فاروغی، از وجود ۳۲۱ واحد صنایع تبدیلی در استان خبر داد و گفت: بیش از ۳ میلیون و ۳۵۰ تن ماده خام جذب صنایع تبدیلی گلستان می‌شود.

بیش از ۳ میلیون تن ماده خام جذب صنایع تبدیلی گلستان می‌شود

به گزارش گلستان ۲۴؛ «عیدمحمد فاروغی» امروز (یکشنبه ۳۱ شهریور) در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: هدف از صنایع تبدیلی جلوگیری از خام فروشی و جذب مواد خام مازاد بر مصرف استان گلستان است.

 

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان تصریح کرد: در راستای تحقق صنایع تبدیلی صنایع مورد نیازی که بتواند محصول مازاد را جذب و امکان ماندگاری آن را فراهم کند در دستور کار دارد.

 

وی بیان کرد: صنایع تبدیلی به دنبال عمل آوری، فرآوری و بسته بندی محصولات است تا امکان ماندگاری و ارزش افزوده محصولات را افزایش دهد و در نهایت درآمد بیشتری را برای بهره‎برداران به ارمغان بیاورد.

 

فاروغی با بیان اینکه در راستای صنایع تبدیلی در 14 شهرستان استان گلستان با توجه به ظرفیت تولیدات آن، صنایعی مستقر شدند، بیان کرد: در مجموع 321 واحد صنایع تبدیلی در شهرستان های استان گلستان وجود دارد که حدود هفت تا 10 درصد آنها غیرفعال هستند.

 

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان اضافه کرد: 36 واحد در آزادشهر، 24 واحد در آق قلا، 35 واحد در بندرگز، 16 واحد در بندرترکمن، 15 واحد در رامیان، 20 واحد در علی آبادکتول، 32 واحد در کردکوی، 12  واحد در کلاله، گرگان 71 واحد، گالیکش چهار واحد، مینودشت 31 واحد، گمیشان هشت واحد، مراوه تپه دو واحد و گنبدکاووس 30 واحد صنایع تبدیلی مستقر هستند.

 

وی متذکر شد: ماده خامی که این واحدهای صنایع تبدیلی می توانند جذب کنند بیش از 3 میلیون و 350 هزار تن است که برخی شهرستان ها وضعیت مطلوبی دارند اما برخی شهرستان هایی مانند مراوه تپه و گالیکش و ... نیاز به سرمایه گذاری بیشتری دارند.

 

فاروغی تأکید کرد: همه علاقه مندانی که مایل به سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی و غذایی هستند ما آمادگی داریم آنها را راهنمایی کنیم تا صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی در شهرستان های ضعیف تر نیز رونق بگیرد.

 

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان با بیان اینکه کارگروه استانی بخش صنایع تبدیلی و غذایی استان گلستان نیز براساس ظرفیت های موجود استان و شهرستان ها اولویت هایی را برای بخش سرمایه گذاری مشخص کرده است، ابراز کرد: فرآوری در بخش پشم، پوست و چرم، فرآوری تخم مرغ، گیاهان دارویی، سورتینگ میوه، سیب زمینی، کشتارگاه دام سنیگن، فرآوری کودهای آلی، بسته بندی بذر، بسته بندی ماهی و میگو و بسته بندی و فریز سبزیجات از جمله اولویت ها برای سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی است.

/شبستان

ارسال نظر

آخرین اخبار