مدیرکل کمیته امداد گلستان:

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گلستان گفت: ۲۰۰۰ خیر در صندوق ولایت گلستان سپرده گذاری کردند.

سپرده گذاری ۲۰۰۰ خیر در صندوق ولایت گلستان

به گزارش گلستان 24 ؛  امان الله حسین پور، شامگاه چهارشنبه در جلسه هم اندیشی و آموزش صندوق قرض الحسنه امداد ولایت استان گلستان با اشاره به راهکارهای راهبردی جذب سپرده افزود: ما برای انجام بهتر امور محوله به صندوق امداد ولایت استان گلستان، چهار کمیته پیگیری اقساط معوقه، کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات، کمیته جذب سپرده خیران خرد و کمیته جذب سپرده خیران کلان اقتصادی را تشکیل داده ایم.

 مدیر کل کمیته امداد گلستان با بیان این که این صندوق هم اکنون به شبکه شتاب بانکی متصل است و صاحبان سپرده و مددجویان می‌توانند با کارت الکترونیکی صندوق از تمامی دستگاه‌های عضو شبکه شتاب استفاده و وجوه خود را جابه جا کنند، افزود: امیدواریم با کاهش درصد اقساط معوقه و توسعه سپرده های خرد و کلان در این صندوق، شاهد ارتقاء حساب های سپرده و خروجی مثبت از صندوق امداد ولایت استان گلستان باشیم.

رجبعلی رمضان پور، مدیر امور شعب صندوق قرض الحسنه امداد ولایت استان گلستان نیز با اشاره به جذب سپرده دو هزار خیر نیکوکار گلستانی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۵۴ هزار مددجو، ذی نفعان، غیرمددجو و خیران به مبلغ یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در این صندوق افتتاح حساب کرده اند.

در این جلسه همچنین، استفاده از شیوه های جدید تبلیغات و اطلاع رسانی، بازاریابی تخصصی، آموزش منابع انسانی صندوق در استان، تجهیز و ارائه فناوری اطلاعات مورد نیاز آن ها، برون سپاری برخی امور صندوق امداد ولایت و به کارگیری وجوه انگیزشی به بحث و تبادل نظر بین همکاران و مسئولان گذاشته شد.

 

رسالت صندوق امداد ولایت تحقق شعار بانکداری اسلامی است

در ابتدای نشست هم محسن سنائی سامانی، قائم مقام صندوق قرض الحسنه امداد ولایت کمیته امداد امام خمینی اظهار کرد: راهبرد اصلی صندوق قرض الحسنه امداد ولایت عملیاتی سازی آیه ۲۴۵ سوره بقره است و با این رویکرد بنا دارد تا با هدایت های هیئت امناء و هیئت مدیره مراتب کانونی و مرکزیت ثقل صندوق های قرض الحسنه در کشور را دنبال کند.

سنائی سامانی، با اشاره به این که چشم انداز و رسالت صندوق امداد ولایت تحقق شعار بانکداری اسلامی و بدون ربا و احیاء و تحقق واقعی سنت حسنه قرض الحسنه است، بیان کرد: صندوق امداد ولایت مبنا و مرکز ثقل صندوق های قرض الحسنه در کشور است.

وی افزود: وظیفه این صندوق با هدف ترویج بانکداری اسلامی، توسعه جذب سپرده برای کسب درآمد بهتر به منظور پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان است در همین راستا، هر گونه سپرده گذاری و پرداخت تسهیلات در این صندوق بدون تعلق گرفتن هیچ سودی انجام می شود.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت تبیین راهبردهای این صندوق برای افراد جامعه، عنوان کرد: در روایات معصومین (ع) قرض الحسنه را قرض نیکو دانسته و برای آن اجر و پاداش فراوانی ذکر کرده اند به همین منظور این رویکرد و راهبرد باید برای اقشار مختلف جامعه معرفی شود، امور صندوق در جذب و ارائه تسهیلات به سهولت پیش خواهد رفت.

قائم مقام صندوق قرض الحسنه امداد ولایت با اشاره به اینکه تمام مشتریان ناظران ما در صندوق هستند، متذکّر شد: رضایت کسانی که وام می گیرند یا افتتاح سپرده می کنند، برای ما قابل اهمیّت است و نیازمند نظارت بیشتر درون سازمانی است.

وی با تأکید بر ضرورت ایجاد ارتباطات و تعاملات مناسب درون و برون سازمانی گفت: لازمه پویایی و احیای سنت قرض الحسنه، باور درونی همکاران سازمانی است تا بتوانند در کنار ۳۳ شعبه صندوق الحسنه امداد ولایت در کشور با استفاده از ظرفیت های کمیته امداد و هفت میلیون مشترک صندوق های صدقات خانگی برای خدمت رسانی بیشتر به جامعه هدف کمک کنند.

/ مهر

ارسال نظر

آخرین اخبار