگر ' میباشد. امسال نیز این موسسه صدها شرکتکننده داشته است که در آن جوانان خاطرههای خود را از مواجهه و آشنایی غیر هم دین؛ به قلم آوردهاند.
ارسال نظر