معاون گردشگری استان گلستان:

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان با اشاره به کمبود زیرساخت‌های لازم در استان برای توسعه گردشگری گفت: وضعیت گردشگری در گلستان خوب است و انتظارات ما این است که گردشگری با شرایط و زیرساخت‌های استان ارزیابی شود.

 وضعیت مطلوب گردشگری در گلستان

به گزارش گلستان24؛رحمان فرمانی صبح امروز در حاشیه برگزاری جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام در جمع خبرنگاران اظهار داشت: گردشگری استان گلستان جایگاه عالی شاید نداشته باشد اما جایگاهش ضعیف نیست.

وی درباره آمار میزان گردشگر استان گلستان تصریح کرد: شاخص‌هایی که بخواهیم جمعیت گردشگر را در استان سنجش کنیم شفاف نیست و میزان رقم‌هایی که طرح می‌شود مبتنی بر شرایطی تی.اس.ای نیست.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان گفت: به نظر می‌رسد وضعیت گردشگری در استان گلستان خوب است و انتظارات ما این است که گردشگری با شرایط و زیرساخت‌های استان ارزیابی شود.

فرمانی افزود: با توجه به استان گلستان دارای مواهب طبیعی است بسیاری تصور می‌کنند که باید براساس آن گردشگری بسیار خوبی داشته باشیم که این شاخصه‌ها معیار خوبی نیست و باید تعداد هتل‌ها و مراکز خدمات و میزان سرویسی که گردشگران از آن خدمات در استان دریافت می‌کنند و وسایل حمل‌ونقل نیز در نظر گرفته شود.

 وی با بیان اینکه وضعیت گردشگری ما رو به رشد است، گفت: در طی سال‌های گذشته توسعه خوبی در گردشگری داشتیم اما هنوز با نقطه اوج فاصله داریم.

فرمانی درباره امنیت و اثرات آن در گردشگری استان گلستان گفت: امنیت، امکانات و مباحث رفاهی، برخورد جامعه در میزان جذب گردشگر حائز اهمیت است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان گفت:علاوه بر مزاحمت‌های موتورسیکلت‌سواران و ایجاد ناامنی، صدای موتورسیکلت از نظر روانی در گردشگری تاثیر می‌گذارد و لذت از طبیعت یا پیاده‌روی را برای گردشگران از بین می‌برد.

فرمانی به ساماندهی خانه مسافر تاکید کرد و افزود: خانه‌های استیجاری باید حداقل استانداردهای لازم را برای جذب مسافران و گردشگران داشته باشد.

وی تاکید کرد: موضوعی که در استان‌های شمالی وجود دارد کارتون به‌دست‌ها هستند که در خیابان و در ورودی شهرها به راهنمایی مسافر می‌پردازند و بیشتر منازل استیجاریشان استانداردهای لازم را ندارند و به صنعت گردشگری ضربه می‌زند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان یادآور شد: بیشتر این منازل در سکونتگاه‌های غیررسمی هستند و از فیلترهای نظارتی عبور نکرده است.

فرمانی با بیان اینکه جمع کردن این کارتن به دست‌ها  انرژی زیادی می‌خواهد، افزود: درخواست ما این است منازل استیجاری و اقامتگاه‌های مسافر هدفمند شوند و کف استانداردها در این مکان‌ها در نظر گرفته شود.

وی افزود: در ساماندهی و توسعه گردشگری 42 دستگاه و نهاد و بخش خصوصی و دولتی باید همکاری کنند تا یک موضوع در بخش گردشگری پیش برود.

فرمانی درباره اینکه آیا جزیره آشوراده می‌تواند قطب گردشگری شود، گفت: باید به تفاوت بین جاذبه و منبع توجه کنیم، در استان آبشار و مناطقی داریم که می‌تواند گردشگری را پویا کنند اما برای تبدیل شدن این مکان‌ها به منابع گردشگری نیاز است یک بسته گردشگری در آن مکان‌ها در نظر گرفته شود.

معاون گردشگری میراث فرهنگی استان گلستان گفت: در جزیره آشوراده و هر مکان دیگر اگر بسته و پکیج گردشگری اتفاق نیفتد قابلیت بهره برداری ندارد.

فرمانی یادآور شد: شاید جزیره آشوراده به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری برای استان مناسب باشد اما ظرفیت و بحث محیطی زیستی دارد.

وی به ظرفیت گردشگری اشاره کرد و افزود: باید این مقوله جدی گرفته شود و در حوزه گردشگری تصمیم‌گیری‌ها باید مبتنی بر ظرفیت‌ها باشد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان افزود: باید به موضوعات گردشگری تخصصی نگاه کنیم و باید با گردشگری درآمد ایجاد کنیم و اگر ظرفیت گردشگری را در مکانی ایجاد کردیم و اشتغال و درآمد ایجاد نکرد، خیانت کردیم.

فرمانی اظهار داشت: جزیره آشوراده می‌تواند قطب گردشگری شود و این موضوع برای رئیس جمهور، رئیس سازمان میراث فرهنگی و مسئولان استانی حائز اهمیت است.

وی درباره ظرفیت محدودی که برای گردشگری جزیره آشوراده از سوی رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مطرح شد، افزود: در گذشته یک روستا در جزیره آشوراده زندگی می‌کرد و اعتقاد دارم به اندازه یک روستا ظرفیت پذیرش دارد.

/ تسنیم

ارسال نظر

آخرین اخبار