جانشین شورای هماهنگی مدیریت بحران گلستان:
بانک ها در مصرف برق صرف جویی کنند/باید با حفر چاه های غیر مجاز برخورد شود
جانشین شورای هماهنگی مدیریت بحران گلستان گفت: وضعیت افزایش دما در استان به صورتی است که مدیریت مصرف برق در استان به موضوع جدی تبدیل شده که نیاز است مردم در این شرایط با مسوولان همراهی و همکاری کنند.
به گزارش گلستان24 ،به نقل از فارس، رضا مروتی در جلسه اضطراری شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان اظهار کرد: نسبت به سال گذشته شاهد افزایش جمعیت مشترکان برق و دستگاههای سرمایشی مردم هستیم.
وی ادامه داد: تعطیلی روز شنبه امکانپذیر نیست و شرایط به سمتی نرفته که بخواهیم شنبه را تعطیل کنیم اما کمکهایی که دستگاهها و مردم در مدیریت مصرف کردهاند باعث کاهش مصرف برق شده و نیاز است در هفته پیشرو نیز این مدیریت مصرف با جدیت بیشتر ادامه داشته باشد.
جانشین شورای هماهنگی مدیریت بحران گلستان خاطرنشان کرد: نیاز است اطلاعرسانی لازم به صورتی انجام شود که مردم مدیریت مصرف را یک موضوع بسیار جدی قلمداد کنند زیرا هر جایی که مردم وارد عرصه شدند شاهد اتفاقات خوبی بودهایم.
مروتی گفت: به طور قطع بانکها میتوانند کمک حال مدیریت مصرف باشند که از اینجا از مدیران بانکها درخواست داریم تا مدیریت مصرف برق را با جدیت در دستور کار خود قرار دهند.
وی تصریح کرد: بیمارستانها و مراکزی که دیزل ژنراتور دارند حتما از این طریق تامین برق خود را داشته باشند تا شاهد مشکلی در روند تامین برق مصرف خانگی را نداشته باشم.
جانشین شورای هماهنگی مدیریت بحران گلستان تصریح کرد: با وجود آنکه روز یکشنبه پیشبینی کاهش دما خواهیم داشت اما نیاز است مدیریت مصرف ادامه داشته باشد زیرا وضعیت جوی به گونهای است که هوای گرم باعث افزایش مصرف میشود و اگر مصرف برق مدیریت نشود در تامین نیروی برق با مشکل مواجه خواهیم شد.
مروتی با اشاره به موضوع آتشسوزی در استان تاکید کرد: هر زمانی که هوا گرم شود ما شاهد آتشسوزی در استان هستیم و با وجود آنکه وضعیت خوبی را در حوزه منابع طبیعی داریم اما باز هم باید با دقت و جدیت نسبت به این موضوع هوشیار باشیم.
وی گفت: خواهش من این است در این زمانی که هوای گرم را در استان داریم تیمهای گشتی و کشیکهای منابع طبیعی و سازمان حفاظت محیط زیست کنترلهای دائمی را در دستور کار داشته باشند.
جانشین شورای هماهنگی مدیریت بحران گلستان گفت: لزوم آمادگی آتشنشانیهای شهری و روستایی یکی دیگر از مسائلی است که میتواند در صورت بروز حادثه، حریق به سرعت اطفاء شود.
مروتی با اشاره به اهمیت موضوع آموزش برای استفاده بهینه از نیرو در روز بروز حادثه، بیان کرد: در حادثه معدن آزادشهر متاسفانه برخی از دستگاهها به دلیل ضعف در آموزش به گونهای عمل کردند که با آنها به چالش برخورد کردیم.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت مردمی در زمان بحران، تاکید کرد: فرمانداران آموزشهای لازم را دیدهاند و دستگاههای مرتبط با موضوعات به خصوص حریق استفاده از ظرفیتهای مردمی را تجربه کردند و این روزها باید این افراد را هوشیار کنیم تا از ظرفیت این عزیزان در زمان بروز حادثه استفاده کنیم.
جانشین شورای هماهنگی مدیریت بحران گلستان تصریح کرد: پیشنهاد میشود از ظرفیتهای مردمی برای پایش منطقه در جنگلها و اراضی ملی استفاده کنیم تا شاهد کمترین حوادث بخصوص آتشسوزی باشیم.
مروتی با اشاره به کشت شالی در استان، گفت: این موضوع در استان باید کنترل شود زیرا کشت شالی به حاشیه جادهها رسیده و حتما باید برخورد قضایی با این افراد صورت گیرد و نمیشود که منابع آب زیرزمینی با زحمت مدیریت میشود و کشاورزان برای کشت شالی مصرف کنند.
وی گفت: هیچ سالی وضعیت استان به این شکل نبوده و این نشان از کوتاهی و کمتوجهی ما بوده و مسوولان دستگاهها افراد متخلف را معرفی کنند تا برخورد قضایی با آنها انجام شود.
جانشین شورای هماهنگی مدیریت بحران گلستان تصریح کرد: اگر به سفرههای آب زیرزمینی بیتوجه باشیم حوادث غیرقابل جبران را در پی خواهد داشت.
مروتی تاکید کرد: نشست زمین را نمیتوانیم بازگردانیم و این موضوع همه مردم را تهدید میکند و دستگاهها باید با جدیت با حفر چاههای غیرمجاز برخورد جدی و قاطعی داشته باشند.
گفتنی است، بر اساس گزارش نماینده ادارهکل منابع طبیعی استان گلستان در این جلسه، 121 فقره آتشسوزی به میزان 62 هکتار از ابتدای سال جاری تا کنون رخ داده است.
انتهای پیام/فارس
ارسال نظر