یادداشت؛

برای الگو برداری از کربلا ما مادرانی داریم که تربیتی انقلابی داشته اند.

آینده روشن با تربیت نیروی انقلابی در دامن مادران عاشورایی

به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از سراج24؛ ندا اسدی: بزرگترین و عظیم ترین رویداد که اتفاق افتاده کربلا است. رویدادی که محصور به ۱۴۰۰ سال پیش و مکان عراق نیست، نمود و آثار آن سال‌هاست که تاثیر خود را بر افراد مختلف گذاشته است. 

واقعه کربلا را از ابعاد و زوایای مختلف می‌توان مورد برسی قرار داد یکی از این زاویا بعد تربیتی آن است. 

نوع تربیتی که در سبک زندگی اهل بیت (ع) بوده مصداقش را در کربلا می‌توان دید، عزم راسخ، مبارزه برای حق، فداکاری و ایثار، منش و‌ نگاه افراد به دنیا و آخرت و ….

چند سوال اساسی مطرح است؛
آیا می‌توان تربیتی انقلابی عاشورایی داشت ؟
چه افرادی در این تربیت موثر هستند ؟
این‌نوع تربیت چه بازخوردی در جامعه و زندگی فردی دارد ؟

کانون خانواده مادر است، مادر در تربیت فرزند موثر ترین عامل است. عاملی که دشمنان اسلام آن را به خوبی شناسایی کرده و برایش برنامه ریزی کرده اند. مصداقش را زیاد دیده ایم مانند برنامه های ماهواره ای و تخریب جایگاه زن به عنوان یک کالا، از بین بردن اعتماد بنفس زنان جامعه، خشونت علیه زنان و … در نقطه مقابل، اسلام جایگاه زن و مادری را بسیار والا دیده، چه در زمان انتخاب همسر چه به عنوان یک مادر. 

مادر می‌تواند فرزند خود را نامشروط دوست بدارد و در تربیت صحیح آن بکوشد. 

برای الگو برداری از کربلا مادرانی داریم که تربیتی انقلابی داشته اند.  حضرت زینب (س) که در دامن حضرت فاطمه تربیت شده و فرزندان خود را در راه امام زمانش کفن پوش می‌کند. 

حضرت ام البنین (س) که چهار پسر خود را در راه اسلام فدای امام حسین و اسلام می‌کند.  حضرت رباب (س) و …. جایگاه مادری در واقع کربلا کامل مشهود است. 

ما چرا به دنبال تربیت انقلابی هستیم ؟ به دلیل ثمره و نتیجه این تربیت، ما به دنبال ساخت تمدنی برای آیندگانمان هستیم، آیندگانی که خود نیز باید تمدن ساز باشند. 
تربیت نسل انقلابی، انقلاب آفرین است، انقلابی درونی و بیرونی. درونی از آن جهت که فرد در زندگی روزمره خود با نگرش انقلابی و تربیت یافته خود اهداف و آمال و آرزوهایش متفاوت شده و در مسیر تعالی قرار می‌گیرد. 
بیرونی از آن جهت که این فرد تربیت یافته به عنوان یک عضو از جامعه خود تاثیر گذار خواهد بود، در اخلاق مداری، ایثار، نظم، محبت، امر به معروف نهی از منکر، کمک برای پیشرفت جامعه. 

در پایان تاکید می کنیم که سه نهاد خانه، مدرسه و مسجد نقش تاثیر گذاری در مسیر تربیت انقلابی دارد. تربیت انقلابی جوانان و نوجوانان از مطالبات مقام معظم رهبری است. جوانان و نوجوانانی همچون عبدالله، قاسم، علی اکبر، الگویی برای فرزندان جامعه ما هستند.

 آینده تغییر نمی‌کند مگر با تربیت صحیح و جامعه نیز تعالی نمی‌یابد مگر با تربیت انقلابی.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار