معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گلستان اعلام کرد
کمیته امداد استان گلستان دارای ۱۸۹ مستمری بگیر تامین اجتماعی است
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان گلستان از بهرهمندی ۵ هزار و ۹۱۳ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان گلستان از خدمات بیمه تامین اجتماعی در سه ماهه نخست امسال خبر داد.
به گزارش گلستان 24؛علی جعفری امروز در جمع مدیران کمیته امداد گلستان با بیان اینکه پرداخت حق بیمه مددجویان تحت حمایت اقدامی موثر برای برخورداری آنان از مزایای بیمه از جمله مستمری، بازنشستگی و از کار افتادگی است، اظهار کرد: بیش از 5 هزار مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان گلستان در سه ماه نخست سالجاری از خدمات بیمه تامین اجتماعی بهرهمند شدهاند که برای این منظور بیش از ۱۸ میلیارد و ۱۵۴ میلیون ریال حق بیمه از سوی کمیته امداد به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه بیمه تامین اجتماعی یک آیندهنگری برای خانوادههای تحت پوشش است، افزود: برنامههای کمیته امداد در سالهای اخیر برای بهرهمند شدن از خدمات بیمه تامین اجتماعی، گام بلندی برای توانمندی و خوداتکایی مددجویان تحت حمایت است که با هدف تامین امنیت اقتصادی برای آینده زنان سرپرست خانوار و مجریان طرحهای خودکفایی و در راستای ارائه خدمات پایدار به مددجویان و برای تامین نیازهای مالی، درمانی، آیندهای مطمئن برای آنها اجرا شد.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان گلستان با اشاره به انواع مشمولان بیمه تامین اجتماعی این نهاد، گفت: از تعداد کل افراد بیمه شده کمیته امداد استان گلستان، 2 هزار و ۵۸۹ نفر زنان سرپرست خانوار و یکهزار و ۶۸۰ نفر مجریان طرحهای اشتغال و خودکفائی و هزار و ۵۴۸ نفر مددجویان غیر یارانهای و ۹۶ نفر شاغلان طرح قالیبافی، تحت پوشش بیمه قرار دارند.
وی در خصوص محل تامین منابع اعتبارات این بخش گفت: بخشی از حق بیمه مددجویان از منابع حاصل از هدفمندی یارانهها و بخش دیگر از محل درآمدهای دولتی تامین میشود.
جعفری پرداخت حق بیمه مددجویان را از اقدامات کمیته امداد در حمایت از خانوادههای نیازمند عنوان کرد و گفت: بیمه تامین اجتماعی، زنان سرپرست خانوار ۵۰-۳۵ سالهی شهری، مددجویان ۵۰-۳۵ سالهی تحت پوشش که با استفاده از وام اشتغال به خودکفایی رسیدهاند و مشمول طرح هدفمندی یارانهها هستند و در بحث اشتغال فعال شدهاند و بیمه اشتغال مددجویان غیر مشمول یارانه (کد ۹۹۴) توسط کمیته امداد پرداخت میشود.
وی افزود: در حال حاضر کمیته امداد استان گلستان دارای ۱۸۹ مستمری بگیر تامین اجتماعی است که از این تعداد ۱۳۲ نفر بازنشسته، ۱۹ نفر از کار افتاده و ۳۸ نفر فوتشده که بازماندگان آنان مستمری دریافت میکنند، هستند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان گلستان با اشاره به اینکه طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع بیمار از سال 1374 در کمیته امداد در حال انجام است، افزود: پس از پذیرش مددجو در کمیته امداد برای این افراد کارت درمان صادر و به یک پزشک خانواده معرفی میشود، اگر بیماران تحت پوشش کمیته امداد از مسیر پزشک خانواده و نظام ارجاع سلامت برای درمان خود اقدام کنند تمامی هزینهها رایگان انجام میشود.
وی با توجه به خدمات درمانی پزشک خانواده این نهاد گفت: همهی خانوادههای تحت پوشش شهری از مزایای درمانی کمیته امداد همچون خدمات دارویی، ویزیت پزشکان، جراحی و تمامی خدمات درمانی که نیازمندان درمان مددجویان است، بهرهمند میشوند، به همین منظور کمیته امداد با پزشکان، بیمارستانها ،کلینیکهای پزشکی، داروخانهها، آزمایشگاهها و صنوف لوازم پزشکی قرارداد بسته است.
جعفری پرداخت حق بیمه درمانی مددجویان را از اقدامات کمیته امداد در حمایت از خانوادههای نیازمند عنوان کرد و یادآور شد: ارائه انواع خدمات بهداشتی شامل خرید کالای پزشکی و لوازم بهداشتی، آموزش بهداشت فردی و گروهی و ارائه خدمات درمانی از قبیل فرانشیز خدمات بستری، دارویی و شیمی درمانی و سایر خدمات سرپایی و هزینههای نگهداری به ویژه بیماران صعبالعلاج و خاص از جمله خدمات ارائه شده به مددجویان تحت حمایت این نهاد است.
وی با بیان اینکه فعالیتهای کمیته امداد در سه بخش بهداشتی، بیمه درمان پایه و بیمه مکمل درمان ارائه میشود، افزود: با توجه به خصوصیتهای جامعه هدف امداد که برخی از آنان افراد مُسن و نیازمند هستند و نیازهای سلامت و بهداشتی آنها نیز تشدید میشود در مجموعه امداد این نیازها اولویتبندی شده است.
جعفری افزود: کمیته امداد با ارائه خدمات بیمه درمانی به بیش از ۲۷ هزار خانوار مددجوی در حوزه شهری و به تمامی مددجویان شهری و روستایی تحت حمایت کمیته امداد به تعداد ۵۸ هزار خانوار و حدود ۱۰۶ هزار نفر مددجو شهری و روستایی خدمات بیمه تکمیلی ارائه میدهد.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان گلستان همچنین یادآور شد: کمیته امداد بیمههایی از جمله بیمه حوادث غیرمترقبه همچون آتشسوزی، سیل، طوفان و زلزله برای تامین خسارات وارده به اماکن و ابنیه مددجویان و بیمه عشایری و روستایی برای دریافت مستمری پس از سن ۶۰ سالگی را برای جامعه هدف خود در نظر گرفته است.
/ فارس
ارسال نظر