حال و هوای متفاوت ماه ضیافت الهی؛ مومنان گلستانی به کمک نیازمندان آمدند
این روزها که تنگی و سختی معیشت به خیلی از خانوادهها فشار آورده، خیران هنوز پای کار رساندن کمکهای مومنانه به دست نیازمندان هستند تا سفره افطار و سحر این افراد بیرونق نباشد.
به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از تسنیم از گرگان، ماه رمضان امسال که حدود نیمی از آن را پشت سر گذاشتهایم تحت تأثیر شیوع کرونا، حال و هوای غریبی دارد. علاوه براینکه در این ماه، همه مهمان خداوند کریم هستند یکی از دلخوشیهای همه ما نشستن بر سر سفره افطاری بود که همه اعضای خانواده و فامیل دور هم بودند که کرونا این دلخوشی را هم از همه گرفت.
این ویروس منحوس، وضعیت اقتصادی خیلی از خانوادهها را به هم ریخت. خیلیهایی که با دستمزد و حقوق کارگری، نانی بر سر سفره داشتند حالا با این وضعیت گرانی و بیکاری، برای حفظ آبرو صورتشان را با سیلی سرخ نگه میدارند.
حالا در ماه ضیافت الهی و بعد از نهضتی که رهبر معظم انقلاب آن را بنا گذاشتند، سفرههای افطار و سحر اغلب نیازمندان رنگ و بوی دیگری گرفته است.
کمکهای مومنانه مردم این روزها و شبها بیشتر از گذشته به دست اهلش میرسد و کسانی هم که سالهای قبل نذر داشتند یا سفره افطار پهن میکردند حالا در این کار خیر مشارکت میکنند.
طبق گفته فرمانده سپاه نینوای استان گلستان تا قبل از فرارسیدن ماه مبارک رمضان بیش از 320 هزار بسته معیشتی بین خانوادههای نیازمند توزیع شده بود.
سردار علی ملک شاهکوهی با تأکید بر تداوم نهضت کمک مومنانه در استان خاطرنشان کرد: برای ماه رمضان امسال و در سه مقطع 30 هزار بسته معیشتی تهیه شده است.
وی گفت: در مرحله نخست 10 هزار بسته را بین خانوادههای نیازمند و کمتر برخوردار توزیع کردهایم و بقیه این بستهها تا پایان ماه مبارک رمضان به دست نیازمندان خواهد رسید.
فرمانده سپاه نینوای استان با اشاره به مشکلاتی که شیوع کرونا برای مردم به وجود آورده است، افزود: ما در سپاه به عنوان خادم مردم، همیشه و در هر شرایطی کنار آنان هستیم و سعی ما این است تا مشکلات مردم را برطرف کنیم.
وی ادامه داد: بسیاری از خانوادهها هستند که به علت شیوع این ویروس منحوس، اقتصاد و معیشت آنان با مشکل مواجه شده و یکی از اولویتهای ما رساندن کمکهای مومنانه به دست این خانوادههاست.
سردار ملک شاهکوهی اظهار داشت: نهضت کمک مومنانه تا زمانی که مردم نیاز داشته باشند و مشکلات آنان برطرف نشود با قوت ادامه خواهد داشت.
در این شب و روزهای ماه مبارک رمضان خیرانی هم هستند که نذر نان و اطعام دارند. برخی از هیئتهای مذهبی و موکبهای اربعین نیز دست به کار شدند و روزانه چند هزار وعده غذای گرم برای افطار و سحر طبخ کرده و بین نیازمندان توزیع میکنند.
کسانی هم هستند که نذر نان دارند، قرصهای نان آماده شده در محلات کمتر برخوردار و بین خانوادههای نیازمند توزیع میشود.
ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان هم پای کار است و روزانه حدود هزار وعده غذای گرم برای افطار و سحر نیازمندان طبخ و توزیع میکند.
گروههای جهادی هم در این ایام از پا ننشستهاند و همچنان در میدان مبارزه با کرونا و کمک مومنانه حضور دارند و بستههای معیشتی را به دست خانوادههای نیازمند میرسانند.
ارسال نظر