قائم مقام اجرایی معاونت فرهنگی وزارت بهداشت:

قائم مقام اجرایی و مشاور علمی و پژوهشی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر 21 خوابگاه استاندارد در مناطق محروم کشور در حال ساخت است که از آیتم‌های فرهنگی، روان‌شناختی و فیزیکی مناسب برخوردارند.

خوابگاه استاندارد در مناطق محروم استان گلستان

به گزارش گلستان24؛بهرامعلی قنبری عصر امروز در حاشیه برگزاری نشست مدیران حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت با کارکنان معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: خوابگاه استاندارد در مناطق محروم استان‌های لرستان، شهرکرد، خرم‌آباد، هرمزگان، مازندران و کاشان در حال ساخت است و استان گلستان نیز در نوبت دوم قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه در سطح کشور تقریبا حدود 75 هزار دانشجو متقاضی خوابگاه هستند، تصریح کرد: از این تعداد 50 هزار دانشجو تحت پوشش خوابگاه قرار گرفتند.

قائم مقام اجرایی و مشاور علمی و پژوهشی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بر لزوم استانداردسازی خوابگاه‌های دانشجویی تاکید کرد و افزود: باید برنامه‌ای تدوین شود که نیازهای دانشجویان برای تامین خوابگاه فراهم شود.

قنبری با بیان اینکه تقریبا 50 درصد دانشجویان غیربومی متقاضی استفاده از خوابگاه در دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان هستند، ابراز کرد: در سطح کشور برخی دانشگاه‌ها شرایط مساعد دارند و برخی دانشگاه‌ها نیاز به حمایت بیشتری هستند.

وی گفت: کار خوبی که در دولت یازدهم در سطح ستاد معاونت دانشجویی فرهنگی انجام گرفت این بود که یک تیم قوی مامور بررسی تعیین استانداردهای خوابگاه‌های دانشجویی شدند که در حال حاضر 21 خوابگاه استاندارد در مناطق محروم کشور در حال ساخت است که از آیتم‌های فرهنگی، روان‌شناختی و فیزیکی مناسب برخوردارند تا خوابگاه در تراز دانشجوی نظام جمهوری اسلامی باشد.

قائم مقام اجرایی و مشاور علمی و پژوهشی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه فعالیت‌های فرهنگی باید در سطح دانشگاه‌ها به صورت کیفی‌تری باشند، گفت: باید برنامه‌ای در نظر گرفته شود که دانشجویان در محیط سالم با حفظ بهداشت و روان دارای روحیه بانشاط باشند تا بتوانند به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی بپردازند.

قنبری با اشاره به اینکه تقویت فعالیت‌های فرهنگی با کاهش آسیب‌های اجتماعی رابطه مستقیم دارد، افزود: در شرایطی که فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه پررنگ‌تر شود یقینا دانشجویان نیز در معرض کمتری از آسیب‌های اجتماعی قرار می‌گیرند و از سستی و خمودگی دور خواهند بود.

وی برگزاری جشنواره‌های فرهنگی، المپیاد ورزشی و جشنواره‌های قرآنی را از دیگر فعالیت‌های مهم خواند و گفت: ما بهترین و وسیع‌ترین جشنواره‌های فرهنگی را در سطح دانشگاه‌های پزشکی برگزار کردیم که با استقبال و مشارکت خوبی از سوی دانشجویان مواجه شد.

قنبری بیان کرد: در حوزه ورزش که به سلامت جسم و روان دانشجویان ارتباط دارد تاکیدمان این است که ورزش‌های همگانی را فعال کنیم چراکه معتقدیم هزینه‌های ورزش همگانی به مراتب کمتر و مشارکت‌پذیری دانشجویان در این زمینه بالاتر است.

/ فارس

ارسال نظر

آخرین اخبار