معاون استاندار گلستان تاکید کرد:

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: با توجه به ظرفیت و استعداد موجود در دانشگاهیان لازم است در حوزه پیشگیری و آموزش در مناطق آسیب پذیر مورد استفاده قرار گیرند.

استفاده از ظرفیت دانشگاهیان در حوزه مناطق آسیب پذیر

به گزارش گلستان24؛به نقل از قابوس نامه، عبدالقدیر کریمی با عنوان این مطلب در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ابراز امیدواری کرد این حضور و همکاری به ویژه در دانشگاههای اصلی که تجربه خوبی در بخش تحقیقی و آموزش دارند، از سوی شورا آغاز شود چرا که اولویت دستگاهها کماکان پیشگیری و آموزش است.

وی ادامه داد: پیشگیری از آسیب ها و ممانعت از بروز مشکل ، آسیب را در خانواده ها کنترل می کند و اثرگذاری آن بر جامعه خواهد بود.

کریمی افزایش نشاط و شادابی و افزایش اعتماد اجتماعی در میان آحاد جامعه را از اهداف این شورا عنوان کرد و گفت: سال گذشته از ظرفیت موسسات مردم نهاد بخوبی استفاده شد که امیدواریم این روند بیشتر مورد توجه باشد.

وی با اشاره به برخی اقدامات فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در سه منطقه آسیب پذیر گنبدکاووس نیز گفت: سازمان تبلیغات دغدغه مند در بسیاری از مسائل ورد پیدا کرد و ارشاد نیر به عنوان یک دستگاه فرهنگی که باید پررنگ تر از قبل وارد شود و برنامه محور اقدامات را ارائه دهد.

از موازی کاری پرهیز شود

فرماندار ویژه گنبدکاووس در ادامه اذعان کرد: باید با هماهنگی بیشتر دستگاهها از موازی کاری و کارهای انفرادی پرهیز شود چرا که جلوگیری از موازی کاری هم در کاهش هزینه و هم در استفاده بهینه از ظرفیت ها و گرفتن نتیجه جامع تر موثر خواهد بود.

وی ضمن یادآوری این مسئله که شهرداری و بخشداری باید به عوان فرمانده هان طرح شهید شوشتری عمل کنند؛ تاکید کرد: اگر برای هر یک از این دو اداره 10 اولویت تعریف شده باشد ، باید یک اولویت رسیدگی به این مناطق باشد و البته وظیفه همه دستگاههاست که اقدام به کار ویژه که تحولی اساسی در پی داشته باشد در این مناطق انجام دهند نه فقط کار هعادی و خدماتی که طبق وظایف ذاتی باید ارائه دهند.

عبدالقدیر کریمی ظرفیت ورزشی در شهرستان های استان بویژه در گنبدکاووس و همچنین جوانان را یکی از ظرفیت های مهم و اثرگذار در کاهش آسیب عنوان کرد که باید به آن توجه خاص شده و برنامه هایی در این راستا تدوین شود.

دستگاهها با اولویت بندی درست، مانع غفلت از روستای دیگر شوند

وی ابراز امیدواری کرد در سال 97 شاهد هماهنگی بیشتر در دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان باشیم و گفت: در حوزه اقداما شهید شوشتری دستگاهها باید اعتبارات ویژه این طرح را از ادارات استانی خود مطالبه کنند و باید محور ها و اهداف و کارهایی که سال گذشته انجام شده است آسیب ها احصاء شده تا اگر نیاز به اصلاح و بازنگری دارد برای تقویت امور اقدامات لازم انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: باید با بررسی آمار کیفی و کمی اقدامات باید ببینیم چقدر در میدان عمل موفق بوده ایم و نتیجه با تحلیل آماری شفاف به شورا و مردم گزارش دهیم.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار