معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گلستان :
امروزه کسبوکارهای خانگی بهعنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد محسوب میشود
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گلستان گفت: مددجویان گلستانی با هشت طرح در نمایشگاه تولیدات خانگی و توسعه پایدار زنان حاضر شدند.
به گزارش گلستان24؛به نقل از روابط عمومی کمیته امداد گلستان، مهدی نظری، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان گلستان با تأکید بر شعار سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال گفت: زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان گلستان با طرح های ویترا و تراش کریستالی، تزئینات تاج، جاجیمبافی، گلسازی، گیاهان دارویی و نگارگری در نمایشگاه تولیدات خانگی حضور یافتند.
وی با اشاره به مقرونبهصرفه و زودبازده بودن مشاغل خانگی، گفت: درزمینهٔ اشتغالزایی، توسعه مشاغل خانگی یکی از راههای اشتغالزایی برای مددجویان بیکار است.
نظری با بیان اینکه مشاغل خانگی بهترین شغل برای زنان سرپرست خانوار است، افزود: امروزه کسبوکارهای خانگی بهعنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد محسوب میشود زیرا قابلیت انجام این نوع کسبوکار در منزل سبب ایجاد مزایای بسیاری برای شاغلین آن میشود، که ازجمله میتوان به ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنها و حذف برخی هزینهها اشاره کرد.
وی ایجاد اشتغال را گامی مؤثر در توانمندسازی مددجویان عنوان کرد و گفت: مهارتآموزی زنان سرپرست خانوار اغلب به اشتغالزایی و فراهم شدن زمینه خودکفایی اقتصادی این مددجویان ختم میشود به همین منظور یکی از گامهای اساسی کمیته امداد درزمینهٔ اشتغال زنان سرپرست خانوار اقدام به پرداخت این تسهیلات است.
نظری عنوان کرد: بدون شک رسیدن به خودکفایی برای زنانی که یکتنه ناچارند بار مسئولیت زندگی خود و فرزندانشان را به دوش بکشند اتفاق بسیار خوشایندی است برای همین منظور کمیته امداد با کمک بانکهای عامل و باهدف ایجاد اشتغال پایدار برای خانوارهای تحت حمایت این نهاد و خروج تدریجی آنها از چرخههای حمایتی این طرح را اجرایی کرده است.
وی افزود: زنان سرپرست خانوارتحت حمایت کمیته امداد میتوانند بر اساس استعداد و ظرفیت خانواده و مهارتهایی که کسب کردهاند از تسهیلات قرضالحسنه این نهاد برای خوداشتغالی و مشاغل خانگی خود بهرهمند شوند.
معاون کمیته امداد استان گلستان با اشاره به نظارت مستمر این نهاد بر نحوه اجرای طرحهای اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار، گفت: ناظران فنی کمیته امداد بر مراحل قبل، حین و بعد از اجرای شغل توسط مددجویان نظارت میکنند و برای پایدارسازی و توسعه اشتغال ایجادشده توسط این زنان، اقدام به برگزاری نمایشگاههای منطقهای و استانی میکند تا از این طریق مددجویان بتوانند با فروش تولیدات خود درآمدزایی داشته باشند.
وی گفت: کمیته امداد جهت توانمندسازی این زنان طرحهای مختلفی را در طول سال اجرایی میکند که از این میان به برگزاری کلاسهای آموزشی برای سه هزار و ۴۷۱ نفر در سال جاری خبر داد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گلستان گفت: امسال تسهیلات اشتغالزایی دو هزار و ۲۳۸ طرح بااعتباری بیش از ۳۹ میلیارد تومان به مددجویان متقاضی پرداخت شد.
نظری یادآور شد: امسال تسهیلات مشاغل خانگی ۵۶۲ نفر بااعتبار بیش از چهار میلیارد تومان در حوزههای کشاورزی، دامپروری، شیلات، صنایعدستی، فعالیتهای صنعتی و معدنی و خدمات پرداختشده است که در بخش صنایعدستی به ۷۲ نفر بااعتبار ۴۷۲ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی پرداختشده است.
ارسال نظر