مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده:ابهام در چشمانداز فعالیتهای حوزه بانوان
زنان در تعیین اولویتهای مطالبات خود همگرایی ندارند
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده یکی از مسائل اساسی و مبنایی در حوزه زنان را عدم همگرایی آنان در تعیین اولویتهای مطالباتشان ذکر کرد.
به گزارش گلستان24، فهیمه فرهمندپور ظهر امروز در نشست با زنان فرهیخته استان گلستان اظهار کرد: بانوان در مسائل حوزه زنان همگرایی ندارند حتی ادبیاتشان در طرح مطالبات نیز مشترک، واحد و همگرا نیست طبعا چنین مسائلی در اتخاذ روشها و مطالبات مشتت عمل میشود و کارها پیشرفت مناسبی در این حوزه ندارد.
وی تصریح کرد: متاسفانه هنوز موفق نشدیم الگوی جامع از نحوه مواجهه با مسائل و چالشهای حوزه بانوان و فعالیت آنها در حوزه کلان تدوین کنیم یا اینکه هنوز نمیدانیم زن موفق در طراز خانواده، عرصه مدیریتی و ... چه کسی است.
* الگوی جامع حتی با توافق نسبی در حوزه بانوان وجود ندارد
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده افزود: افرادی که در حوزه بانوان ورود کردند قطعا با انگیزه عمیق بوده و این افراد دغدغه حوزه بانوان را داشتند در حوزه بانوان هر چه دیده میشود تلاش، زحمت و فداکاری است.
فرهمندپور با اشاره به اینکه الگوی جامع و نظام طراز بر اساس ملاک و معیارهایی حتی با توافق نسبی در حوزه بانوان وجود ندارد، افزود: باید از امکانات و سرمایه موجود به صورت هدفمند استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در چشماندازهای فعالیت حوزه بانوان ابهام وجود دارد، اظهار کرد: لازم است برش استانی از اولویتهای حوزه بانوان در استانهای مختلف مشخص و تدوین شود و بر اساس اتاق فکر اولویتهای تعیین شده و بر آنها متمرکز داشته باشیم تا پیگیری مناسب اتفاق بیفتد.
* چشمانداز استان در حوزه بانوان باید اولویتبندی شود
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه چشمانداز استان در حوزه بانوان باید اولویتبندی شود، گفت: نگاه آرمانگرایانه به حوزه بانوان نمیتواند راهگشای مسائل باشد.
فرهمندپور افزود: یکی از اساسیترین وظایف وزارت کشور هماهنگسازی فعالیت دستگاهها است نگرانی ما این است که در حوزه بانوان هنوز موفق نشدیم الگویی از همکاری، همافزایی و فعالیت یکپارچه دستگاههای مرتبط را در حوزه بانوان داشته باشیم، در عمل شاهد تحقق و هماهنگی بین دستگاهی نیستیم لذا ضرورت همافزایی بین دستگاهی بیش از پیش احساس میشود.
وی حوزه زنان در کسوت تصمیمگیری و تصمیمسازی را مهم خواند و گفت: باید به اندازه کافی زنان باکفایت و متناسب با نیاز جامعه بر مسند مدیریت قرار بگیرند که البته این یک آرمان است که تاکنون اتفاق نیفتاده، ساختار نظام اجرایی پیشبینی کرده است در کنار هر مدیری در سطوح مختلف یک مشاور امور بانوان وجود داشته باشد اما باید عملکرد در این حوزه مورد ارزیابی قرار بگیرد.
* نظام برنامهریزی و بودجهریزی معطوف به جنسیت نیست/ بانوان نیازمند ملاحظات خاص هستند
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه ما اصولا در نظامِ تصمیمات مردانه زندگی میکنیم، افزود: این شرایط زنستیزی مردانه نیست بلکه یک تجربه تاریخی است، در کشور ما نظام برنامهریزی و بودجهریزی معطوف به جنسیت نبوده و بخشی از جامعه هدف را که بانوان تشکیل میدهند نیازمند ملاحظات خاص هستند.
فرهمندپور با اشاره به اینکه ما از ظرفیتهای حداقلی به درستی استفاده نکردیم، گفت: زنان باید دانش لازم را داشته باشند قاعده فعالیت تخصصی را بدانند و برای مسائل حوزه بانوان تصمیمسازی کنند این چیزی نیست که مردان برای ما حل کنند.
انتهای پیام/
منبع : فارس
ارسال نظر