تجری از احیای چهار رشته بومی صنایع دستی در استان گلستان خبر داد و گفت: در سال های گذشته ۱۱ رشته از هنرهای صنایع دستی گلستان احیاء شده بود.

​احیای ۴ رشته بومی صنایع دستی گلستان در سال جاری

به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از شبستان از گرگان، «احمد تجری» صبح امروز(دوشنبه 20 مرداد) در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در استان گلستان 80 رشته صنایع دستی وجود دارد که این مهم نشان از توانمندی هنرمندان صنایع دستی و ظرفیت بالای استان گلستان در این بخش است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان ادامه داد: با توجه به سیاست هایی که در حوزه صنایع دستی وجود دارد احیای هنرهای منسوخ شده با کمک هنرمندان و پیشکسوتان حوزه صنایع دستی در دستور کار قرار دارد.

 

وی با بیان اینکه سال های گذشته 11 رشته از هنرهای صنایع دستی استان گلستان احیاء شده بود، بیان کرد: امسال احیای چهار رشته صنایع دستی در دستور کار قرار گرفت.

 

تجری متذکر شد: احیای این هنرها با مشارکت هنرمندان صنایع دستی و هنرمندان متخصص و با تجربه از مرحله طراحی، تولید و فروش در دستور کار قرار می گیرد.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان یادآور شد: تلاش می شود تولیدات صنایع دستی براساس نیازهای روز باشد تا برای فروش و ادامه فعالیت های این حوزه مشکلی ایجاد نشود.

 

وی بیان کرد: در سطح ملی شهرها و روستاهای ملی صنایع دستی وجود دارد و متأسفانه استان گلستان تاکنون هیچ کدام از روستاهای توانمند در حوزه صنایع دستی را به ثبت نرسانده است و در حوزه شهرها نیز تنها شهر ملی فرش ترکمن گنبدکاووس به ثبت رسیده است.

 

تجری ابراز داشت: با توجه به ظرفیتی که استان گلستان دارد، می توان روستاها و شهرهای ملی را به ثبت رساند و امسال استان گلستان برای نخستین بار با 10 پرونده در شورای داوری و راهبردی روستاها و شهرهای ملی صنایع دستی حضور یافت که این جلسه با حضور استاندار گلستان و نمایندگان مردم گلستان در مجلس برگزار شد.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان اضافه کرد: در نشست شورای داوری و راهبردی روستاها و شهرهای ملی صنایع دستی، دلایل و مستندات لازم ارائه شد و امیدوارم در نتیجه این داوری ها استان گلستان دارای روستاهای ملی صنایع دستی شود.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار