رئیس سازمان بسیج رسانه استان گلستان گفت: یکی از بسترهای عملیاتی شدن جهاد تبیین جشنواره رسانه ابوذر است و این ظرفیت در این جشنواره و مجموعه رسانه‌ای استان گلستان وجود دارد.

تجری: بستر عملیاتی شدن جهاد تبیین در جشنواره ابوذر فراهم است/ ملک: بازگو کردن خدمات نظام جهاد تبیینی است

به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از فارس از گرگان، محمدمهدی تجری در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره ابوذر استان گلستان ببا اشاره به اینکه جشنواره ابوذر در مسیر شکوفایی قرار دارد، اظهار کرد: جشنواره رسانه در سال ۱۴۰۰ هفتمین دوره خود را تجربه کرد در هر دوره برگزاری این جشنواره شاهد بلوغ و شکوفایی آن بودیم، آسیب‌شناسی در سال گذشته را اولویت قرار دادیم تا به بهترین نحو انجام شود.

وی تصریح کرد: به سیاستگذاری جشنواره ابوذر باید نگاه ویژه‌ای داشته باشیم نقاط بسیار پررنگ در خصوص شناسایی و رفع مشکلات و ارائه راه حل در خصوص موضوعات انجام شود.

*اهدای هدیه خبرنگار برگزیده جشنواره ابوذر گلستان به خانواده شهید مدافع حرم

یکی از محاسن جشنواره ابوذر انعکاس پیام شهدای مدافع حرم استان گلستان بود، بخش‌هایی از خاطرات نخستین شهید مدافع حرم شهید «سیداحسان حاجی‌حتملو» از نگاه خانواده این شهید به تصویر کشیده شد که بسیار تحسین برانگیز است.

از موارد دیگر جالب این جشنواره رسانه‌ای تقدیر از تمامی شرکت‌کنندگان در این جشنواره بود که انگیزه آنها را برای حضور مجدد در این بخش مضاعف می‌کند.

قسمت جذاب این جشنواره اهدای هدیه یکی از برگزیدگان به خانواده شهید مدافع حرم بود که با افتخار جایزه خود را تقدیم خانواده شهدای حاضر در جلسه کرد.

* یکی از ابزارهای خوب رسانه در موضوعات مختلف ایجاد امیدآفرینی در جامعه است

در این مراسم معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری گلستان بر اهمیت نقش رسانه تاکید کرد و گفت: تاثیر رسانه در جامعه بر کسی پوشیده نیست نقش رسانه آنقدر مهم است که مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی» فرمودند «اگر من رهبر نبودم مدیر مسوول فضای مجازی می‌شدم.»

سیدعلی مهاجر با بیان اینکه رسانه، چشم بیدار ملت است، تصریح کرد: رسانه‌ای که به عنوان چشم بیدار جامعه است نباید جناحی و حزبی عمل کند باید صادقانه بنویسد یکی از ابزارهای خوب رسانه در موضوعات مختلف ایجاد امیدآفرینی در جامعه است.

وی با بیان اینکه رسانه‌ها پیش‌قراولان پژواک امیدآفرینی در جامعه هستند، تصریح کرد: قلم هنرمندانه خبرنگار باید باعث امیدآفرینی و شادی مردم شود نه آنکه مایه امید و شادی دشمنان انقلاب شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان با تاکید بر اینکه رسانه‌ها رسالت مهمی در انعکاس اخبار امیدآفرین در جامعه دارند، گفت: باید واقعیت‌های جامعه برای مردم بازگو شود، نقدی هم اگر صورت می‌گیرد باید منصفانه باشد.

* سردار ملک: بازگو کردن خدمات برای نسل جوان یک جهاد تبیینی است

فرمانده سپاه نینوا استان گلستان در آئین اختتامیه این جشنواره گفت: دشمن با تمام توان در میدان آمده تا دستاوردهای انقلاب اسلامی را زیرسوال ببرد و دوران سیاه ستمشاهی را گل و بلبل نشان دهد در حالیکه این دروغ محض است، دوران ستمشاهی و خدماتی که انقلاب اسلامی داشته را دیدیم.

سردار علی ملک‌شاهکوهی بازگو کردن خدمات جمهوری اسلامی ایران برای نسل جوان یک جهاد تبیینی است، افزود: جهاد تبیین به معنای جنگ با شمشیر و شهادت در میدان جنگ نیست گاهی اوقات جهاد تبیین خدمت کردن به خلق خدا در مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است.

وی بیان کرد: باید ببینیم که امروز دشمن در چه شرایطی قرار گرفته است، مثلا اعتماد اوکراین به آمریکا منجر به ناآرامی و  ایجاد تشنج در این کشور شده است.

فرمانده سپاه نینوا گلستان با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه به دشمن نباید اعتماد کرد، گفت: رهبری فریاد می‌زدند که به دشمن اعتماد نکنید دوره‌ای بود که ما به غرب اعتماد کردیم و دشمن به اعتماد ما لگد زد.

* مطالبه‌گری رسانه‌ها برای مصوبات سفر ریاست جمهوری از سفر آن مهمتر است

سردار ملک‌شاهکوهی تصریح کرد: کار اصلی رسانه پیگیری مصوبات رئیس جمهور در سفر به گلستان است، کار بزرگی که رئیسی در گلستان انجام داد حتی تصمیماتی که در سفر پیشنهاد نشده بود را تصویب کرد، امن‌ترین سفر ریاست جمهوری در استان گلستان بود.

وی بیان کرد: حق را باید بیان کرد همه زحمت کشیدند انسجام در سفر ریاست جمهوری دیده شد این فرهنگ و مهربانی گلستانی‌ها را می‌رساند.

ملک‌شاهکوهی از رسانه‌ها خواست مطالبه‌گری در سفر ریاست جمهوری را اولویت بدانند و گفت: مطالبه‌گری رسانه‌ها برای مصوبات سفر ریاست جمهوری از سفر آن مهمتر است.

* برگزیدگان هفتمین جشنواره ابوذر گلستان تجلیل شدند

هفتمین جشنواره ابوذر استان گلستان امروز چهارشنبه با تجلیل از ۳۲ برگزیده بخش‌های گوناگون به کار خود پایان داد.

در بخش گزارش جشنواره، زهرا قزلسفلی رتبه اول، میثم محسنی کوتنائی رتبه سوم از ایرنا و داود خاندوزی از گلستان ما شایسته تقدیر معرفی شدند.

در بخش ویژه مصاحبه مریم بزی از خبرگزاری مهر شایسته تقدیر داوری، رقیه بشارت‌نیا از پژواک‌سخن و مهدی باقریان از خبرگزاری ایسنا شایسته تقدیر جشنواره شدند.

در بخش ویژه خبر محدثه حیدری گرجی از ایرنا و رضا جامی از راه اترک شایسته تقدیر شدند.

در بخش ویژه تیتر زهره رجبی از گلستان ما شایسته تقدیر داوری و نرگس تجری از زرین نامه شایسته تقدیر شدند.

در بخش ویژه عکس فائزه کابلی نفر اول، شقایق عباس‌زاده رتبه دوم و علی دهقان از خبرگزاری فارس رتبه سوم را کسب کردند.

در بخش ویژه نماهنگ علیرضا کلانتری رتبه اول، ابولفضل طبسی رتبه دوم و مصطفی‌کیا از خبرگزاری صدا و سیما رتبه سوم را کسب کردند.

در بخش ویژه موشن گرافیک بابک صمیمی رتبه اول، سیده زهرا نیری رتبه دوم و ام کلثوم دهقان از خبرگزاری صدا و سیما سوم شدند.

در بخش ویژه فیلم کوتاه مهدی رییسی رتبه اول و عباس بهرامی از خبرگزاری صدا و سیما دوم شدند و راحله حصاری از ایرنا رتبه سوم را به دست آوردند.

در بخش ویژه یادداشت محمد دیلم‌کتولی و فاطمه عبدی از خبرگزاری فارس شایسته شناخته شدند.

در بخش عام یادداشت حاج سعیدی، خارکوهی و مصیب عباسی شایسته شدند.

در بخش عام این جشنواره و در بخش گزارش اعظم محبی از خبرگزاری مهر اول، علی لکزانوری از ایرنا دوم و مریم شریفی از خبرگزاری مهر سوم شدند.

اصحاب رسانه گلستان ۸۵۵ اثر در قالب عکس، موشن گرافیک، فیلم کوتاه، مقاله، گزارش، یادداشت، مصاحبه، خبر و تیتر به این جشنواره ارسال کردند که از این تعداد ۳۵۶ اثر مکتوب، ۱۰۷ اثر چندرسانه‌ای و ۳۹۲ اثر عکس بود.

* رسانه‌های ابوذری استان گلستان انتخاب شدند

همچنین  در این جشنواره خبرگزاری فارس، گلستان مهر، پژواک سخن، گلستان ماو تلنگر کتول به عنوان رسانه‌های ابوذری انتخاب شدند.

همچنین در مشی ابوذری محمدرضا بهرامی، حسین پایین محلی، اسماعیل البرزی، سید پیام حسینی و عباس رسول آبادی با نظر هیئت داوران انتخاب شدند.

در بخش چهره سال ابوذری نیز محمد خادملو و مجتبی لشکربلوکی و در بخش اجرایی جشنواره رضا روشنی به عنوان چهره ابوذری برگزیده شد.

این جشنواره در گلستان با رویکرد تحقق شعار سال و دولت اسلامی برگزار شد که نگاه بومی به حوزه کشاورزی، دامپروری، آبزیان و محرومیت‌زدایی، تحقق دولت اسلامی با رویکرد مشارکت حداکثری و مطالبه‌گری و دولت و مجلس انقلابی از موضوعات مورد تاکید بود.

استان گلستان ۴۲ پایگاه خبری، ۱۳۶ دفتر رسانه ای شامل خبرگزاری، نشریه چاپی و الکترونیکی و ۱۶۵ نماینده نشریه سراسری فعال دارد.

در پایان این جشنواره از برگزیدگان تجلیل شد.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار