مدیرکل پنبه و گیاهان صنعتی وزارت جهاد کشاورزی:سیاستهای خودکفایی پنبه به عنوان محصول اقتصاد مقاومتی تدوین شود
دولت حمایت نکند کشت پنبه محدود میشود
مدیرکل پنبه و گیاهان صنعتی وزارت جهاد کشاورزی بر لزوم تهیه و تدوین سیاستهای خودکفایی پنبه به عنوان محصول اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه ارتباط بین تولیدکننده و صنعت باید افزایش پیدا کند از تعاونی پنبهکاران به عنوان یکی از بازوان اصلی تولید پنبه کشور یاد کرد.
مدیرکل پنبه و گیاهان صنعتی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه صنعت نساجی ظرفیت خالی وجود دارد، تصریح کرد: چند سالی است که میزان تولید ما 5 هزار تن معلوج بوده و امسال پیشبینی میشود که به کمتر از 5 هزار معلوج برسد.
هزارجربی از بخش خصوصی خواست تا نسبت به ورود زنجیره تولید پنبه اقدام کنند، گفت: با توجه به وضعیت سیاسی کشور باید تولید پنبه در کشور افزایش یابد.
وی بر لزوم راهاندازی شورای عالی پنبه در استان تاکید کرد و افزود: به شورای عالی پنبه کشور پیشنهاد شد تا نسبت به این مهم مبادرت شود.
مدیرکل پنبه و گیاهان صنعتی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه پنبه به عنوان یک محصول اقتصاد مقاومتی است، گفت: باید به صورت جدی برای توسعه و کشت ای محصول برنامهریزی شود.
هزارجریبی افزود: میتوان به همراه گندم، دانههای روغنی و شکر که جزو سه اقلام اصلی مردم هستند سیاستهایی برای خودکفایی تدوین کرد.
وی با اشاره به اینکه باید از پتانسیل داخلی و خارجی برای افزایش عملکرد محصول پنبه بهره برد، گفت: افزایش عملکرد رونق اقتصادی را به دنبال دارد.
مدیرکل پنبه و گیاهان صنعتی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: یکی از نقاط ضعف دفتر پنبه این بود که برای تامین خرید کمباین پنبه 50 درصد سوبسید را کنار گذاشته به طوری که متقاضی نتوانست پای کار بیاید.
به گفته هزارجریبی؛ در حال حاضر در طی یک سال 16 متقاضی برای خریداری کمباین مراجعه کردند ولی دولت نتوانست در ارائه سوبسید اقدام کند.
انتهای پیام/
منبع : فارس
ارسال نظر