قائم مقام سازمان فنی و حرفه ای کشور خبر داد:
ورود خیرین در عرصه مهارت
قائم مقام سازمان فنی و حرفه ای کشور آموزش یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر را جزو برنامه های این سازمان در سال ۹۶ اعلام کرد و گفت: از این تعداد حدود ۷۰۰ هزار نفر توسط مراکز دولتی و ۸۰۰ هزار نفر توسط آموزشگاه بخش خصوصی آموزش داده خواهند شد.
به گزارش گلستان24،رحمت الله رحمتی، قائم مقام سازمان فنی و حره ای کشور، عصر روز گذشته (14 مرداد) در جمع خبرنگاران استان گفت: سازمان فنی و حرفه ای با 60 دستگاه و نهادهای مختلف تفاهم نامه ای را منعقد کرده که مراکز بر اساس نیازها و استاندارها تشکیل می شوند.
وی با اشاره به اینکه نهادهای حمایتی در گذشته فقط به حمایت های معیشتی می پرداختند، افزود: امروز این نهادها به سمت توانمند کردن افراد حرکت می کنند، در همین راستا تفاهم نامه ای با کمیته امداد امام خمینی، بهزیستی، زندان، سازمان بازنشستگی و ... انجام شد و دوره های آموزشی متناسب با بازار منطقه برای مددجویان برگزار می شود.
رحمتی با بیان اینکه مقام معظم رهبری امسال را سال تولید اشتغال نامگذاری کردند، اظهارداشت: برهمین اساس امسال هفته اول مرداد به عنوان هفته ترویج فرهنگ مهارت نامگذاری شد و سعی کردیم جامعه را مخاطب خود قرار دهیم.
ورود خیرین در عرصه مهارت
وی تصریح کرد: امسال با توجه به تبلیغ و ترویجی که صورت گرفت خیرین هم به این سمت حرکت کردند و گام های اولیه که منجر به توانمند کردن افراد می شود برداشته شد، اکنون در استان هرزمگان به عنوان پایلوت همکاری خوبی صورت گرفته و اتفاقات خوبی رقم خورده است.
قائم مقام سازمان فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اینکه حدود 700 مرکز آموزشی دولتی و 9 هزار و 200 مرکز آموزشی غیر دولتی در سطح کشور مشغول به فعالیت هستند، گفت: به طور متوسط حدود 7 هزار کارگاه آموزشی در بخش دولتی در سطح کشور مشغول به فعالیت هستند که 4 هزار استاندارد آموزشی را آموزش می دهند.
وی آموزش یک میلیون و 500 هزار نفر را جزو برنامه های این سازمان در سال 96 اعلام کرد و افزود: از این تعداد حدود 700 هزار نفر توسط مراکز دولتی و حدود 800 هزار نفر توسط آموزشگاه بخش خصوصی آموزش داده خواهند شد.
رحمتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 4 هزار مربی در سطح کشور مشغول به فعالیت هستند.
/ رحمتی
ارسال نظر