سرپرست فرمانداری گنبدکاووس گفت: متاسفانه با وجود قابلیت کشاورزی در منطقه ما هنوز محصولات به صورت سنتی کشت می‌شود و کشاورزان به این باور و یقین نرسیدند که با استفاده از کشاورزی صنعتی می‌توان تولید بیشتر و با کیفیت‌تری در مقیاس کوچک‌تر داشت.

کشت سنتی محصولات کشاورزی در گنبدکاووس با وجود قابلیت بالای کشاورزی/ احداث باغ ۱۵ هکتاری در دانشگاه گنبدکاووس

به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از فارس از گنبدکاووس مهدی دهرویه در بازدید از پروژه های دانشگاه گنبدکاووس اظهار کرد: دانشگاه گنبدکاووس تاکنون با توجه به تحریم‌های ناجوانمردانه دشمنان، شیوع بیماری کرونا و کمبود منابع اعتباری عملکرد خوبی داشته و انتظار می‌رود در مسیر آموزشی شدن دانشگاه نیز تلاش خود را در راستا آموزشکده پزشکی بنماید.

وی تصریح کرد: با توجه به توان و ظرفیت علمی این دانشگاه انتظار می‌رود سند‌جامع توسعه شهرستان تهیه شود و یا برش شهرستانی سند جامعه توسعه استانی به‌صورت بومی‌سازی منطقه ارائه شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان گنبدکاووس خاطرنشان کرد: متاسفانه با وجود قابلیت کشاورزی در منطقه ما هنوز محصولات به صورت سنتی کشت می‌شود و کشاورزان به این باور و یقین نرسیدند که با استفاده از کشاورزی صنعتی می‌توان تولید بیشتر و با کیفیت‌تری در مقیاس کوچک‌تر داشت.

وی ادامه داد: دانشگاه در رسیدن کشاورزان منطقه به این باور و فرهنگ‌سازی نقش بسزایی داشته و با استفاده از اراضی کشاورزی دانشگاه گنبدکاووس در کشت محصولات به صورت صنعتی و بازدید کشاورزان از این اراضی می‌تواند زمینه لازم برای ملموس شدن این کشت بین کشاورزان را فراهم کند.

دهرویه گفت: پیشنهاد می‌شود از ظرفیت و استعدادهای دانشجویان در ارائه طرح و برنامه در راستای آسیب‌های اجتماعی و طرح‌هایی برای بهتر شدن عملکرد دستگاه‌های اجرایی استفاده شود.

* احداث باغ ۱۵ هکتاری در دانشگاه گنبدکاووس
رئیس دانشگاه گنبدکاووس در این بازدید گفت: باغ ۱۵ هکتاری میوه‌های سیاه ریشه مانند هلو، شلیل و غیره به منظور انجام تحقیقات مورد نیاز دانشجویان در این دانشگاه احداث شده است.

ابوالفضل طهماسبی اظهار کرد: استخر دو منظوره برای پرورش ماهیان و آبیاری اراضی کشاورزی نیز در این دانشگاه احداث شده است.

وی تصریح کرد: در زمان تحریم دشمنان و همچنین شیوع بیماری کرونا، این دانشگاه کمبودهای مالی را دست آویز قرار نداده و تلاش خود را در این مدت نسبت به قبل بیشتر کرده تا بتواند پروژه‌های بزرگی مانند خوابگاه دانشجویی، سالن آمفی تئاتر، سالن ورزشی و غیره احداث کند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر این دانشگاه دارای ۴ هزار دانشجو، ۱۴۲ نفر به عنوان هیات علمی، و پنج دانشکده است.

رئیس دانشگاه گنبدکاووس گفت: در سال ۶۲ از سوی وزارت فرهنگ وقت حدود ۱۰۰ هکتار زمین برای احداث دانشگاه کنونی گنبدکاووس در نظر گرفته شده که متاسفانه تاکنون سند آن به ثبت نرسیده و امید داریم با همکاری مدیران مرتبط بتوانیم اسناد این اراضی را بنام «دانشگاه گنبدکاووس» به ثبت برسانیم.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار