رئیس شورای شهر گرگان در نطق پیش از دستور:

رئیس شورای شهر گرگان گفت: ورود امام حسن عسکری(ع) به گرگان در سوم ربیع الثانی سال 255 هجری قمری از جاذبه های معنوی این شهر است که متاسفانه تا کنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

ورود امام حسن عسکری(ع) به گرگان باید به عنوان نماد معنوی شهر برجسته شود

به گزارش گلستان24؛به نقل از پاسرو؛ فائزه عبدالهی، رئیس شورای شهر گرگان در سی امین جلسه رسمی و علنی شورا نطق پیش از دستور خود را خواند و گفت: حضور امام حسن عسکری(ع) در گرگان که در آستانه ولادت این امام همام نیز قرار داریم یکی از مباهات شهروندان گرگانی می باشد که متاسفانه تا کنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است و نیازمند فرهنگ سازی و معرفی رویداد به عنوان یک جاذبه معنوی این شهر است.

وی متذکر شد: خداوند لطفش را شامل حال مردم این مرز و بوم کرده است و اولاد ائمه(ع)، امامزادگان و فرزندان و نوادگان ائمه اطهار(ع) بویژه فرزندان موسی ابن جعفر(ع) در جای جای میهن اسلامی ایران عطر و بوی خاص معنوی به کشور بخشیده اند، حضور امام حسن عسکری(ع) در گرگان نیز از این نوع موضوعات است که باید به عنوان یک نماد معنوی برای این شهر برجسته شود.

وی با اشاره به خطبه های نماز جمعه آیت الله نورمفیدی در روز سوم ربیع الثانی، خاطرنشان کرد: آیت الله نورمفیدی به طور جدی به مسئله ورود امام حسن عسکری(ع) به گرگان در خطبه های خود پرداختند و این مهم باید مورد توجه قرار بگیرد.

تبدیل این رویداد به عنوان قطب فرهنگی کشور نیازمند فراهم شدن زیرساخت های فرهنگی است و متولیان امر از جمله سازمان اوقاف و امور خیریه، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، طلاب و روحانیون و مسئولان دستگاه های اجرایی و هر فردی که دغدغه فرهنگی دارد باید شرایط و امکانات را در این زمینه فراهم کند.

اگر دست فروشان ساماندهی شوند نقش مهمی در اقتصاد شهری دارند

قسمت بعدی نطق پیش از دستور رئیس شورای شهر گرگان به دست فروش ها اختصاص داشت که در این باره گفت: دست فروشی در برخی کشورها نوعی فعالیت اقتصادی غیررسمی محسوب می کنند با وجود اینکه نقش مهمی در اقتصاد شهری می توانند داشته باشند و اگر به درستی ساماندهی شوند می تواند راحتی و آسودگی به ارمغان بیاورد و از سفرهای درون شهری جلوگیری کنند.

باید کمک حال دست فروشان باشیم

عبدالهی تصریح کرد: سیاست هایی باید اتخاذ شود که کمک حال این قشر کم درآمد جامعه شود تا کاهش فقر را رقم بزنیم.

وی ادامه داد: گروهی از شهرداری و قوه قضاییه و نیروی انتظامی و اصناف باید برای ساماندهی این قشر تشکیل شوند، باید مکان های برای فعالیت های دست فروشان به صورت ثابت و سیار در نظر گرفته شود یا فضاهایی که کاربری عمومی در شهر دارند دارند برای برخی از این دست فروشی ها اختصاص پیدا کند ضمن اینکه جانمایی بازارچه های محلی برای ساماندهی این دست فروشان می تواند کمک کننده باشد.

بافت تاریخی گرگان در کانون توجه برنامه ریزان شهری قرار بگیرد

قسمت پایانی نطق پیش از دستور رئیس شورای شهر گرگان در خصوص بافت تاریخی شهر بود که در این باره اظهار کرد: بافت تاریخی شهرها مهم ترین دستاوردهای تمدنی کشور به حساب می آیند و مردم قدمت یک مکان و یا عرصه شهری را هویت خویش می دانند از این رو لازم است که بافت تاریخی در کانون توجه برنامه ریزان شهری قرار بگیرد

بافت تاریخی گرگان به عنوان اولین بافت تاریخی کشور انتخاب شد

وی بر مطالعه بافت تاریخی گرگان برای شناخت پیشینه و تمدن کهن شهر تأکید کرد و افزود: 156 هکتار بافت تاریخی در گرگان وجود دارد که به عنوان اولین بافت تاریخی کشور در فهرست آثار ملی قرار گرفته است.

عبدالهی خاطرنشان کرد: حفظ و نگهداری و احیا بافت تاریخی از ضروریاتی است که مدیریت شهری در کنار سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دغدغه آن را دارد.

بافت تاریخی شهر گرگان حال و روز خوبی ندارد/ پیش بینی بودجه برای مرمت 40 هکتار بافت تاریخی گرگان

رئیس شورای شهر گرگان تأکید کرد: بافت تاریخی شهر گرگان حال و روز خوبی ندارد و حتی قرار بود 40 هکتار هسته مرکزی بافت تاریخی با تهیه طرح های سیما و منظر شهری، احیا و مرمت و بازسازی شود که متاسفانه هنوز اتفاق خاصی نیفتاده است جزء چند مورد تک بنا که توسط راه و شهرسازی مرمت شده است.

وی متذکر شد: می طلبد در فاز اول نسبت به 40 هکتار بافت مرکزی تاریخی طرح های جداره سیما و کف سازی تهیه و با همکاری تمامی دستگاه های مرتبط اجرایی می گردد. در خصوص خرید خانه تاریخی و رفع خطر برخی بناهای تاریخی موجود که در بودجه پیش بینی شده نیز اقدام شود چرا که برنامه ریزی برای بهره گیری از این بناها کمک به زنده نگه داشتن این خانه ها می باشد.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار