رسالت تاریخی اهالی مسجد و هیئت در انتخابات ریاستجمهوری
مهمترین نکته در تحلیل انتخابات امسال این است که پیروز اصلی، مردم خواهند بود. مشارکت مردم بار دیگر نشان خواهد داد که مردم با وجود مشکلات معیشتی اما بنیان ساختار سیاسی در کشور را قبول دارند و همچنان به نظام اسلامی پایبندند.
به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از تسنیم؛ میلاد مرجانی:
حدود یک هفته تا برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری باقیمانده و میزان حضور حداکثری مردم برای تعیین سرنوشت کشور بسیار مورد توجه قرار دارد. بحث حضور مردم پای صندوقهای رأی در ادوار مختلف انتخابات حائز اهمیت بوده به طوری که رهبر معظم انقلاب همواره نسبت به شرکت آحاد مردم در انتخابات تأکید داشتند.
انتخابات به کشور امنیت میدهد
ملت عزیز ایران از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون همواره در جریان انتخابات مشارکت داشتند؛ گاهی این مشارکت به بالای 85 درصد نیز رسیده است. امسال اما به دلیل شیوع ویروس کرونا و البته بروز مشکلات اقتصادی که عموم مردم را درگیر خود کرده و همچنین دسیسههای دشمنان داخلی و خارجی مزید بر علت شده تا مردم را از حضور در انتخابات دور کند.
باید گفت که با وجود همه سختیها و کمکاریهایی که گاهی متوجه دولتها است اما انتخابات یک فرصت برای پیشرفت کشور خواهد بود. رهبر معظم انقلاب در روز 29 بهمن 1399 در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی فرمودند: " انتخابات یک امکان برای ملت است، یک ظرفیت بزرگ برای پیشرفت کشور است؛ شور انقلابی مردم را نشان میدهد. وقتی مردم در انتخابات شرکت کنند و شور انقلابی خودشان را نشان بدهند، این موجب امنیت کشور میشود، این موجب پس زدنِ دشمنان میشود، طمع دشمن را در کشور کم میکند. انتخابات هر چه پُرشورتر، هر چه با اقبال عمومی مردم بیشتر همراه باشد، اثرات و منافعش برای کشور و برای خود مردم بیشتر خواهد بود. انتخابات برای کشور یک افتخار است، یک فرصت است، یک امکان است، یک ذخیره است که اگر شرکت پُرشور مردم باشد، این یقیناً به آینده کشور کمک خواهد کرد."
نامزدهای انتخاباتی این روزها وعدههای گوناگونی را در حوزههای مختلف از جمله حل مسائل اقتصادی مطرح میکنند و به انحای مختلف سعی بر این دارند تا گروههای مختلف جامعه را متقاعد کنند که به آنها رأی دهند. به همین دلیل نیز برخی از کاندیداهای ریاست جمهوری وعدههای انتخاباتی خود را بدون پشتوانه منطقی مطرح میکنند. کارآمدی و انتخاب فرد اصلح از میان نامزدهای انتخاباتی از موارد ضروری برای انتخاب فرد اصلح است که این امر با حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رأی انجام میگیرد.
مسجدی، مبلّغ انتخابات است
یکی از کانونهای اصلی حضور مردم در جریان انتخابات، مسجدیها و اهالی هیئتاند که در انتخاب فرد شایسته برای ریاستجمهوری تأثیر بسزایی دارند. نظام جمهوری اسلامی ایران از ابتدا بر آرای مردمی و بر حمایتهای تودههای مردمی متکی بوده و حضور مردم در صحنههای مختلف ازجمله انتخابات نقش بسزایی در تقویت ارکان ادارهکننده کشور دارد. بنابراین اهالی مسجد و هیئت در انتخابات پیشرو مأموریت خطیر و بزرگی را برعهده دارند و آن هم علاوه بر حضورشان در پای صندوقها رأی، تشویق خانواده، اطرافیان و اقوامشان به حضور در انتخابات است.
در انتخابات ادوار گذشته همواره حضور نامزدهای انتخاباتی در مسجد و هیئتهای مذهبی در میزان مشارکت در انتخابات اثرگذار بود. اهالی مسجد در کنار نامزدهای انتخاباتی به طرح مشکلات خود میپرداختند و با نامزد انتخاباتی درد دل میکردند. این مسئله امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا بهشدت کاهش یافت و نامزدهای انتخاباتی ترجیح دادهاند بهصورت تلویزیونی با مردم گفتوگو کنند بنابراین مأموریت جدید اهالی مسجد و هیئت در حضور هرچه بیشتر مردم در انتخابات اهمیت دارد و باعث میشود اتکای حکومت و ارکان مختلف کشور بر آرای کشور بیشتر شود و هم نقش بازدارندگی در مقابل دشمنان را دارد.
مهمترین نکته در تحلیل انتخابات امسال این است که پیروز اصلی، مردم خواهند بود. مشارکت مردم بار دیگر نشان خواهد داد که مردم با وجود مشکلات معیشتی اما بنیان ساختار سیاسی در کشور را قبول دارند و همچنان به نظام اسلامی پایبندند.
ارسال نظر