مدیرعامل آب منطقهای گلستان:
جابهجایی ۲ روستا در محوطه سد نرماب گرگان نیازمند ۳۰ میلیارد تومان اعتبار است
مدیرعامل آب منطقهای گلستان با بیان اینکه اتمام سد نرماب از مهمترین پروژههای اقتصاد مقاومتی استان است، گفت: برای جابهجایی ۲ روستای جنگلده بالا و پایین که در کاسه سد قرار گرفتهاند ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز بوده که هنوز این اتفاق نیفتاده است.
به گزارش گلستان24؛علی نظری ظهر امروز در جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی استان با اشاره به پروژه های مهم و اولویت دار حوزه تأمین آب اظهارداشت: اتمام سد نرماب به عنوان بزرگترین سد استان یکی از مهمترین پروژههای اقتصاد مقاومتی استان است.
وی افزود: برای جابهجایی دو روستای جنگلده بالا و پایین که در کاسه سد قرار گرفتهاند 30 میلیارد تومان اعتبار نیاز بوده که هنوز این اتفاق نیفتاده است.
مدیرعامل آب منطقه ای استان سد چایلی را برای یکی دیگر از اولویتهای مهم دانست و اظهار داشت: قرار بر حذف این پروژه و خارج شدن از دستور کار وزارت نیرو بود که با پیگیری هایی که انجام شد، دوباره در چرخه اجرائی قرار گرفت.
وی گفت: برای این سد جاده جایگزین به طول 34 کیلومتر در دست احداث است و برای اینکه بتوانیم از صندوق توسعه ملی بیشتر بهره ببریم تونل انحراف را آغاز کردیم که 12 درصد پیشرفت دارد.
نظری افزود: برای خود سد نیز در مرحله انتخاب پیمانکار هستیم. در بحث تخصیصی آب هم موضوعات نهایی شده است تا مشکلی در مرحله برگزاری مناقصه نداشته باشیم.
وی تأمین آب شرب گرگان را یکی از موضوعات اصلی و اولویتدار دانست و گفت: در همین رابطه مجوز محیط زیست سد شصت کلاته گرفته و تخصیص آب آن هم انجام شده است.
مدیرعامل آب منطقهای استان گلستان درباره سد رامیان هم افزود: درباره این سد مشکل زیست محیطی مطرح است. در این باره جلسهای با سازمان جنگلها داشتیم و نقشه اصلاح شده که بعد از تأیید سازمان جنگلها برای محیط زیست نیز ارسال میشود.
وی با اشاره به زهکشی اراضی اولویتدار اظهار داشت: به دنبال افزایش سقف اعتبارات برای این پروژه هستیم. در حال حاضر 22 هزار هکتار در دست اقدام داریم که اما برای سال بعد به دنبال این هستیم که از منابع فاینانس استفاده کنیم.
نظری مسلوب المنفعه کردن چاه غیرمجاز را از دیگر پروژههای اقتصاد مقاومتی حوزه آب منطقهای اعلام کرد و گفت: 15 هزار حلقه چاه غیرمجاز و فاقد پروانه در استان وجود دارد که طبق برنامه قرار بود 500 حلقه تا پایان امسال پر و مسلوب المنفعه شود که تاکنون برای 42 حلقه چاه این کار انجام شده است.
وی یکی از دلایل عدم اجرای مطلوب این پروژه را عدم تخصیص منابع دانست و افزود: سال گذشته 11.4 میلیارد تومان اعتبار مصوب این پروژه بود که 10 درصد اختصاص پیدا کرد و حقوق گروههای گشت و بازرسی را نتوانستیم پرداخت کنیم.
ارسال نظر