رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گلستان از افتتاح فاز بعدی کارخانه تولید تخم‌مرغ «کاسپین‌طلایی» در هفته دولت خبر داد و گفت: این شرکت تولیدی در استان با یک‌هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و 2 هزار اشتغالزایی می‌تواند کشور را به خودکفایی در تولید برساند.

«جهش تولید» تخم‌مرغ و ایجاد 2 هزار «شغل» و هزار میلیارد تومان «سرمایه‌گذاری» در گلستان

به گزارش گلستان ۲۴؛ قدرت‌اله عابدی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار کرد: یکی از پروژه‌هایی که اقتصاد استان را متحول می‌کند کارخانه تولید تخم‌مرغ «کاسپین‌طلایی» است که با یک‌هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ایجاد ۲ هزار شغل به عنوان دومین واحد بزرگ خاورمیانه از آن یاد می‌شود این شرکت قابلیت تولید حدود ۷۵۰ هزار تن تخم‌مرغ را در استان دارد.

وی با اشاره به اینکه بخشی از کارخانه تولید تخم مرغ بهمن ۱۳۹۸ در استان به بهره‌برداری رسید از افتتاح فاز بعدی این کارخانه همزمان با هفته دولت در استان خبر داد و تصریح کرد: این شرکت با تولید تخم‌مرغ می‌تواند کشور را به خودکفایی برساند و بخشی از تولید به کشورهای همسایه صادرات خواهد شد و ارزآوری خوبی برای استان گلستان و کشور به همراه دارد.

* ضرورت توجه به ظرفیت‌های آمایشی گلستان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گلستان؛ توسعه همه جانبه را یکی از مهمترین رویکردهای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برشمرد و افزود: ملاک و محور رویکرد توسعه‌ای فقط محیط طبیعی نیست بلکه ملاک انسانی را نیز در برمی‌گیرد پارامترهای انسان، فضا و محیط باید به صورت یکپارچه بررسی شوند، از ظرفیت محیطی باید بیشترین بهره را بگیریم، ظرفیت‌های حوزه سرزمینی را با دانشی که داریم باید تلفیق تا بهره‌برداری درست اتفاق بیفتد.  

عابدی بر لزوم توجه به ظرفیت‌های آمایشی در استان تاکید کرد و گفت: اگر قرار است در استان گلستان توسعه رقم بخورد باید با استفاده از ظرفیت‌های آمایش این مهم اتفاق بیفتد.

وی با اشاره به تهیه و تنظیم اسناد توسعه‌ای استان با رویکرد راهبردی «بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه‌مدت» ابراز کرد: راهبردهای توسعه استان در همه بخش‌ها لازم است با یکدیگر پیوند داشته باشد و تعامل بخش‌های پسین و پیشین را داشته باشیم که در توسعه استان می‌تواند نتایج خوبی به ارمغان آورد.

* پرداخت 24 میلیارد تومان از مطالبات صیادان گمیشان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان افزود: در گام نخست ملاک ما تهیه سند توسعه‌ای از سوی همکاران نیست بلکه باید از ظرفیت تمامی دستگاه‌های اجرایی و صاحبنظران استفاده کنیم و در حوزه‌های مختلف سلامت، آموزش، فرهنگ، کشاورزی، آب، صنعت، محیط زیست و اشتغال جنبه‌های مهم این موضوعات را در سند توسعه‌ای استان ببینیم به گونه‌ای که یک بخش بتواند سایر بخش‌ها را به حرکت آورد.

عابدی با اشاره به اینکه اسناد توسعه‌ای، راهبردی و اجرایی استان گلستان اواخر سال ۱۳۸۹ به تصویب کمیسیون تخصصی آمایش رسید و مورد اجماع قرار گرفت، گفت: قرار است این سند امسال در شورای عالی آمایش تصویب شود تا مبنای اقدامات توسعه‌ای استان باشد.

وی بیان کرد: با سند ملی آمایش کشور که توسط سازمان برنامه و بودجه کشور در حال انجام است می‌توان در تقسیم کار ملی نقش‌های خوبی برای استان ایفا کرد.

به گفته عابدی؛ در سفر اخیر محمدباقر نوبخت به استان یکی از دغدغه‌هایی که در شهرستان گمیشان طرح موضوع شد صیادانی بودند که سال‌ها حق و حقوق  خود را نگرفتند در همان دیدار نوبخت قول داد که مطالبات صیادان را تامین کند.

* هر صیاد گلستانی 28 میلیون تومان کمک بالاعوض گرفت

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان از ابلاغ اعتبار بلاعوض ۲۴ میلیارد تومانی دولت برای پرداخت مطالبات صیادان استان خبر داد و گفت: مطالبات ۸۵۷ نفر از صیادان استان گلستان پرداخت شد.

به گفته عابدی؛ در ایام عیدنوروز سال جاری به هر صیاد ۲۸ میلیون تومان اعتبار بلاعوض برای ابطال کارت صیادی پرداخت شد.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار