سید علی طاهری بیاید یا نیاید ؟
عموم جریانات انقلابی استان گلستان و جمعیتی که در انتخابات ریاست جمهوری گذشته ذیل "جمنا" یا همان جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی جمع شدند بر نام "سید علی طاهری " نماینده دوره هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی تاکید دارند .
به گزارش گلستان24؛یکی از مباحثی که این روزها مخصوصا در "اردوگاه اصولگرایان" استان گلستان مطرح است ، نامزد این جریان در انتخابات مجلس یازدهم است که تا دو سال دیگر برگزار می شود ، اگر چه دو سال زمان زیادی است و شاید زود باشد در این خصوص بحث شود اما یک جریان اصیل و ریشه دار و دلسوز انقلاب باید از همین الان به دنبال شاخص ها و چهره هایی باشد که تقربی به این دیدگاه دارند .
عموم جریانات انقلابی استان گلستان و جمعیتی که در انتخابات ریاست جمهوری گذشته ذیل "جمنا" یا همان جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی جمع شدند بر نام "سید علی طاهری " نماینده دوره هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی تاکید دارند .
دلایل متقنی هم بر این تاکید وجود دارد که از آن جمله می توان به سلامت نفس و پاکدستی ، تجربه کافی بعد از دو دوره حضور در مجلس ، برند جریان اصولگرایی در سطح کشور ، از طایفه سادات بودن ، جوان و مومن ، گرگانی اصیل بودن و از همه مهمتر اینکه او فرزند ایت الله طاهری گرگانی است که در سال 58 به همراه شهید هاشمی نژاد و آیت الله جوادی آملی به عنوان سه نماینده استان مازندران نقش مهمی در تصویب قانون اساسی و اصل ولایت فقیه داشت .
سید علی طاهری از مقبولیت و مشروعیتی خاص در مرکز استان برخوردار است ، اصولگرایان او را" علی آقا" و اصلاح طلبان او را "سید علی" می خوانند ، اصلاح طلبان به سلامت و درستی وی تاکید دارند اما حاضر نیستند او در مجلس باشد چون او برند جریان اصولگرایی است برای همین در انتخابات گذشته در سال 94 از همه ظرفیتهای خود بهره گرفتند تا او به مجلس نرود .
برای حامیان "لیست امید" مهم نبود چه کسی به مجلس می رود ، مهم نبود "یارانه" قطع می شود و "قلیان" آزاد ، مهم نبود "بنزین" گران می شود و "تخم مرغ" کیلویی 8 هزار تومان ، مهم نبود نبی هزارجریبی ممکن است بعدا نامه ممنوع التصویری "خاتمی" را امضا نکند ، مهم نبود هزارجریبی تمام قد پشت لیست حامیان شهردار "صادقلو" در انتخابات شوراها بایستد و اصلاح طلبان گرگان را نابود کند ، حتی مهم نبود که ممکن است دو سال بعد "پروفسورتربتی نژاد" بی اعتنا به نامزدهای احتمالی اصلاح طلبان برای استانداری گلستان در جردن بر روی "سید مناف هاشمی" تاکید کند ، آنچه مهم بود "نرفتن" سید علی طاهری به مجلس بود در حالیکه خودشان اذعان به "ناکارآمدی" دو نماینده فعلی (تربتی – هزارجریبی ) دارند ، مهم اینست که امروز سید علی با "چفیه" دور گردنش در مجلس نیست .
نکته اساسی آمدن و یا نیامدن سید علی طاهری برای دوره بعدی مجلس نیز در همین مقدمه ای که گفته شد نهفته است ، سید علی طاهری اگر چه برای اردوگاه اصولگرایان به عنوان عمود خیمه و برند به شمار می رود و می تواند در تجمیع آراء موثر باشد و در سطح کلان کشور نیز حضور او در مجلس "یک اتفاق مثبت" ارزیابی می شود ، اما به همان میزان نیز در وحدت و تجمیع آراء در اردوگاه اصلاح طلبان نیز موثر است ، چون طیف اصلاح طلب برای نرفتن او به مجلس حاضر است برخی منافع خود را قربانی کند ، برخی شخصیتهای مطرح خود را کنار بگذارد و نهایتا روی دو نفر تمرکز کنند حتی اگر آن دو نفر آدمهای ضعیفی باشند .
کاری که در اردوگاه اصولگرایان دیده نمی شود و برخی ها حاضر نیستند منافع خود را قربانی کنند و به نفع شخص یا چهره های منتسب به انقلاب کنار بروند ، عاملی که در دوره قبلی ضربه سختی به اصولگرایان زد و در حالیکه می شد در دور نخست اصولگرایان پیروز انتخابات باشند اما عدم جمع بندی بر روی یک لیست واحد ، برخی منیت ها ، تشتت آرا و تعدد کاندیداهای این جریان باعث شد تا انتخابات به دور دوم بکشد و لیست امید برنده شود .
با این وصف برخی سیاسیون اصولگرا مردد هستند که سید علی بیاید یا نیاید ؟ برخی ها پیشنهاد می کنند او مدارج ترقی را ادامه دهد تا برای سالهای آتی به عنوان ذخیره مناسب در مجلس خبرگان رهبری انتخاب شود ، این گروه اعتقاد دارند سید علی مدیریت سیاستگزاری جریان اصولگرایی در استان را به عهده بگیرد و به عنوان یک شخصیت قابل قبول در سطح استان برای همه شهرها اقدام به راه اندازی تشکیلات و ساختار انقلابی بکند .
از منظر این گروه اگر سید علی نیاید اصلاح طلبان "انگیزه ای" برای وحدت علیه یک شخصیت انقلابی ندارند و ترس از "چفیه" هم فرو خواهد ریخت و با توجه به اینکه این جریان فرصت طلب برای انتخابات مجلس با ظرفیت حداکثری ثبت نام می کند قطعا در مرحله تبلیغات به شدت از خجالت هم در می آیند و یکدیگر را در جهت رسیدن به پست و مقام قلع و قمع خواهند کرد.
البته این یک تحلیل است که می تواند فضا را برای اردوگاه اصولگرا جهت تصمیم گیری و تصمیم سازی بازتر بکند اردوگاهی که این روزها زمزمه های از حضور برخی کاندیداهای دیگر غیر از سید علی طاهری در انتخابات آتی شنیده می شود و ضعف دو نماینده فعلی گرگان باعث شده تا انتخابات بعدی از طراوت و تحرک بیشتری برخوردار باشد حال باید دید که آیا سید علی تمایل دارد دو فرصت جدید بی انگیزگی در اردوگاه اصلاح طلب و حمایت از طیف جدید اصولگرایی و تشکیلاتی نمودن جریان انقلابی را دنبال کند یا راه حضور در انتخابات یازدهم را در پیش بگیرد .
مگر همین آق سید علی نبود که به طرح حقوق مادام العمر مسئولین رای مثبت داد ؟! مگر همین آقا نبود که به طرح 100 میلیون برای ودیعه مسکن
نمایندگان مجلس رای مثبت داد ؟؟؟ !!! مگر همین آقا نبود که برادرش رو با لابی گسترده رییس ستاد آقای رئیسی کرد ؟؟؟ اصولگرایان و
اصولگرایی در گرگان و استان گلستان از این آقا لطمات جبران ناپذیری خوردند . تا کی میخایین منافع ملی رو فدای منافع حزبی و باندی کنین ؟ تاکی ؟؟؟
از همه اینها که بگذریم بفرمایید که کار مثبت آقای طاهری در طول 8 سال نمایندگیش برای شهرستان و استان چی بود ؟
بنده بعنوان یک جوان اصولگرا از آقای طاهری خواهشم اینه که نیاد . به چهره های جوان میدان بده