تاکید به دستگاه های اجرایی گلستان برای کاهش آسیب پذیری در مقابله با خشکسالی
حسام گفت: در ستاد حوادث، شورای منابع آب، شورای برنامه ریزی استان و ستاد حوادث اجرای پروژه ها برای کاهش آسیب پذیری در مقابله با خشکسالی مورد تاکید قرار گرفته است.
به گزارش گلستان ۲۴؛ رسول حسام در گفتگو با گلستان ما گفت: استان گلستان در سال زراعی گذشته مشمول خشکسالی بوده و در قالب آن در حوزه تامین آب شرب و کشاورزی اعتباراتی را در اختیار دستگاه مرتبط دولت قرار داده است که بتواند در کاهش آسیب پذیری ناشی از خشکسالی موثر واقع شود.
سرپرست مدیریت بحران استان گلستان ادامه داد: دستگاه مربوطه مانند آب منطقه ای، آب و فاضلاب شهری و جهاد کشاورزی بخشی از این اعتبارات را جذب کردند و در حال جذب این اعتبارات هستند.
حسام بیان کرد: در بخش امهال تسهیلات نیز دولت مصوبه داشته است که تا به این لحظه اجرایی نشده و دلیل آن این است که سازمان برنامه بودجه کشور تضمین لازم را به بانک مرکزی برای امهال تسهیلات ابلاغ نکرده است و در حال حاضر امهال تسهیلات بخش کشاورزی از طریق بانک عامل انجام نشده است.
وی به پیش بینی های هواشناسی در سال زراعی جدید اشاره کرد و افزود: بارش مناسبی در سطح استان نداشتیم و برابر وظیفه ذاتی دستگاه های اجرایی باید نسبت به پروژه هایی که به کاهش آسیب پذیری کمک می کند در دستور کار قرار دهند و برای مثال اقداماتی مثل استفاده از روش نوین آبیاری در بخش کشاورزی، تامین بذور و نهاده های مقاوم به خشکسالی، استفاده از الگوی کشت، تامین کمبود منابع آب شرب و ترویج فرهنگ استفاده بهینه از آب مورد تاکید است.
این مقام مسئول بیان کرد: در ستاد حوادث، شورای منابع آب، شورای برنامه ریزی استان و ستاد حوادث این مسائل مورد تاکید قرار گرفته است و با توجه به منابع اعتباری که در اختیار دستگاه های اجرایی قرار می گیرد باید تامین اعتبار رقم بخورد.
حسام ابراز داشت: اجرای این پروژه در قالب اعتبارات وضع موجود استان و اعتبارات ملی تزریق می شود و به دلیل کمبود منابع اعتباری این پروژه با سرعت انجام نمی شود.
وی افزود: ضمن اینکه در بخش خشکسالی مردم نیز نقش بزرگی را ایفاء می کنند و در بخش آب شرب سرانه مصرف ما بالا است و نیاز است که به این نکته توجه کنیم و استفاده بهینه را در دستور کار قرار دهیم.
ارسال نظر