روستامحوری اولویت فعالیتهای دولت در استان گلستان است
استاندار گلستان گفت: هدف ما روستامحوری است و تلاش داریم تا سال ۱۴۰۴ همه بیش از هزار روستای استان با استفاده از مزیتهای موجود در هر روستا زمینه ایجاد توسعه روستا فراهم آید و در این مسیر تاکنون مزیتهای ۱۷۰ روستا استخراج شده است.
به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، علی محمد زنگانه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمان حضور در استانداری گلستان و همچنین برنامه های پیش رو اظهار داشت: استخراج آخرین اسناد توسعه استان یکی از نخستین اقدامات صورت گرفته بود و اهداف چشمانداز 1404 استان و برنامههای برش بخشی در 30 محور در حال تدوین است و تلاش داریم تا مردم محوری پایه و اساس اقدامات باشد.
وی افزود: پیشرفت عادلانه و پایدار با نگاه متوازن به تمام شهرستان ها از اهداف برنامه ریزی است و الگوی موفق بنیاد علوی در شهرستان مراوه تپه سبب شده این الگو را در انبارالوم و وشمگیر نیز تعمیم دهیم .
استاندار گلستان گفت: هدف ما روستامحوری است به گونهای که تلاش داریم تا سال 1404 تمامی بیش از هزار روستای استان با استفاده از مزیتهای موجود در هر روستا زمینه ایجاد توسعه روستا فراهم آید و در این مسیر تاکنون مزیتهای 170 روستا استخراج شده و تلاش داریم زمینه رشد روستاها را فراهم کنیم.
زنگانه یادآور شد: از زمان حضور در استان با مشارکت و حضور در تمامی شوراها، کارگروه ها و کمیته های تخصصی ضمن اشراف کامل به موضوعات استان در زمینه برنامه ریزی توسعه قاطعیت تصمیمگیری ایجاد شده است.
وی ادامه داد: با توجه به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری تلاش برای رفع موانع تولید به گونهای بوده که در سه ماه گذشته 365 میلیارد تومان در زمینه رونق تولید و 20 میلیارد تومان در زمینه بازسازی و نوسازی به صنایع اعطا شده است.
استاندار گلستان خاطرنشان کرد: 170 پرونده کاربری طرح های تولیدی و اشتغالی استان در کارگروه امور زیربنایی مورد بررسی قرار گرفته است.
زنگانه تاکید کرد: با توجه به تولیدات 30 میلیارد تومانی در بنادر حاشیه دریای خزر اتصال خط آهن شمال به جنوب و ایجاد سایت پشتیبان از محور اینچه برون به شاهرود بهترین راه مواصلاتی است که البته نیازمند 22 هزار میلیارد تومان اعتبار است و تلاش داریم با استفاده از ظرفیت ماده 56 و بخش خصوصی و سرمایه گذار خارجی در سفر ریاست جمهوری به استان گلستان زمینه های آن را تسریع کنیم.
وی افزود: پیش از استقرار دولت سیزدهم در استان گلستان منطقه آزاد اینچه برون استان گلستان تنها در حد یک مصوبه بود و پس از آن ضمن تعیین مدیر اجرایی در حال حاضر زمینه تصویب اساسنامه و پس از آن شکل گیری هیئت مدیره در حال انجام است و تلاش داریم به زودی دفتر منطقه آزاد اینچه برون گلستان را در گرگان راه اندازی و با فازبندی این پروژه را به پیش ببریم که البته در این زمینه نیز در سفر ریاست جمهوری مصوبات خوبی در راه است.
استاندار گلستان گفت: طرح گردشگری آشوراده به عنوان یکی از مطالبات اصلی مردم مورد توجه است و تلاش داریم با استفاده از حمایت شوراهای نظارتی هر چه سریعتر زمینه اجرای این طرح بزرگ در جزیره آشوراده و سایت پشتیبان را فراهم کنیم و البته گلستان علاوه بر جزیره آشوراده فرصتهای گردشگری بی نظیری دارد که بخش خصوصی و بانک ها تمایل به مشارکت در آنها را از خود نشان دادهاند.
زنگانه عنوان کرد: در زمینه مدیریت ریزگردها یک کانون 3 هزار هکتاری در گمیشان و همچنین خشک شدن خلیج گرگان به علت عدم لایروبی کانالهای آبرسان در حال بررسی و اقدام است. مقرر شده از محل اعتبارات مدیریت بحران بر اساس برنامه استراتژیک ستاد تالابهای کشور و دستور وزیر راه و شهرسازی مبلغ 100 میلیارد تومان به صورت اولیه برای لایروبی کانال ها تخصیص یابد و همچنین موضوعات و مسائل علاج بخشی خلیج گرگان و گردشگری جزیره آشوراده در شورای راهبری میانکاله فی مابین دو استان گلستان و مازندران مورد بررسی و اقدام قرار گیرد.
وی ادامه داد: برای مقابله با خاموشی ها و پیشگیری از سرقت کابل های برق اقداماتی توسط مدیریت راهداری و شرکت برق استان انجام شده که نیازمند بازنگری است و البته دستورات لازم در این زمینه صادر شده است.
استاندار گلستان گفت: با توجه به نزدیک 90 هزار سهامدار پتروشیمی مهمترین اقدام رفع موانع حقوقی و راهاندازی هر چه زودتر این مجتمع است که البته جلساتی با سرمایهگذاران قبلی و فعلی منعقد شده و تلاش داریم سهم این پروژه از صندوق توسعه ملی به مبلغ 277 میلیون یورو را احیا کرده و با حمایت های معاون اجرایی رئیس جمهور ، معاون اول رئیس جمهور ، وزرا و مجمع نمایندگان استان هر چه زودتر این پروژه را وارد فاز اجرایی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: نیاز استان در زمینه تامین آب شرب 1500 لیتر بر ثانیه است و گلستان جز معدود استانهایی است که 90 درصد آب شرب آن از منابع زیرزمینی تامین میشود احداث مخازن و چاه ها و خرید آب کشاورزی اقدامات کوتاه مدتی است که می تواند زمینه کم آبی در تابستان آینده را برطرف سازد در اقدامی میان مدت پیگیر احداث آب شیرین کن برای تامین آب برخی از شهرها هستیم و همچنین در اقدام بلند مدت پروژه سدهای استان را دنبال میکنیم و برای مثال تلاش داریم کسری 2 هزار میلیاردی سد نرماب را جهت جابه جایی روستاها، ایجاد شبکه تسویه و شبکه انتقال را در سفر رئیس جمهور به گلستان و بودجه سنواتی مورد توجه قرار دهیم.
استاندار گلستان تصریح کرد: 110 طرح برای رفع چالش های استان در سفر رئیس جمهور به استان گلستان آماده شده است که امیدواریم بتواند زمینه رفع عقب ماندگیهای استان را ایجاد کند.
زنگانه گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی، زدن ماسک، اجرای فاصله گذاری اجتماعی و تزریق هر سه دز واکسن می تواند ایمنی جامعه را در مقابل بیماری کرونا افزایش دهد و از تمامی مردم شریف استان میخواهم همکاری لازم را با کادر درمان داشته باشند.
وی یادآور شد: مدیران دستگاه های اجرایی موظفند ساعت اداری سهشنبه های خود را به ملاقات مردمی و پاسخگویی به مردم اختصاص دهند و در کنار آن ایجاد میز خدمت در مصلا های نماز جمعه تاثیر بسزایی در خدمترسانی به مردم دارد.
استاندار گلستان گفت: 80 هزار نفر از مردم استان فاقد هرگونه بیمه هستند که با همکاری بیمه سلامت در طرح شهید عباسی تلاش داریم آنها را تحت پوشش بیمهای قرار دهیم.
زنگانه خاطرنشان کرد: بر اساس طرح نهضت ملی مسکن مقرر شده در 4 سال قریب به 94 هزار واحد مسکونی در استان احداث شود که تاکنون 200 هکتار معادل نیمی از زمینی که برای سال اول و اجرای طرح نیاز است تملک شده است این زمین با استفاده از اراضی بنیاد مستضعفان و اراضی مازاد دستگاه ها، زمینهای روستایی و غیره تامین شده است و واجدین شرایط نیز با ثبت نام در این طرح مشارکت کردند همچنین از این محل اقدام به ساخت مسکن محرومین با همکاری بنیاد مسکن، بنیاد علوی، کمیته امداد، بانک ها ، سپاه و بسیج سازندگی کردهایم.
وی افزود: جلسات تنظیم بازار با همکاری همه دستگاهها ، قرارگاه 17 ربیع ، جهاد کشاورزی، صمت، تعزیرات به منظور پایش و نظارت بر بازار به صورت مرتب برگزار می شود.
استاندار گلستان گفت: مردم جهت تامین کالاهای استراتژیک و مورد نیاز شب عید هیچ گونه نگرانی نداشته باشند چرا که ذخیرهسازی مناسبی در زمینه مرغ ، تخم مرغ، غلات، میوه و غیره صورت گرفته است.
زنگانه اظهار داشت: خوشبختانه تفاهمنامه های مناسبی با هلدینگهای بزرگ کشوری منعقد گردیده و برای نمونه تفاهم نامه 700 میلیارد تومانی مابین بنیاد برکت شیلات گلستان و استانداری گلستان جهت پرورش ماهی در قفس با ایجاد اشتغال برای 15 هزار نفر منعقد شده است و همچنین تلاش داریم علاوه بر فاز 4 هزار هکتاری مجتمع پرورش میگو که در حال حاضر فعال است فاز 6 هزار هکتاری این مجتمع و همچنین مجتمع 500 هکتاری ماهیان خاویاری را هر چه سریع تر به بهرهبرداری برسانیم.
وی گفت: زهکشی 280 هزار هکتار اراضی استان که زمینه تثبیت خاک و افزایش بهرهوری را فراهم میآورد در دستور کار بوده که تاکنون 110 هزار هکتار و آن اجرایی شده و بقیه نیز در دست اقدام است.
ارسال نظر