مدیر عامل مخابرات گلستان:
مرکز آیسیتی روستایی گلستان به دلیل کمبود بودجه راکد مانده است
مدیرعامل مخابرات استان گلستان گفت: استان گلستان به عنوان نخستین استان دارای مرکز آیسیتی روستایی در کشور معرفی شد، اما به دلیل کمبود بودجه و امکانات این طرح راکد مانده است.
به گزارش گلستان24،غلامعلی شهمرادی هشتمین جلسه شورای مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با حضور دکتر وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مرکز جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات استان گلستان واقع در روستای قرنآباد گرگان با برشمردن خدمات شرکت مخابرات استان اظهار کرد: مرکز جامع آیسیتی استان گلستان به عنوان اولین پایگاه آیسیتی کشور در پنجم خردادماه 1383 راهاندازی شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان نیز در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در بسترسازی شکوفایی اقتصادی گفت: استان گلستان با توجه به ظرفیت علمی بالا و تعداد بالای فارغالتحصیلان رشتههای دانشگاهی همیشه در اجرای طرحهای برتر کشور موفق عمل کرده، اما متاسفانه کمبود سرمایه و منابع، مانع اصلی توسعه و گسترش این طرحها شده است.
حسین مومنی ضمن تشریح و بیان سیاستها برنامههای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه توسعه کسب و کارهای دیجیتال گفت: یکی از شاخصهای توسعه استان، افزایش سهم آیسیتی از اقتصاد از طریق بالا بردن سطح تولید محتوی الکترونیکی در استان است که این مهم با تقویت بخش خصوصی و توانمندسازی دانشآموختگان دانشگاهی محقق خواهد شد.
وی اضافه کرد: برنامههایی همچون راهاندازی مراکز شتابدهی فناوری، پردیسهای تولید محتوی الکترونیکی و برگزاری اردوهای استارتاپ منجر به تقویت نیروی انسانی و بخش خصوصی و تولید گسترده محتوی الکترونیکی خواهد شد.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این جلسه درخصوص حوزه آیسیتی در استان گلستان گفت: استان گلستان با توجه به پتانسیل بالای نیروی جوان دانشگاهی، همیشه در اجرای طرحهای نوآورانه پیشقدم بوده است که این ویژگی بارز استان با برنامهریزی مدون و اتخاذ سیاستهای جدید و جذب سرمایهگذار میتواند زمینهساز شکوفایی استان گلستان شود.
علی وطنی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با داشتن 14 ستاد توسعه فناوری به صورت جدی در جهت راهبردی کردن پیوند علم و صنعت و حمایت از نخبگان، شروع به فعالیت کرده است و از هیچ فعالیتی برای توسعه کشور فروگذار نیست.
وی با اشاره به طرحهایی که در راستای مرزهای دانش است، تصریح کرد: این معاونت برای تجاریسازی و ملیسازی این طرحها، با تسهیلات متنوع آمادگی پیوند بهتر علم و صنعت را دارد.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: استان گلستان در این زمینه فضای مناسبی برای سرمایهگذاری در طرحهای دانش بنیان دارد که در این زمینه دفتر فناوری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایتهای لازم را خواهد داشت.
منبع:فارس
ارسال نظر