معاون فنی و آبخیزداری منابع طبیعی گلستان:عملیات اصلاحی و احیایی در 4 هزار هکتار از اراضی گلستان
نزدیک به 300 هزار هکتار از اراضی گلستان مستعد بیابانیشدن است
معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی گلستان از بیابانی شدن نزدیک به 300 هزار هکتار از اراضی این استان خبر داد.
وی تصریح کرد: خاک یک ثروت بیبدیل و غیرقابل جبرانی است که اگر به زوال و نابودی برود مشکلاتی در امر تغذیه انسانها به وجود خواهد آورد.
*طرح اراضی شیبدار نیز در خانواده جهادکشاورزی در حال اجرا است
معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی گلستان ابراز کرد: استان گلستان مهد کشاورزی است و پایه اقتصاد این خطه سرسبز بر روی کشاورزی میچرخد.
لطفی با بیان اینکه خاک در جوامع بشری بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در استان گلستان اراضی شیبدار فراوانی وجود دارد که برای فائق آمدن این مشکل کشاورزان میتوانند با طرح کشت در اراضی شیبدار به صورت درخت، درختچه و جنگل روی بیاورند و این موضوع به سرانجام مطلوبی برسد که این امر در استان گلستان در حال اجرا است.
معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی گلستان یادآور شد: طرح اراضی شیبدار نیز در خانواده جهادکشاورزی در حال اجرا است و کشاورزان گلستانی میتوانند در این زمینه با سازمان جهادکشاورزی همکاری کنند.
* قریب به 300 هزار هکتار از اراضی استان گلستان مستعد بیابانی شدن است
وی با تاکید بر اینکه کشاورزان به کشاورزی حفاظتی روی بیاورند، اذعان کرد: کشاورزی حفاظتی باعث میشود که خاک دچار فرسایش نشود و در صورتی که فرسایش خاک ادامه پیدا کند در تامین غذای مردم و امنیت غذایی آنها دچار مشکل خواهیم شد.
لطفی بر اهمیت و ضرورت وجود خاک پرداخت و بیان کرد: اگر خاک این موهبت الهی از بین برود کشاورزی نیز وجود نخواهد داشت و ما باید قدر این نعمت الهی را بدانیم.
معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی گلستان گفت: قریب به 300 هزار هکتار از اراضی استان گلستان مستعد بیابانی شدن است.
لطفی افزود: سازمان جهادکشاورزی در سالهای گذشته و سال جاری اقدام به عملیات اصلاحی و احیایی کرده است و امیدواریم که در سال 1396 در وسعت 4 هزار هکتار این اراضی در سطح استان گلستان، کارهای اصلاحی و احیایی انجام خواهد شد.
انتهای پیام/
منبع : فارس
ارسال نظر