یک روز با بانوان اهل سنت عاشق حسین (ع) در اودک دوجی؛
شیرخوارگان اهل سنت گلستانی، میهمان «علی» کوچک کربلا شدند + تصاویر
بانوان اهل سنت روستای اودک دوجی در گلستان هم شیرخوارگان و کودکان خود را بر سر سفره ارادت به حضرت علی اصغر (ع) آوردند و بسیاری از آن ها، همچون «امینه» نذرها داشتند.
به گزارش گلستان24،وارد مدرسه می شوم، مدرسه ای نوساز که همین چند روز پیش افتتاح شد و تابلوی نام شهید اهل سنت یوسف گری روی سردر آن بالا رفت.
سالن مدرسه که وارد می شوم، نمازخانه سمت چپ من است. چشمم به یک مشت رنگ که انگار پاشیده باشند در اتاق می خورد، کودکان سبز پوشی که میان دامن مادرانی با پیراهن های بلند و چارقدهای گلی آرام گرفته اند....
اینجا روستای اودک دوجی شهرستان علی آباد کتول است که مادرانش به یاد حضرت علی اصغر (ع) این روز محرمی لباس سبز به تن فرزندانشان کرده و با همه ی دوستی و ارادتشان به خاندان اهل بیت پیامبر (ص) به این مجلس آورده اند.
مجلس حضرت علی اصغر (ع) در اودک دوجی با تاخیر از همه ی کشور برگزار شده، چرا که اینجا مکانی برای برگزاری مراسم نبود و همکاری آقای اودک مدیر مدرسه و محمد باشقره فرمانده پایگاه بسیج این روستا باعث شد، نمازخانه مدرسه شهید یوسف گری میزبان مراسم باشد.
دختران 6-7 ساله اهل سنت با آن پیراهن های بلند مرسومشان که روپوش های سبزی هم به یاد حضرت علی اصغر (ع) و حضرت رقیه (س) روی آن انداخته اند، معصومیت چهره هایشان بیشتر هویدا شده، در ورودی سالن به استقبال عزاداران ایستاده اند.
شنیدم که می گویند مادرانشان برای گرفتن این لباس ها و پوشاندن به فرزندانشان در آغاز مجلس صف ایستاده بودند و هر کدامشان می خواستند حتماً یکی از این روپوش ها داشته باشند.
همه ی این صف و درخواست هم از آن جا شروع شد که مهدیه اودک قاری قرآن خردسال روستا می خواست یکی از این لباس ها را بپوشد و پشت تریبون قرآن بخواند که مادران دیدند و خواستند فرزندان آن ها لباس حضرت علی اصغر را به تن کنند.
بعد از قرائت قرآن توسط مهدیه با آن صدای دلنشین، مادران اهل سنت با صلواتی مجلس را برای سخنرانی حجت الاسلام علی اکبر گنجی مسئول تعلیم و تربیت سپاه نینوای استان گلستان آماده می کنند.
گنجی در جمع مادران روستای اودک دوجی می گوید: حضور شما مادران گرامی به همراه فرزندانتان برای عزاداری امام حسین (ع) قلب پیامبر را شاد کرد و این کاری بسیار بزرگ است.
وی با اشاره به درسی که سید و سالار شهیدان (ع) در قیام کربلا با ما آموخت، می گوید: امام حسین (ع) به ما آموخت بنده کسی غیر از خدا نباشیم. بصیرت کسب کرده و دشمن شناسی بیاموزیم.
گنجی با بیان اینکه امام حسین (ع) کشتی نجات است، می افزاید: به گفته پیامبر اعظم (ص) کسانی که می خواهند در امواج متلاطم دنیای مادی غرق نشوند، باید سوار کشتی امام حسین (ع) شوند.
وی همچنین با اشاره به اینکه عاشقان در راه امام حسین (ع) از همه چیز خود می گذرند، اذعان می کند: مدافعان حرم که در راه دفاع از آل بیت (ع) به درجه رفیع شهادت نایل می شوند، نمونه بارز این عاشقان هستند.
حجت الاسلام گنجی بعد از سخنرانی، روضه ای در باب حضرت علی اصغر (ع) می خواند، مادران اهل سنت چارقدهای گلی و بلند خود را روی صورت می کشند و در مصائب امام حسین (ع) و اهل بیت و یارانش غم وجودشان را فرا می گیرد.
بعضی مادران، به یاد حضرت رباب مادر حضرت علی اصغر (ع) از جا بر می خیزند و نوزادان خود را در آغوش می کشند. صدای لالایی که بلند می شود چند نفر دیگر هم می ایستند و نوزادان خود را روی دست می گیرند. با ایستادن مادران و تاب دادن فرزندانشان در آغوش، انگار رنگ ها مواج شده اند و دریایی بزرگ از عشق در نماز خانه کوچک مدرسه به نمایش در می آید.
مراسم که تمام می شود «امینه» یکی از بانوان اهل سنت روستا که چند سالی می شود در آرزوی مادر شدن است، یکی از لباس های سبز را درخواست می کند. می گوید در اینجا دعا کردم مادر شوم، این لباس را به تن فرزندنم بپوشانم و به این مراسم بیاورم.
«زبیده» هم یکی دیگر از عاشقان اهل سنت اهل بیت (ع) است که بعد از مراسم جارو به دست می شود تا خادمی مجلس حضرت علی اصغر و امام حسین (ع) را در این مراسم به عهده بگیرد و بعد از رفتن مهمان ها آن جا را تمیز کند.
مهمان ها وقت خروج از مدرسه لیوان های شیری را می نوشند که «آی سلطان قرنجیک» تهیه کرده است تا میان عزاداران حسینی توزیع کند.
مراسم تمام شده، بعضی از مادران به سمت مسئول حوزه بسیج حضرت معصومه (س) می آیند و از برگزاری این مراسم ابراز رضایت می کنند. می گویند ما دوست داریم چنین مراسم هایی بیشتر در روستایمان برگزار شود.
منبع:زرین نامه
ارسال نظر