مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان:

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان با اشاره به اینکه موضوع پتروشیمی گلستان به بحرانی 8 ساله تبدیل شده است، گفت: کمک به پتروشیمی گلستان کمک به 90 هزار نفر سهامدار مردمی است.

پتروشیمی گلستان به بحرانی 8 ساله تبدیل شده است

به گزارش گلستان24،حسینقلی قوانلو صبح امروز و در جمع مدیران و مسوولان استان گلستان در فرمانداری ویژه گنبدکاووس با اشاره به اینکه باید صنعت استان گلستان را با همت و همکاری همه مردم و مسوولان به سمت رونق و افزایش تولید سوق دهیم، اظهار کرد: امروز زمان آن است که بر مبنای فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از تولیدات بومی و داخلی حمایت کنیم و اشتغال پایدار را در استان گلستان با کمک هم حفظ و تقویت کنیم.

وی با بیان اینکه برخی مشکلات در حوزه صنعت استان گلستان همه مردم را ناراحت کرده است، افزود: پتروشیمی گلستان بیش از هشت سال است که به سرنوشت نامعلومی دچار شده است و عملیات اجرایی آن متوقف شده و بخش خصوصی هم برای ادامه فعالیت و استفاده از تسهیلات توان فراهم کردن ضمانت را ندارد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان با اشاره به اینکه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) می‌تواند با کمک هولدینگ معدنی و پتروشیمی خود ما را از بحران خارج کند، خاطرنشان کرد: امروز تولید اوره آمونیاک یکی از مهم‌ترین نیازهای شمال کشور است که باید از طریق کارخانه پتروشیمی تولید شود.

قوانلو حل مشکل پتروشیمی را حل مشکل بیش از 90 هزار نفر از مردم استان گلستان دانست و گفت: تعداد بسیاری از افراد استان و خانواده‌هایشان به هدف کمک به توسعه استان گلستان و در کنار آن بهره بردن از منفعت اقتصادی راه‌اندازی این کارخانه چندین سال است که بلا تکلیف مانده‌اند و منتظر کمک مسوولان هستند.

وی با اشاره به وضعیت کارخانه فولاد ایمیدروی گلستان نیز، تصریح کرد: عملیات اجرایی این کارخانه با 20 درصد پیشرفت صورت گرفته است و برای ادامه کار نیازمند کمک هولدینگ‌های اقتصادی و منابع و اعتبارات ملی است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گردش نقدی صنعت در استان گلستان را حدود 10 هزار میلیارد تومان دانست و ادامه داد: این رقم پائین به دلیل فقدان صنایع بزرگ در استان گلستان است و اگر به طور مثال همین کارخانه فولاد ایمیدرو در استان گلستان راه‌اندازی شود این گردش نقدی حداقل تا 20 هزار میلیارد دلار افزایش پیدا خواهد کرد.

مدیرکل راه‌آهن شمال شرق کشور نیز در این جلسه با اشاره به اینکه پروژه راه آهن گرگان به مشهد در فاز اول باید از گرگان تا گنبد اجرا شود، اضافه کرد: این خط ریلی حدود 85 کیلومتر است که طبق برآوردها هر کیلومتر آن حدود 4 میلیارد تومان هزینه را در بر خواهد داشت.

محمدرضا قربانی زیر سازی و بهسازی بندر خشک اینچه‌برون را از اولویت‌های اجرایی اداره کل راه آهن شمال شرق کشور دانست و گفت: ریل‌گذاری اطراف این بندر خشک نیز با اعتباری بالغ بر 815 میلیارد دلار پروژه‌ای است که به عنوان اولویت ما در استان گلستان بوده و نیاز به کمک و حمایت دارد.

/ فارس

ارسال نظر

آخرین اخبار