رئیس جمعیت هلال احمر کردکوی:
افتتاح مرکز آموزش های عمومی و تخصصی امداد و نجات در کردکوی
رئیس جمعیت هلال احمر کردکوی گفت: با لطف و عنایتی که مدیرعامل و معاون امداد و نجات در این خصوص داشتند و نامه نگاری های متعددی که با سازمان امداد و نجات شد این مجوز صادر و این پایگاه ۳۶۵ روزه شد.
به گزارش گلستان24؛به نقل از رادکانا؛ جواد کاظمی طی بازدید از پایگاه امداد و نجات کوهستان درازنو به خبرنگار ما گفت: با لطف و عنایت خداوند متعال و اعتماد مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گلستان و همچنین با رأی شورای اجرایی جمعیت هلال احمر شهرستان کردکوی، 13 خرداد 95 پست ریاست این نهاد به بنده واگذار شد.
وی افزود: از بدو ورود تمام هم و غم ما این بود که شعبه و جمعیت هلال احمر شهرستان کردکوی را به جایگاهی برسانیم که قابل قبول مردم شریف شهرستان باشد.
افتتاح مرکز آموزش های عمومی و تخصصی امداد و نجات در کردکوی
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کردکوی اظهار داشت: با اعتبارگیری هایی که انجام شد در اولین قدم مرکز آموزش های عمومی و تخصصی امداد و نجات را همراه با استانداردسازی کلاس های آموزشی در شهرستان کردکوی افتتاح کردیم.
کاظمی بیان کرد: بر پایه آماده کردن این مجموعه، 6 دوره تخصصی امداد و نجات را برای 180 نفر از امدادگران و نجات گران در شهرستان کردکوی برگزار کردیم.
راه اندازی اتاق آماده عملیات در هلال احمر شهرستان کردکوی
این مقام مسئول به تشکیل کمیته مدیریت تجهیزات امداد و نجات در جمعیت هلال احمر شهرستان کردکوی اشاره کرد و گفت: بر این اساس، آموزش، سرویس، راه اندازی و نگهداری تجهیزات را برای 100 نفر از امدادگران در شعبه کردکوی به مرحله اجرا گذاشتیم.
وی راه اندازی اتاق آماده عملیات را مهمترین اقدام عملی در شهرستان کردکوی عنوان کرد و یادآور شد: تا پیش از این سر و سامان مشخصی در این خصوص وجود نداشت.
پایگاه امداد و نجات کوهستانی درازنو 365 روزه شد
رئیس جمعیت شهرستان کردکوی به 365 روزه شدن پایگاه امداد و نجات کوهستانی در درازنو اشاره کرد و افزود: پیش از این امدادگران فقط 6 ماه اول سال را در پایگاه امداد و نجات کوهستانه درازنو مشغول به فعالیت بودند که 6 ماه دوم سال این پایگاه کوهستانه تعطیل میشد اما با لطف و عنایتی که مدیرعامل و معاون امداد و نجات در این خصوص داشتند و نامه نگاری های متعددی که با سازمان امداد و نجات شد این مجوز صادر و این پایگاه 365 روزه شد.
جواد کاظمی با بیان اینکه امدادگران ما فقط در حوزه استحفاظی شهرستان کردکوی فعالیت ندارند، اذعان کرد: امدادگران کردکویی در حادثه بزرگ زمستان یورت و همچنین در حادثه سیل علی آبادکتول که در تابستان امسال رخ داد حضور چشمگیر و تأثیرگذاری داشتند.
وقوع 49 حادثه در 6 ماه نخست سال جاری در کوهستان
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در 6 ماه نخست سال جاری 49 حادثه در کوهستان رخ داد، افزود: طی وقوع این حوادث امدادگران پایگاه امداد و نجات کوهستانی درازنو به 108 نفر امدادرسانی کردند.
وی با بیان اینکه پایگاه امداد و نجات کوهستانی درازنو فقط شامل حوادث کوهستان می شود، اظهار کرد: گم شدگی، سقوط از ارتفاع، حوادث جاده ای کوهستانی باتوجه به حادثه خیز بودن جاده درازنو از جمله حوادثی هستند که توسط امدادگران کوهستان امدادرسانی می شوند.
وقوع 257 حادثه در 6 ماه نخست سال جاری در شهرستان کردکوی
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کردکوی از بروز 257 حادثه در 6 ماه نخست سال جاری در کل شهرستان کردکوی خبر داد و افزود: طی این حوادث به 2060 حادثه دیده امدادرسانی کردیم.
وی به عناوین کسب شده از سوی شعبه کردکوی اشاره کرد و اظهار داشت: کسب مقام اول استانی توسط تیم دادرس شهرستان کردکوی که به مسابقات کشوری راه یافت، کسب مقام اول مرحله کشوری مسابقات رفاقت مهر در رشته زبان، دارای رتبه اول استان در حوزه سامانه عضویت و سامانه فرابر از نظر ثبت اطلاعات اعضای جمعیت هلال احمر از توفیقات جمعیت هلال احمر شهرستان کردکوی است.
کاظمی یادآور شد: 10 دوره آموزش امداد و نجات برای خواهران و برادران، دوره تخصصی پیش بیمارستانی و حمایت روانی و اسکان، 4 دوره پشتیبانی در عملیات، 50 مرحله دوره کمک های اولیه عمومی در شهرستان کردکوی برگزار شد.
16 داوطلب خواهر و برادر در طرح خادم فعالیت دارند
وی به حضور 16 داوطلب خواهر و برادر در طرح خادم اشاره کرد و ادامه داد: در سال 95 به 450 خانوار آموزش های لازم ارائه شد و همچنین در سال 96، 350 خانوار از آموزش های طرح خادم استقبال کردند و آموزش لازم را دیدند.
این مقام مسئول به جمع آوری کمک های مردمی به مبلع 750 هزارتومان برای مردم مظلوم میانمار اشاره کرد و افزود: جمع آوری کمک 200 هزارتومانی در طرح ارمغان مهر برای کمک به دانش آموزان بی بضاعت که از این مبلغ برای این دسته از دانش آموزان لوازم التحریر تهیه و به آنان هدیه داده شد.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کردکوی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر شهرستان کردکوی دارای دو پایگاه امداد و جاده النگ و کوهستان درازنو می باشد، اذعان کرد: پس از گذشت 10 سال امکانات و تجهیزات پایگاه امداد جاده ای النگ را بروز کردیم.
افزایش 30 درصدی اعتبارات هلال احمر کردکوی در سال 96
کاظمی با اشاره به اینکه با توجه به حمایت های مدیرعامل و خزانه دار استان و خزانه دار شهرستان، اعتبارات ما نسبت به سال گذشته افزایش خیلی خوبی داشته است، اظهار داشت: در سال جاری نسبت به سال گذشته، 30 درصد افزایش اعتبار داشتیم.
این امدادگر جمعیت هلال احمر کردکوی با بیان اینکه در شهرستان کردکوی با کمبود مواجه نیستیم، متذکر شد: نیازمند وجود یک خودروی کمک دار سالم و قدرتمند در پایگاه امداد و نجات کوهستان درازنو هستیم.
وی ادامه داد: یک آمبولانس و یک دستگاه ست نجات در پایگاه امداد و نجات النگ و یک دستگاه آمبولانس در پایگاه امداد و نجات کوهستان درازنو، همچنین دو دستگاه کمک دار پیکاپ، یک دستگاه سواری و یک دستگاه وانت نیسان در جمعیت هلال احمر کردکوی در اختیار داریم که قرار است تمهیداتی برای این شعبه اندیشیده شود تا ناوگان جمعیت هلال احمر شهرستان کردکوی نوسازی شود.
جواد کاظمی با بیان اینکه در پایگاه های امداد و نجات جاده ای النگ در هر 24 ساعت 5 نفر فعالیت دارند که هر دو روز یکبار شیفتها تغییر می کند، ادامه داد: همچنین در پایگاه امداد و نجات کوهستان درازنو سه نفر فعالیت دارند که هر سه روز یکبار شیفتها تغییر می کند.
عضویت 1400 نفر در سامانه جامع عضویت جمعیت هلال احمر کردکوی
وی با عنوان اینکه 1400 نفر در سامانه جامع عضویت در بخش جوانان جمعیت هلال احمر شهرستان کردکوی عضویت دارند، افزود: یک نیروی توانمند در سال جاری جذب بدنه جمعیت هلال احمر شهرستان کردکوی شد و مجموع نیروهای فعالی که با ما در طول سال و داوطلبانه فعالیت دارند 100 نفر هستند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کردکوی با تأکید بر اینکه رانندگان با توجه به رسیدن فصل زمستان و لغزنده بودن جاده ها بیشتر احتیاط کنند، متذکر شد: رانندگان همواره در فصل سرد سال زنجیر چرخ و لوازم ایمنی را به همراه داشته باشند.
شهروندان در آموزش های امداد و نجات شرکت کنند
این مقام مسئول با عنوان اینکه از مردم شهرستان کردکوی تقاضا می کنیم با مراجعه به جمعیت هلال احمر شهرستان کردکوی از آموزش های لازم بهره مند شوند زیرا اولین کسانی که از این آموزش ها برخوردار خواهند شد خود و خانواده های آنان هستند، ابراز داشت: همکاران ما بصورت داوطلبانه در پایگاههای امداد و نجات شهرستان همواره آماده خدمت رسانی به مردم عزیز هستند میطلبد مردم در این راستا همراه و همگام و یاری رسان ما باشند.
وی ضمن هشدار به اینکه همشهریان عزیز در زمانی که حوادث جاده ای رخ می دهد از ازدحام در حوادث خودداری کنند، اظهار داشت: یکی از مشکلات ما در حوادث جاده ازدحام مردم است که باعث می شود تا خدمات رسانی و امدادرسانی به حادثه دیدگان به کندی صورت گیرد.
جاده قدیم کردکوی – گرگان نقطه ای حادثه خیز است/روشنایی جاده قدیم تأمین شود
جواد کاظمی در بخش دیگری از این گفتگو سه راه یساقی را یکی از حادثه خیزترین مناطق شهرستان کردکوی اعلام کرد و افزود: به امید خدا با احداث زیرگذر در این نقطه از شهرستان کردکوی دیگر شاهد حوادث جاده ای در این نقطه پرحادثه نباشیم.
رئیس هلال احمر کردکوی در خاتمه همچنین به جاده قدیم کردکوی – گرگان اشاره کرد و گفت: جاده قدیم کردکوی – گرگان یکی از نقاط حادثه خیز شهرستان کردکوی محسوب می شود که روشنایی آن در شب باید تأمین شود.
ارسال نظر