رئیس پلیس راهور گلستان خبر داد:
کشته شدن 100 نفر در اثر تصادفات رانندگی در استان گلستان
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گلستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون، در استان گلستان و در حوزه درون و برون شهری، بیش از ۱۰۰ نفر جان خود ر از دست دادند که این آمار تکاندهنده است.
به گزارش گلستان24، سرهنگ ایوب شرافتی، ظهر امروز در جمع نمازگزاران گرگانی، با بیان این که بیش از 550 هزار وسیله نقلیه در گلستان وجود دارد، اظهار داشت: براساس آمار اعلام شده به ازای هر 3.5 نفر یک وسیله نقلیه شامل انواع خودرو و موتورسیکلت وجود دارد که این تعداد با زیرساختهای گلستان همخوانی ندارد.
وی با بیان این که خیابانهای گلستان مملو از وسایل نقلیه است، خواستار ارتقاء زیرساخت جادهای استان شد و گفت: امروزه کسی نیست که با وسیله نقلیه در ارتباط نباشد، اگر هیچ وسیلهای هم نداشته باشد با وسایل نقلیه مواجه میشود.
سرهنگ شرافتی با تاکید بر این که این وسایل برای رفاه و آسایش ما است و نباید تبدیل به معضل و آسیب جدی شود، تصریح کرد: در همین وضعیتی که ما داریم، خیبانهای ما به پارکینگ تبدیل میشوند و در زمان مسافرتها یا ایام عید هم، معابر ما مملو از وسایل نقلیه است.
رئیس پلیس راهور گلستان اظهار کرد: زیرساخت این نیست که به یکباره هزار کیلومتر بزرگراه ایجاد شود و بیشترین عاملی که میتواند شرایط فعلی را ساماندهی کند، راننده و عابران پیاده است.
وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون، در استان گلستان و در حوزه درون و برون شهری، بیش از 100 نفر جان خود ر از دست دادند که این آمار تکاندهنده است.
وی از مصدوم شدن بیش از هزار و 500 نفر در سال 96 بر اثر حوادث خبرداد و گفت: این تصادفها آسیب های جدی به مردم وارد کرده است لذا مردم باید به حوزه ترافیک توجه جدی داشته باشند.
شرافتی، میانگین سنی 80 درصد جانباخاتگان را تا 45 سالگی و افراد جوان اعلام کرد و گفت: اینها جوانان ما هستند و وقتی این جان خود را از دست میدهند، آثار روحی، معنوی و مادی به خانواده و جامعه وارد میکنند که غیرقابل جبران است.
وی ادامه داد: در همین شهر گرگان که باید برای دیگر شهرها الگو باشد، در سال 96، حدود 150 درصد افزایش جانباختگان را شاهد هستیم.
رئیس پلیس راهور گلستان با بیان این که 60 درصد فوتی های بر اثر تصادف در گرگان، در کمربندی جان خود را از دست دادند، گفت: این کمربندی اکنون هسته مرکزی شهر شده و باید کمربندی جابجا شد.
وی اظهار کرد: 95 درصد افرادی که امسال جان خود را از دست دادند، موتورسیکلت سواران و عابران پیاده بودند؛ بر همین اساس اگر موتور سیکلت سواران و عابران قانون مند باشند حوادث کاهش می یابد.
سرهنگ شرافتی اضافه کرد: در گرگان پلهای مکانیزه نصب شده و اگر عابران از این پلها استفاده کنند، درصد حوادث و فوتیها را کاهش میدهد.
وی آمار فوتی عابران پیاده امسال را 50 درصد کل فوتی ها بیان کرد و گفت: جوان 20 ساله به جای استفاده از پل عابر پیاده، دقیقا از زیر پل عبور کرده و جانش را از دست داد. از این مصادیق زیاد داریم و باید به قوانین و مقررات این بخش توجه شود.
وی با تاکید بر این که 83 درصد مجروحان هم عابران پیاده و موتورسواران هستند، افزود: گلستان همیشه رتبه یک یا دو حوادث ترافیکی موتورسیکلت را دارد و این اصلا زیبنده نیست.
رئیس پلیس راهور گلستان عمده موتور سیکلت سواران را نوجوانان اعلام کرد و افزود: خانواده ها در شرایطی که فرزندشان به سن قانونی نرسیده است موتور سیکلت تهیه می کنند که این کار در نوع خودش بسیار اشتباه است.
وی تصریح کرد: جوانان با حرکات نمایشی و مارپیچ هم جان خود و هم سایر شهروندان را به خطر می اندازند.
رئیس پلیس راهور گلستان همچنی از بیش از 473 هزار تخلفِ اعمال قانون شده در گلستان خبرداد و گفت: نزدیک به پنج هزار موتورسیکلت متخلف توقیف شده است.
شرافتی ادامه داد: در استان گلستان بیش از 95 دوربین داریم که روزانه بیش از 600 فقره تخلف را ثبت می کنند.
وی با تاکید بر این که دنبال جریمه و برخوردهای ایجابی نیستیم، گفت: اگر برخورد یا جریمهای میشود برای نظمبخشی است و ما تحت هیچ شرایط دنبال درآمدزایی نیستم.
سرهنگ شرافتی اظهار کرد: در حوزه راهنمایی رانندگی برخی برنامه ها را داریم. دنبال این هستیم که با روش های الکترونیکی و آموزش تخلفات را کاهش داده و فرهنگ رانندگی را افزایش دهیم.
رئیس پلیس راهور گلستان خاطرنشان کرد: بیش از 35 دستگاه در حوزه ترافیک مسئول هستند و چقدر خوب است که آن ها هم به درستی وظایف خود ران انجام دهند. باید زیرساخت های ما تامین و ایمن شود تا به استانداردهای لازم برسد.
انتهای پیام/ تسنیم
ارسال نظر