مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گلستان:
شناسایی ۱۲۳ نقطه حادثه خیز در جاده های گلستان / 70درصد جانباختگان حوادث جاده در حوزه برون شهری است
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان گلستان گفت: ۱۲۳ نقطه در کل استان گلستان نقاط دارای تصادف شناسایی شده و براساس دستورالعمل ایمنی راههای کشور، ۴۸ نقطه پرتصادف را در استان علامتگذاری کردیم.
به گزارش گلستان 24 ؛ ، مهدی میقانی با اشاره به میزان افزایش تصادفات جادهای استان گلستان در سال جاری اظهارکرد: بحث و دغدغه اصلی همه ما کاهش تصادفات جادهای است و متاسفانه 70 درصد جانبختگان حوادث جادهای در حوزه برون شهری هستند.
وی تصریح کرد: در استان گلستان میزان تصادفات با بررسی آمار علوم پزشکی از سال1389 تا 1396 سیر نزولی نشان میدهد و کشته شدگان میزان تصادفات از 446 نفر در سال 1389 به 235 نفر در سال گذشته رسیده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان گلستان یادآور شد: در استان گلستان 188 نفر در شش ماه نخست در حوادث جادهای جان خود ر از دست دادند و نکته قابل تعمل این است که 90 درصد از این میزان را عابران پیاده و موتورسیکلتسواران به خود اختصاص دادهاند.
میقانی با بیان اینکه سهم موتورسواران و عابران پیاده از تصادفات بالا است و نسبت به سال گذشته 20 درصد رشد داشته، افزود: در 6 ماه نخست سال در 20 درصد تصادف 60 نفر جان را از دست دادند، و از این تعداد در 7 تصادف مربوط به خودروی پراید و 4 تصادف موتورسیکلت نقش داشته است.
وی ادامه داد: در 7 تصادف خودروی پراید 20 نفر و از 4 تصادف موتورسیکلت 8 نفر جان خود را از دست دادند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گلستان تاکید کرد: عامل بیشتر این تصادف انحراف به چپ و عامل انسانی است و این به علت عدم توجه به تابلوها و علائم رانندگی است.
میقانی به وضعیت راهها اشاره کرد و افزود: 123 نقطه در کل استان نقاط دارای تصادف شناسایی شده و براساس دستورالعمل ایمنی راه کشور 48 نقطه پرتصادف را در استان علامتگذاری کردیم.
وی گفت: این 48 نقطه در ابتدای سال با تابلوهای فسفری رنگ مشخص شده و از این 48 نقطه 10 نقطه را در دستور کار قرار دادیم تا ایمنسازی فیزیکی شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گلستان افزود: 48 دستگاه نقطه ترددشمار داریم که براساس آمار این دستگاهها میانگین در روز بیش از 360 هزار تردد در استان دارند و بیشتر تصادفات در راههای دو خطه و راههای فرعی است.
میقانی بیان داشت: در مکانهایی از بزرگراهها که دوربرگردان مناسب نداریم این تصادفات وجود دارد اما بیشتر تصادفات در جادههای فرعی ما به شمار میرود.
وی با بیان اینکه آموزشهای مستمر و اعمال قانون باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: 50 درصد تصادفات عابران پیاده و موتورسیکلتسواران هستند و ما وظیفه داریم برای ارتقاء ایمنی تلاش کنیم و همه ما مسئول هستیم و تصور میکنم اگر این موضوع تصادفات به گفتمان جامعه تبدیل نشود با افزایش حجم ترافیک با مشکل برخورد میکنیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گلستان ادامه داد: اگر جاده گرگان به گنبدکاووس ریلی شود آسیبهای زیست محیطی و تصادفات حمل و نقل کاهش پیدا میکند و دولت مکلف است موضوعات قانونی را دنبال کند./تسنیم
انتهای پیام/
منبع : گلستان ما
ارسال نظر