سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یکی از ارکان و الزامات تحقق صحیح هدایت تحصیلی دانش آموزان است
در نشست کمیته معرفی مشاغل استان مطرح شد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یکی از ارکان و الزامات تحقق صحیح هدایت تحصیلی دانش آموزان است.
به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش گلستان، کمیته معرفی مشاغل استانی با حضور سید خلیل حسینی معاون پرورشی و فرهنگی، محمد پیری معاون آموزش متوسطه استان، احمد کرد رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی و سایر اعضای درون سازمانی و با حضور نمایندگان نهادهای مرتبط و همسو با مشاغل و کار و فرهنگ دیگر دستگاه های استان، روز پنجشنبه 9 بهمن ماه 99 در سالن فرهنگ اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار گردید.
سید خلیل حسینی گفت: بر اساس سند راهکار 3-21، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یکی از ارکان و الزامات تحقق صحیح هدایت تحصیلی و انتخاب رشته دانش آموزان، آشنایی آن ها با حرفه ها، مهارت ها و مشاغل می باشد که در همین راستا در سال تحصیلی جاری با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم حضور دانش آموزان برنامه های معرفی مشاغل از طریق فضای مجازی در شبکه اجتماعی شاد برگزار می گردد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه امسال 15 بهمن الی 15 اردیبهشت به معرفی مشاغل اختصاص یافته است افزود: این بازه زمانی به عنوان یک فرصت مناسب می تواند کمک شایانی در روند تصمیم گیری مسیر زندگی تحصیلی – شغلی دانش آموزان داشته باشد.
رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب ها در تشریح برنامه های این اداره در معرفی مشاغل گفت: آشنایی دانش آموزان با شاخه ها و رشته های تحصیلی و دانشگاهی مرتبط با طراحی مسیر زندگی تحصیلی –شغلی، آشناسازی دانش آموزان با مشاغل بومی و سنتی موجود در استان و منطقه محل سکونت، تقویت و کیفیت بخشی به موضوع هدایت تحصیلی-شغلی دانش آموزان با تهیه بروشور، پوستر و کتابچه آموزشی ویژه هدایت تحصیلی و معرفی مشاغل، تهیه و تشکیل وبلاگ و نمایشگاه مجازی، برگزاری اردوههای مجازی از مشاغل از مهمترین برنامه های این اداره می باشد.
در ادامه نمایندگان دستگاه ها و نهاد های بیرونی به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات خود برای عملیاتی کردن بهتر معرفی مشاغل برای دانش آموزان پرداختند.
معاون آموزش متوسطه استان با توجه به اهمیت بسترسازی مناسب در هدایت تحصیلی و تغییر در نوع و کیفیت روش هدایت تحصیلی که می تواند منجر به شناخت بهتر از رشته ها و شاخه های تحصیلی و انتخاب درست برای دانش آموزان باشد را تاکید کرد.
ارسال نظر