مدیر عامل شرکت شهرک‎های صنعتی گلستان مطرح کرد

مدیرعامل شرکت شهرک‎های صنعتی گلستان گفت: ایرادات اساسی در سیستم بانکداری کشور و در حوزه کارشناسی و نظارت وجود دارد.

کند بودن روند پیشرفتی در شهرک‎های صنعتی گلستان

به گزارش گلستان 24؛حجت‎الله خلیل‎زاده صبح امروز در گفت و گو با خبرنگاران استان اظهار کرد: از بانک‎ها برای حمایت از واحدهای صنعتی تشکر می‎کنم اگر نقدی وارد می‎شود به سیستم بانکداری کشور است و بانک خاصی مورد خطاب قرار ندارد.

وی با بیان اینکه سیستم بانکی کشور در حوزه کارشناسی و نظارت دارای ایرادات اساسی است، تصریح کرد: این دو مشکل موجب ایجاد رانت و فساد در بانک‎ها شده است در واقع با حذف افرادی که از سیستم بانکی موجود در کشور سوءاستفاده کرده و سود‎های کلان نصیب آن‎ها می‎شود می‎توان مشکلات مربوط به سیستم بانک‎ها را تا حد زیادی رفع کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‎های صنعتی گلستان عدم کارشناسی، ضعف نظارتی، کند بودن عملیات بانکی، یکدست نبودن بخش‎نامه‎ با‌نک‌هایی که زیر نظر بانک مرکزی فعالیت می‎کنند و فعالیت موسسات بانکی را از جمله مشکلات مربوط به سیستم بانکی کشور برشمرد و افزود: در حالی که بانک‎های تخصصی باید خدمات ملموس‎تری نسبت به سایر بانک‎ها ارائه دهند اما خدمات بانک‎های تخصصی هیچ‎ تفاوتی با دیگر بانک‎ها ندارد.

خلیل‌زاده در خصوص مشکلات مربوط به شهرک‎ها و نواحی صنعتی گلستان گفت: شرکت شهرک‎های صنعتی به تنهایی نمی‎تواند زیرساخت‎ها را فراهم کند جنس زیرساخت‎ها به شرکت‎های مادر تخصصی دیگر نیز بستگی دارد در واقع اگر به عنوان مثال برق در شهرک صنعتی ارائه می‎شود در حیطه وظایف شرکت دیگری است.

وی ادامه داد: براساس ماده 81 قانون پنجم، دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله آب، برق، گاز و مخابرات وظیفه دارند تا درب ورودی شهرک‎های صنعتی این خدمات را ارائه دهند و وظیفه ما ارائه خدمات در داخل شهرک‎هاست، متأسفانه این فضا در هشت سال گذشته انجام نشده است.

*کند بودن روند پیشرفتی در شهرک‎های صنعتی گلستان

مدیرعامل شرکت شهرک‎های صنعتی گلستان با بیان اینکه شهرک‎های صنعتی استان از سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان خدماتی را دریافت نمی‌کند، گفت: اعتباراتی که باید در شهرک‎ها صرف شود در گستره جفرافیایی بزرگتری صرف می‎شود از این رو روند حرکتی و پیشرفتی در شهرک‎های صنعتی استان بسیار کند است.

خلیل‌زاده یکی از مشکلات اساسی در ناحیه صنعتی گمیشان را تأمین آب عنوان کرد و گفت: آب و فاضلاب روستایی از مسوولیت شانه خالی می‎کند و بسیاری از نواحی صنعتی استان در روز دو ساعت بیشتر آب ندارند با این شرایط واحدهای صنعتی قادر به فعالیت نخواهند بود و با این وضعیت در اشتغال و تولید به جایی نخواهیم رسید.

وی با بیان اینکه سهم صنعت در سند آمایش سرزمین باید مشخص باشد، گفت: اگر دستگاه‌های متولی برای رفع مشکلات در شهرک‎ها و نواحی صنعتی همکاری لازم را نداشته باشند ناحیه صنعتی گمیشان تا 50 سال دیگر فعال نخواهد شد.

وی اذعان کرد: گمیشان یکی از مناطق محروم در استان محسوب می‎شود که نیاز به اشتغال دارد اگر صنایع تبدیلی با سایت میگو در این شهر ایجاد شود می‎تواند کمک زیادی به اشتغال مردم این منطقه داشته باشد.

/ فارس

ارسال نظر

آخرین اخبار