رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به جزئیات درمان بیماران کرونایی به وسیله طب ایرانی، گفت:93 درصد بیماران از درمان خود اظهار رضایت کردند.

این نسخه های طب سنتی برای کرونا فوق العاده موثرند

به گزارش گلستان ۲۴؛ جمعی از مخاطبان این خبرگزاری با راه اندازی پویشهایی در سامانه «فارس من» خواستار به کار گیری روش‌های درمانی طب ایرانی در درمان بیماران کرونایی شده و معتقد بوده‌اند که می‌توان با طب ایرانی چنین بیمارانی را درمان کرد.

در این باره مژگان تن‌ساز، رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره «آخرین تحقیقات در حوزه درمان کرونا به وسیله طب ایرانی»، اظهار داشت: براساس شکایات بیماران از وضعیت بیماری خود در تماس با مرکز طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید، تجویزهایی بر اساس پروتکل‌های منتشر شده دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت صورت می‌گرفت.

وی ادامه داد:برای نمونه بیماری تماس می‌گرفت و اظهار می‌داشت دچار ضعف هستم که ما براساس دستورالعمل‌ها به وی توصیه می‌کردیم تا زرده تخم‌مرغ مصرف کند و اگر این جواب نمی‌داد، نخود آب تجویز می‌کردیم و موارد دیگر نیز ادامه داشت.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی متذکر شد: بعد از مصرف، موارد را پیگیری می‌کردیم و میزان رضایت تعدادی از بیماران را به صورت تصادفی می‌سنجدیم؛ به طوری که حدود 93 درصد افراد رضایت بالا و خیلی بالا از خدمات ارائه شده توسط مرکز ما را داشتند.

تن‌ساز با اشاره به تماس 150 هزار نفر طی آبان 99 تا پایان شهریور ماه سال جاری با مرکز طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،گفت: ما به صورت تصادفی با افراد تماس گرفته و نظرسنجی انجام دادیم و براساس کار آماری این تحقیق انجام شده است.ما علائم بیمار را چک می‌کردیم؛چون ممکن بود افرادی که تماس می‌گرفتند بیماران کرونایی نباشند و سؤالات دیگری داشته باشند.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به این پرسش که «پروتکل درمانی طب ایرانی در درمان بیماران مبتلا به کرونا چگونه است؟»،ابراز داشت: این پروتکل از طرف دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت منتشر شده و براساس تدابیر غذایی و برخی داروهای کم عارضه بوده است؛

وی ابراز داشت: مثلاً فرد زرده تخم‌مرغ عسلی را مصرف کند یا شربت گلاب و زعفران برای رفع ضعف و بی‌حال استفاده شود، یا اگر فردی دچار سرفه است، تجویز آویشن با ختمی و در بیماران دچار سرفه خلط‌دار، آویشن تنها استفاده شود.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به داروهای مؤثر ضدویروس، تصریح کرد:داروهایی مانند زنجبیل و سیاه‌دانه تجویز می‌شد؛ البته همه داروهایی که تجویز می‌شد برای آنها مقالاتی وجود دارد و برخی از این داروها اختصاصاً برای کرونا بوده است.  

تن ساز اضافه کرد:برای نمونه، قبلا روی اثر زنجبیل بر کرونا کار نشده بود ولی بعداً این کار تحقیقاتی صورت گرفت و ثابت شد که در کاهش علائم کرونا مؤثر است؛ همچنین بادکش کردن روی کاهش علائم بیماران کرونایی مؤثر بوده است.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اینکه «آیا پروتکل‌های درمانی طب ایرانی در مراکز درمانی کشور اجرایی می‌شود؟»،گفت: در آن زمان وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا این دستورالعمل را به صورت پروتکل‌های الحاقی منتشر نکرد اما به صورت مکرر با دفتر طب ایرانی جلساتی داشته و در نهایت در یکی دو  ماه اخیر این پروتکل‌های الحاقی منتشر شده است. 

وی ابراز داشت:‌البته اجرای پروتکل‌های الحاقی الزامی ندارد، اما اگر پزشکی علاقه داشته باشد مجوز استفاده از این پروتکل‌ها وجود دارد؛ در نتیجه اکنون که در پروتکل ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شده، پزشکان می‌توانند استفاده کنند.
منبع: خبرگزاری فارس

 

ارسال نظر

آخرین اخبار