عصری که در آن قرار داریم عصر ارتباطات و عصر سلطه‌ی رسانه‌ها بر افکار وزندگی انسان‌ها است و جوامع منحط غربی برای ترویج سکولاریسم و بی‌بندوباری و همچنین عواید مالی؛ صنعت پورنوگرافی را وارد دنیای رسانه نمودند.

بررسی پورنوگرافی در جوامع غربی

عصری که در آن قرار داریم عصر ارتباطات و عصر سلطه‌ی رسانه‌ها بر افکار وزندگی انسان‌ها است و جوامع منحط غربی برای ترویج سکولاریسم و بی‌بندوباری و همچنین عواید مالی؛ صنعت پورنوگرافی را وارد دنیای رسانه نمودند. در سال 1990، آماری منتشر شد که نشان می‌داد، 25% جوانان آمریکایی به دیدن این فیلم‌ها اعتیاد پیداکرده‌اند.این آمار گویای آن است که سرمایه‌گذاران غربی و صهیونیستی با قربانی کردن مردم جوامع خود برای رسیدن به اهداف سلطه‌جویانه‌ی شخصی گام برداشتند. 

بر طبق آمار بزرگ‌ترین صاحبان سایت‌های به اشتراک‌گذاری تصاویر و فیلم‌های پورنو، یهودی‌ها هستند و درواقع تولیدکنندگان این محصولات که بزرگ‌ترین آن‌ها در کشورهای ایالات‌متحده‌ی آمریکا، روسیه، آلمان، فرانسه، اسرائیل و چین هستند؛ قسمتی از درآمدهای خود را برای رژیم صهیونیستی ارسال می‌کنند.

دراین‌بین اشخاص و سایت‌هایی هستند که آشکارا از این صنعت حمایت می‌کنند، فهرست زیر تنها نمونه‌ای از خیل عظیم حامیان این صنعت خانمان‌برانداز است:

  • اریک هولدر، دادستان کل ایالات‌متحده‌ی آمریکا: وی نه‌تنها درخواست تصویب قوانینی برای ممنوعیت ساخت فیلم‌ها و همینطور انتشار کتاب‌های پورنو را رد کرد بلکه حتینهاد اجرایی این قانون را نیز منحل کرد. با این رخداد به‌سادگی می‌توان دریافت که فساد تا چه میزان در زیر لایه‌های جوامع و دولت آمریکایی نفوذ کرده است.
  • وریزان: یک شرکت مخابراتی آمریکایی است که درصد قابل‌توجهی از پهنای باند جهانی اینترنت را تأمین می‌کند. این شرکت در حال حاضر به‌سادگی پورنو را از طریق کانال‌های مختلف وارد خانه‌ها می‌کند. وریزان این کار را نه‌تنها از طریق شبکه‌های پولی انجام می‌دهد بلکه به‌عنوان تامین کننده‌ی جهانی اینترنت، محتواهای جنسی را وارد گوشی‌های هوشمند و تبلت ها می‌نماید. این شرکت قادر است به‌سادگی فیلترهایی را برای بستن این محتواها اعمال کند؛ اما در حال حاضر اقدامی انجام نداده است.
  • فیس‌بوک: محبوب‌ترین شبکه‌ی اجتماعی جهانی است که در حال حاضر تبدیل به محیطی امن برای تجارت پورنوگرافی، پورنوگرافی کودکان و بهره‌برداری‌های جنسی شده است. بااینکه در قسمت قوانین سایت این کار را ممنوع کرده است اما اقدامی برای جلوگیری از این اعمال انجام نمی‌دهد.
  • گوگل: قلمرو امپراتوری گوگل، پورنو را ترویج می‌کند و آن را رونق می‌بخشد. صنعت پورنو، کودکان را از طریق یوتیوب، گوگل پلی، تصاویر و نرم‌افزارهای گوگل به خود جذب می‌کند.
  • Sex Week: بسیاری از مدارس ایالات‌متحده‌ی آمریکا در مقابل فشار دانش آموزان برای رسمی کردن هفته‌ی سکس و استقبال از مباحث جنسی به‌صورت عمومی تسلیم می‌شوند. برخی حتی مباحث جنسی را همراه با برهنه شدن و اجرای آن به‌صورت زنده برای تشویق دانش آموزان برای داشتن روابط جنسی خشن، در برنامه‌های خود می‌گنجانند. دانشگاه Yale، اولین مرکزی بود که این هفته را رسمی اعلام کرد.
  • هتل‌های زنجیره‌ای هیلتون: مانند هتل هیات استاروود و بسیاری دیگر؛ فیلم‌های پورنو مستقیم و زننده را در اولویت انتخاب‌های تصویری هتل قرار می‌دهند. تبلیغات پورنو غالبا اولین چیزی است که هنگام روشن کردن تلویزیون در این هتل‌ها مشاهده می‌کنید.
  • Tumbler: به ندرت اتفاق می‌افتد کسی وارد این شبکه‌ی اجتماعی مبتنی بر وبلاگ وارد گردد و تحت بمباران تصاویر پورنو قرار نگیرد.

مدارک علمی و کاملاً منطقی وجود دارد که زیان‌های پورنوگرافی را تائید می‌کند. این برنامه‌ها مخرب و اعتیادآور هستند و بنیان خانواده را سست می‌کنند. ازهم‌پاشیدگی بنیان خانوادگی، روند منفی ازدواج و آمار بالای تعرض‌های جنسی از عواقب آزادی جنسی است که جامعه‌ی غرب تحت عنوان موهبت، ارزانی شهروندان کرده است.

پورنوگرافی

 برخی از عواقب دیدن صحنه‌های جنسی در رسانه‌ها:

  • کودکان و نوجوانان در همه‌ی عمر خود معتاد به دیدن این صحنه‌ها می‌مانند.
  • به‌طور میانگین، آمریکایی‌ها دیدن صحنه‌های پورنو را از سن 11 سالگی شروع می‌کنند و غالباً دیده‌های خود را در بیرون از خانه عملی می‌کنند.
  • 4 نفر از هر 5 آمریکایی 16 ساله، به صورت آنلاین به صحنه‌های پورنو دسترسی دارند و درنتیجه‌ی آن با مشکلات جنسی مانند انحرافات جنسی، همجنس گرایی و ... دست‌به‌گریبان می‌شوند.
  • خشونت علیه زنان و تجاوزهای جنسی، رابطه مستقیمی با بودن در معرض صحنه‌های پورنوگرافی دارد.
  • در 56% طلاق‌ها، پورنوگرافی، دلیل اصلی ازهم‌پاشیدگی خانواده‌ها است.
  • یک‌روند افزایشی برای دیدن صحنه‌های پورنو کودکان به وجود آمده است، به این دلیل که بسیاری از کاربران، به دلیل دیدن مکرر این برنامه‌ها که توسط بزرگ‌سالان اجرا می‌شود، دیگر تصاویر بزرگ‌سالان هیجان و انگیزه‌ای در آنان ایجاد نمی‌کند بنابراین به صحنه‌های جنسی کودکان کشش پیدا می‌کنند.
  • پورنوگرافی دلیل اصلی تقاضاها برای فاحشه گری و قاچاق زنان و کودکان برای بهره‌برداری‌های جنسی است.

هرروزه؛ مردان جوان بیشتر و بیشتری دچار اختلالات عملکرد اعضای جنسی درنتیجه‌ی فعالیت‌های جنسی طولانی مدت می شوند.

ارسال نظر

آخرین اخبار