مدیرکل مدیریت بحران گلستان: در حال ارزیابی خسارتهای احتمالی زلزله ۵.۲ ریشتری هستیم/ قطع موردی برق در «مراوه تپه»
مدیرکل مدیریت بحران گلستان از ارزیابی وضعیت شهرستان مرزی مراوه تپه در پی زلزله ۵.۲ ریشتری خبر داده و گفت: ارزیابی خسارتهای احتمالی در حال انجام است.
به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از تسنیم از گرگان، لحظاتی قبل زلزلهای به بزرگی 5.2 در مقیاس ریشتر بخشهایی از شرق استان گلستان را لرزاند. این زمین لرزه در منطقه مرزی ایران و ترکمنستان و حوالی شهرستان مراوه تپه به وقوع پیوسته است.
زلزله 5.2 ریشتری امروز ساعت 9 و 16 دقیقه صبح و در عمق 10 کیلومتری زمین رخ داده است که شهرستانهای شرق استان گلستان را لرزانده است. تکانهای این زمین لرزه در استانهای دیگر همچون خراسان شمالی نیز احساس شده است.
رضا قادری، مدیرکل مدیریت بحران گلستان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در گرگان اظهارداشت: در حال پیگیری وضعیت شهرستانهای شرق استان به ویژه مراوه تپه هستیم و در صورت بروز خسارت اطلاعرسانی انجام میشود.
وی گفت: تاکنون قطعی برق به صورت موردی گزارش شده که شرکت توزیع نیروی برق برای پیگیری و رفع مشکل اقدام کرده است.
قادری بیان داشت: ارزیابی خسارت از سوی مدیریت بحران شهرستان مراوه تپه با کمک دهیاران و شوراها در حال انجام است اما تاکنون خسارت قطعی گزارش نشده است.
17 شهریورماه امسال نیز زمین لرزه 5.1 ریشتری شرق گلستان را لرزاند که سبب واردآمدن خسارت به واحدهای مسکونی روستایی در شهرستان های رامیان و آزادشهر شد.
گزارش خسارتها به بنیاد مسکن اعلام شده
در همین حال، مدیرکل بنیادمسکن گلستان نیز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در گرگان اظهارداشت: در پی وقوع زلزله 5.2 ریشتری در منطقه مرزی ایران و ترکمنستان، گزارش خسارت به واحدهای مسکونی روستایی به بنیاد مسکن اعلام شد.
سیدمحمد حسینی گفت: تا کنون اطلاعات مربوط به خسارتها از روستاهای " فرق سر"، " دادلی غزنین"، " شیخ لر" و " مردم دره" گزارش شده است.
وی افزود: در همین زمینه 4 تیم ارزیاب به روستاهای این شهرستان اعزام شدند که تا ساعتی دیگر جمع بندی خسارتهای ایجاد شده از طریق رسانههای عمومی و معتبر اعلام میشود.
12 هزار واحد مسکونی کم دوام
مدیر بنیاد مسکن شهرستان مراوه تپه نیز در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: به علت قطعی برق نمیتوانیم با سایر دهیاران ارتباط داشته باشیم ولی به همراه تیمهای ارزیاب در حال عزیمت به روستاها هستیم و در صورت نیاز از دیگر شهرستانها تقاضای نیروی کمکی خواهیم کرد.
هوشنگ محمودی، همچنین اعلام کرد: در این شهرستان حدود 16 هزار واحد مسکونی در 109 روستا وجود دارد که بیشتر از 12 هزار واحد مسکونی کم دوام و بیدوام است که در زمان بروز حوادث، نگرانی زیادی ایجاد میکند.
ارسال نظر