فرزندان را از سنین پایین با کتاب آشنا کنید
استاد مدرسه علمیه صدیقه طاهره(س) گفت: چنانچه فرزندان از کودکی انگیزه و شوق به خواندن پیدا کرده و مطالعه را جزئی از زندگی خود بدانند، بدون شک در هر دوره از زندگی به سطح بالاتری از آگاهی میرسند.
به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از حوزه از گرگان، خانم مریم لشکری در میزگرد پژوهشی «واکاوی و ترغیب خانوادهها جهت بالابردن سرانه مطالعه در خانواده» که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی با حضور طلاب مدرسه علمیه صدیقهطاهره(سلاماللهعلیها) شهر انبارالوم برگزار شد، بیان کرد: کتاب دریچهای به سوی جهان شگفتانگیز علم و معرفت، و مطالعه راهی بسیار ساده و عملی برای پرورش استعدادهای خداداد انسان است و آموزش، علوم و فنونی که او را در مسیر رشد و تکامل راهنمایی میکند.
وی گفت: پایین بودن سرانه مطالعه در کشور ناشی از عدم آشنایی و انس به مطالعه از دوران کودکی است، چنانچه فرزندان از کودکی انگیزه و شوق به خواندن پیدا کرده و مطالعه را جزئی از زندگی خود بدانند، بدون شک در هر دوره از زندگی به سطح بالاتری از آگاهی میرسند.
استاد حوزه خواهران با بیان اینکه سرانه مطالعه در میان اقشار مختلف و تحصیلکرده بسیار پایین است، ابراز کرد: نداشتن انگیزه، نگرانی از آینده شغلی و عادت شدید به شبکههای اجتماعی از مهمترین دلایل پایین بودن سرانه مطالعه در میان دانشجویان است.
لشکری تصریح کرد: با توجه به رشد سریع علم در حوزههای مختلف، زندگی روزمره انسان بدون مطالعه و یادگیری بیمفهوم خواهد بود؛ بنابراین، هر فردی در زندگی خود باید روزانه حداقل یک ساعت مطالعه داشته باشد که این موضوع باید از سنین ابتدایی به کودکان بیان شود.
وی گفت: اهمیت کتاب و کتابخوانی به اندازهای است که در نگرش انسان، تفکرات و اندیشهها برای نحوه زندگی تاثیر فراوانی خواهد داشت، همانطور که انسان با خواندن یک کتاب میتواند شیوه زندگی خود را نسبت به قبل، تغییر دهد.
استاد حوزه خواهران بیان کرد: رشد و توسعه هر جامعهای بستگی به سطح آگاهی افراد آن جامعه دارد و بهطور کلی جامعه و کشوری پیشرفته، توسعه یافته و یا در مسیر توسعه قرار دارد که افراد آن اهل مطالعه باشند.
لشکری اظهار کرد: علاوه بر وجود ضعف فرهنگی در این حوزه، افزایش قیمت کتاب و وضعیت نامناسب اقتصادی حاکم بر جامعه، دلیلی برای پایین بودن رغبت مردم برای خرید کتاب است، اما دلیل اصلی و موجهی نیست.
ارسال نظر