مدیرکل امور روستایی و شوراهای گلستان:

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استان گلستان با بیان اینکه ۵۰ جشنواره‎ فرهنگ و اقتصاد روستا در گلستان برگزار می‎شود، گفت: ایجاد شور و نشاط عمومی و حفظ و احیاء میراث روستا از اهداف برگزاری این جشنواره‌ها به شمار می‎رود.

۵۰ جشنواره‎ "فرهنگ و اقتصاد روستا" در استان گلستان برگزار می‎شود‌

 به گزارش گلستان24، علی نصیبی صبح امروز در نشست هماهنگی جشنواره‎های فرهنگ و اقتصاد روستا که در استانداری گلستان برگزار شد، اظهار داشت: استان گلستان با توجه به قدمت تاریخی و نیز وجود فرهنگ‎های اصیل و بومی به‌ویژه روستاهای دارای پتانسیل‎های خاص فرهنگی مانند آداب و رسوم ویژه، بازی‎های بومی و محلی، موسیقی سنتی و دیگر جاذبه‎های گردشگری فرهنگ متنوع است.

 

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استان گلستان ادامه داد: به لحاظ ظرفیت‎های متعدد روستاها در زمینه‎های کارآفرینی و تولید و با توجه به شعار سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" و نیز با توجه به بحث اقتصاد روستاها در سیاست‎گذاری‎های کلان کشور و استانی در سال‎های اخیر، اقدام ویژه در جهت توجه به خاص به اقتصاد روستایی و معرفی ظرفیت‎ها و توانمندی‎ها و الگوهای موفق تولید و کارآفرینی ضرورت دارد.

نصیبی تاکید کرد: معرفی بیش از پیش توانمندی‎های روستاها با تمرکز بر بخش اقتصاد و توسعه کسب و کار، ضرورت ارتقای سطح فرهنگی روستا و ایجاد فضای شاد و بانشاط، معرفی الگوهای موفق به جهت ایجاد انگیزه در آنان و نیز جامعه هدف، جلوگیری از خمودگی جامعه شریف روستایی، برگزاری جشنواره "فرهنگ و اقتصاد روستاها" براساس شیوه‎نامه‎ای که در استان گلستان در نظر گرفته شد.

وی به اهداف برگزاری این جشنواره اشاره کرد و افزود: ایجاد شور و نشاط عمومی در سطح روستاها، حفظ و احیا میراث معنوی ریشه‎دار روستاهای استان، الگوسازی با معرفی چهره‎های موفق، افزایش همدلی و همگرایی در بین روستائیان، معرفی توانمندی‎های اقتصادی روستاها، اشتراک تجربیات کارآفرینی روستا، معرفی بیش از پیش روستاهای‎ دارای جاذبه گردشگری اعم از گردشگری طبیعی، فرهنگی، تاریخی، مذهبی، مزرعه از جمله اهداف برگزاری این جشنواره به شمار می‎رود.

به گفته نصیبی این همایش در صبح یا ظهر روزهای جمعه در تعطیلات رسمی به‌ویژه اعیاد و جشن‎های مذهبی ملی تا اوایل اردیبهشت ماه سال 1396 برگزار خواهد شد.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استان گلستان یادآور شد: برگزاری برنامه‎ها و مسابقات مرتبط با سنت‎های مثبت و عرف‎های پسندیده، بازنمایش سنت‎ها و آداب و رسوم مثبت روستا، اجرای موسیقی محلی، ذکر تاریخچه روستا، اجرای برنامه‎های آیینی مطابق با عرف روستا، نمایش توانمندی‎ها و ظرفیت‎های اقتصاد روستا، معرفی ایده‎های نو و تجلیل از ورزشکاران، سالمندان و خانواده ایثارگران، موضوعات پیشنهادی است که برای این جشنواره در نظر گرفته شده است.

علی نصیبی مشاور جوان استاندار گلستان

نصیبی با بیان اینکه باید نسبت به اطلاع‌رسانی و مستند‎سازی این جشنواره اقدام شود، افزود: حداقل قبل از اجرای جشنواره نسبت به اطلاع‎رسانی به روش‎های موثر و هماهنگی با صداوسیما و خبرنگاران و رسانه‎های مکتوب و مجازی برای پوشش رسانه‎ای از اقداماتی است که برای برگزاری این جشنواره باید در نظر گرفته شود. این نشست آخرین نشست هماهنگی ما است و امید داریم جشنواره‎های کمی و کیفی در روستاهای استان گلستان برگزار کنیم.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استان گلستان با بیان اینکه جشنواره‎های روستایی از سال‎های قبل آغاز شده و هرساله بر کیفیتش بهتر شده، افزود: این جشنواره‎ها در تقویم استان به‌خوبی جا افتاده و حتی در دستور کار سازمان برای استان‎های دیگر در نظر گرفته شده است.

نصیبی با بیان اینکه 30 جشنواره برای فرهنگ و اقتصاد روستا در نظر گرفته شده بود، افزود: با استقبال دهیاران و شورایان تعداد برگزاری این جشنواره‎ها به 50 رسیده است.

وی با بیان اینکه تاکنون 8 جشنواره در روستاهای استان گلستان برگزار شده، گفت: تاکید ما این است که در این جشنواره‌ها براساس شیوه‎نامه عمل شود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

ارسال نظر

آخرین اخبار