در اداره صمت علی آبادکتول چه می گذرد؟/ سودی که به نام توزیع کننده ولی به کام دیگران است
باید مشخص شود چرا مبلغ نزدیک به 90 میلیون باید توسط عامل توزیع تخم مرغ به حساب شخصی در اتاق اصناف واریز شود و افراد دیگری از دریافت سود قانونی محروم شوند.
به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از گلستان ما، سخن گفتن از بازار آشفته دیگر بیهوده و تکراری شده که انگار برخی از مسوولین هم قصدی برای دوای این درد کهنه ندارند.
بازاری که این روزها یک روز در تولید کالا مشکل دارد، یک روز در تنظیم بازار و یک روز هم توزیع که مشخص نیست دقیقا این مشکلات چه زمانی مدیریت خواهد شد.
خبرنگار ما در ماههای اخیر سفرهایی به شهرستان های استان برای بررسی اوضاع بازار داشته و گزارشاتی نیز منتشر کرده است و در خلال این گزارشات به اتفاقات نادری در تنظیم کالای شهرستان علی آباد برخورد کرد که طی گزارشی جامع به آن خواهیم پرداخت.
این روزها نامه ای در فضای مجازی دست به دست می شود که تعجب همگان را به همراه داشت و شاید بتوان اتفاقی عجیب در شرایط حاضر آن را قلمداد کرد که در کمتر استان و شهرستانی این اتفاق رخ می دهد و چرقه ای شد تا ما این موضوع را بیشتر واکاوی کنیم و به نتایج جالبی هم برسیم.
علی آباد که یکی از شهرستان های بزرگ و مهم گلستان بوده و بعنوان قطب تولید مرغ و تخم مرغ از آن یاد شده، چندی است درگیر حاشیه ای شده که در جای خود و قرار دادن فرض های مختلف کمی عجیب است.
تخم مرغ در هفته های گذشته به کالایی کم یاب تبدیل شده بود که برخی از افراد در گلستان برای گرفتن یک شانه تخم مرغ یا باید ساعت ها در صف بایستند یا واسطه ای را قرار می دادند تا بتوانند تخم مرغ دریافت کنند.
روزهای صف ایستادن مردم برای تخم مرغ تمام شده و آن ها امروز در هر جایی می توانند تخم مرغ را با قیمت هر کیلو 16هزار 900 تومان دریافت کنند اما در روند توزیع تخم مرغ شهرستان علی آباد که یکی از شهرهای بزرگ و پرجمعیت استان است، اتفاق نادری رخ داده است.
ظرفیت مصرف تخم مرغ شهرستان علی آباد و شهر فاضل آباد به صورت میانگین روزانه 3 تن و 500 کیلوگرم تخم مرغ می باشد که بیشتر آن توسط دو کارخانه "توکل" و "پر طلا" تامین می شود.
برای توزیع تخم مرغ یک عامل توزیع کننده در این شهرستان مشخص شده که به صورت روزانه این تخم مرغ را از کارخانه ها دریافت می کند و در سطح بازار علی آباد و فاضل آباد توزیع می کند.
قیمتی که عامل توزیع کننده تخم مرغ را از کارخانه دریافت می کند از قرار هر کیلو 14 هزار تومان است که باید آن را به قیمت 15هزار 300 تومان به مغازه دار برساند و به قیمت 16 هزار و 900 تومان به مصرف کننده برسد.
شاید تا اینجای کار یک چرخه صحیحی شکل گرفته باشد که در بیشتر شهرستان های استان این چرخه در حال اجرا می باشد اما ماجرا از آن جا حیرت آور می شود که عامل توزیع تخم مرغ علی آباد که چندی پیش محکومیت مالی توسط تعزیرات داشته با درخواست عجیبی رو به رو می شود.
طبق تصمیم اداره صمت علی آباد و مدیر آن این فرد باید برای هر کیلو از سود خود 1000 تومان را به حساب فرد دیگری خارج از سازمان صمت واریز کند!
یعنی روزانه عامل توزیع مبلغی نزدیک به 3میلیون و 200 هزار تومان را که سود خود می باشد باید به حساب شخصی یکی از کارکنان اتاق اصناف علی آباد واریز کند که این تصمیم در جلسه ای تقریبا خصوصی گرفته می شود.
تاکنون عامل توزیع کننده مبلغی نزدیک به 90 میلیون تومان را به حساب این فرد که کارمند اتاق اصناف علی آباد است واریز کرده که به نوبه ی خود اتفاقی خارج از عرف است.
سوال هایی در خصوص واریز این مبلغ خارج از عرف اداری مطرح می شود:
1) این تصمیم طبق کدام مصوبه، قانون و بخشنامه سازمان صمت گرفته شده است؟
2) این تصمیم بدون مطلع شدن سایر اعضای قرارگاه 17 ربیع گرفته شده و صرفا در یک جلسه تقریبا خصوصی این تصمیم تبدیل به مصوبه شده که عامل توزیع تخم مرغ باید بخش اعظمی از سود خود را در جای دیگری مصرف کند
3) چرا پس از گرفتن این تصمیم و بعد از نزدیک به 14 روز از گذشتن واریز مبلغ روزانه به حساب شخصی این فرد نامه نگاری ها به سازمان صورت می گیرد و مدیران این سازمان از این اقدام با خبر می شوند، شاید طلوعیان مدیر سازمان مخالفت می کرد.
4) چرا این تصمیم در روزهای آخر سال گرفته شده و مسوولیت نظارت بر هزینه کرد صحیح درآمد روزانه بیش از 3 میلیون تومان که به حساب این فرد خارج از سازمان صمت است بر عهده کیست؟
5) حتی اگر این تصمیم برای تامین منابع دیگر نظیر دریافتی بازرسان یا دیگر عناصر اجرایی باشد این سوال مطرح می شود مگر عامل توزیع، مسوول تامین امور مالی بازرسان یا هر شخص دیگری است؟
6) چرا این مبلغ نسبتا زیاد باید به حساب شخصی واریز شود مگر اتاق اصناف حساب ندارد؟ یا اینکه چرا این پول نباید ابتدا به خزانه دولت واریز شود؟
7) روند هزینه کردی این مبلغ چگونه مشخص می شود و این مبلغ که توسط عامل توزیع به حساب کارمند اتاق اصناف شهرستان علی آباد واریز می شود طبق کدام قانون نوشته یا نانوشته واریز می شود؟
تمام این فرض ها بر این صورت نوشته شده که مدیران این شهرستان هیچ قصد و غرضی نداشته اند و صرفا بر اساس یک تصمیم غیر متعارف اقدام به این کار کرده اند اما این ها ابهامات مالی است که با این تصمیمات به ذهن خطور می کند.
گلستان ما آمادگی دارد در یک فرآیندی شفاف و بدون هر گونه حاشیه به این سوالات بپردازد و مشخص شود چرا مبلغ نزدیک به 90 میلیون باید توسط عامل توزیع تخم مرغ به حساب شخصی در اتاق اصناف واریز شود و افراد دیگری از دریافت سود قانونی محروم شوند.
پی نوشت : مدارک و اسناد این موضوع در این پایگاه خبری موجود است و اسناد پرونده مورد رویت خبرنگار این پایگاه خبری قرار گرفته و با متولیان نظارتی این سازمان و دستگاه های مربوطه نیز رایزنی شده است .
ارسال نظر